Skoči na vsebino

Imola - 30.11.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

Bonča, v najhitrejšem ovinku na dirkališču si mi dival noter, ko sem bil na dirkaški liniji in pred tabo na zaviranju.......ob bok lahko pač vsak pride s poznim zaviranjem in siljenjem v nesrečo. Število uspešnih prehitevanj je tam 0......poleg tega je bil plac in bi lahko šel bolj na notranji robnik če že.....

• Upvote 1
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 62
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma, hroščat je špil u pm, lahko imaš novega ferrarija pod havbo, ali pa 5 let staro gajbo, pa ti zna isto delat. Sam imam jajca od kom'pa, pa mi deluje bp, sicer imam šminke izklopljene, samo dela bp.

Kaj drekaš, jst nimam cajta cel teden trenirat pa vsako nedeljo pol 3 ure dirkat.

Če bi namesto 5h na tri tedne (kar je v bistvu 15 min na dan), prišli na vse testne dirke, bi se vam poznalo tako na konstantnosti, kot tudi boljših časih. Jaz tudi nimam vsak dan čas sedet po 2-3 ure

Mitja, videl sem posnetek. Situacija ni bila čista, ampak ti si jo kvečjemu poslabšal. Pa bi moral ti odločat, kaj se bo zgodilo, ker si bil (razen na absolutni točki zaviranja) za Sennasom in ne ob njem. To da si toliko pozneje bremzal v takem ovinku, je samo definicija dajvanja. Več kot očitno si imel hitrejši avto in bi lahko počakal par ovinkov.

Nikakor ne moreš krivde potisnit samo na Sennasa. To je bil napačen ovinek za tako potezo, pa tudi tvoj položaj v situaciji ni bil tako dober kot misliš :)

Žal nimam več posnetkov prvenstva s škodami in tistega iracing prvenstva, kjer bi ti lahko pokazal par podobnih primerov, v katere si bil vpleten.

Pri iracingu je bilo tako, da si po 2 dirkah cel jezen obupal (ker so bili seveda vsi drugi krivi), rfactor pa ta tvoja zaviranja in kontakte tolerira boljše kot AC, zato si se samo malo odbijal od drugih :)

Pa da ne bo pomote... kar sva midva dirkala, je bilo vse čisto. Res se nisva dostikrat udarila, ker si večinoma dosti hitrejši. Se je pa večkrat zgodilo, da si pokazal svojo nepotrpežljivost :)

imho seveda

• Upvote 3
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...