B_U_R_I 3 290 Napisano November 30, 2014 Avtor Share Napisano November 30, 2014 Server je UP. Geslo je slogt3 Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Hvala za posilstvo v prvi sikani. Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Murn, ko te je orbrnilo nisem mel nič zraven (prvič), sem bil zadaj par mm, edino če je kaj pinaglo......nisem mel občutka ne vizualno ne kako drugače da bi se te dotaknil........drugič pa sem te ja, oprosti...... Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 No za testno je blo. Vidim da ko treniram bom mogu dat track surface nek manj od optimum, ker kar drsi na serverju.. Drugače kar se dirke tiče - sorry Bonča, verjetno sem mal malo placa pustu. No potem sm padu ene 5s za prve tri ki so bli zlo hitri, za mano pa mal počasnejši, tko da sm končal. Je pa jeba tale Imola, z istimi nastavitvami na Nurbourgringu 60fps, tu 40... pa mam vse na minimum, tko da rezerve ni... Sem probu še resolucijo znižat pa ni razlike. Čudno. Če pozna kdo še kej skrivnega za boljše fps-je(kakšen .ini al kaj podobnega), se priporočam drugač bo teška vozit 75 minut tko.. Aja še to: sm za en drug comp nabavu R9 270(drugače 5870), sm sprobu v tem compu, in so bli fps-ji isti - verjetno zaradi PCI-e 2.0 vodila? Tko da bi mogu comp zamenjat, ajejej, jajca Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Kar se fps tiče, po formatiranju na 8.1 in vse na novo AC (samo uradni appi in tale penalty ter rsr live timing) sem imel nekje 80-100fps skoz, razen shadows medium do high nastavitve (4xaa, 16xaf), brez zatikanja, vsaj do 13. kroga......komp je pa i5 2500k, 8 rama, samsung 830 120g ssd, msi gtx760 Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Trošt, kaj pa maš za ene komponente? Jest mam 4 leta star i5 na 2,67GHz, 2x4 ram 1333, HD5870. Lohk bi probu mal navit procesor? Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Ma po moje grafična 5870 lih ni neki........jst bi za ac kupoval gtx970 ali pa r290x........ostalo je prešvoh Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Ma kdo replay? Prosim. Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Sem zbrisal svoj komentar, ker ne bomo na forumu razpravljali......se opravičujemm za grde besede na serverju. Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 30, 2014 Avtor Share Napisano November 30, 2014 Sennas - prvič sem se sam zavrtel. Jst ne vem kaj je to, ampak na dirki mi vedno izgine zvok za gume. Danes sem čisto vse aplikacije izklopil razen PLP. Pa je bilo isto. Na Practice in Q mi pa čisto normalno dela. Ne vem. Verify integrity cache sm tut že delal. Edino reinstall AC me še čaka. Moram do nedelje zrihtat. V glavnem, nisem imel zvoka gum, tako da nisem vedel kdaj vrti v prazno in sem se zavrtel. V drugo sem vaju pa čakal in sem prepočas pripeljal skozi tisto šikano pa si me zadel. Ni panike ... Glede incidenta z Bončo - če bi bila prava dirka, bi jaz rekel, da je Mitja smotan (dive bomb), vendar bi mu ti moral pustiti dovolj prostora, saj je bil že vštric s tabo že pred ovinkom... Mi je pa potem v zadnjem krogu spet za par sekund zamrznlo vse skupaj. Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Saj me ni niti videl, v tem je fora, itak bi lih tako počilo. Ker je zapeljal na vozno linijo, kot da mene ni bilo tam. Smotan? Daj prosim no. Prosim za replay. Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Dirka je bila od prvega ovinka dalje v redu, do 5 krogov pred koncem je tudi delovalo vse skupaj odlično, edino zadnjih 5 krogov je mogoče začelo malo štekati v določenih ovinkih. Edino damage je pa totalno čuden, v glavnem volan obrne skoraj takoj za 90 stopinj, kar je potem pomenilo 2 minuti in pol boksa. Pohvalil bi sistem za sekanje ovinkov, ki šteje sekanje tudi na ravnini Mitja tukaj je replay. http://www.mediafire.com/download/83nv2cttjdwan2x/mclaren_mp412c_gt3@imola_20141130215727 Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 če že maš za zbirat, zber 970, razn če ti je pozimi hladno, yeah i said it Ampak resno, 900 serija je nova arhitektura in ni še nič overclockana, dobiš pa 4GB V-rama, kar boš rabu za novejše igrce in če overclockaš, se boš kosal z karticami ki bodo brišle ven čez 3 ali 4 leta Link to post Deli na drugih straneh
Popular Post Rokovnjac 783 Napisano November 30, 2014 Popular Post Share Napisano November 30, 2014 Ma, hroščat je špil u pm, lahko imaš novega ferrarija pod havbo, ali pa 5 let staro gajbo, pa ti zna isto delat. Sam imam jajca od kom'pa, pa mi deluje bp, sicer imam šminke izklopljene, samo dela bp. Gremo nazaj na dirko. Že zarana sem se začel ogrevati, delati prevale in sklece, jasno s čelado na glavi in v kombinezonu. Nebo nad Imolo je obetalo lep dan, navijačic je bilo v izobilju, tako da sem z nasmeškom vžgal svojo zeleno beštijo in se zapodil na prvi ogrevalni krog. Nastavitve sem stestiral preko tedna in čeprav sem jih shranil, je neznani neznanec očitno šaril po mojih fedrih in jih nekoliko požagal, tako da me je na izvozu iz boksov ustavil skrutiner in poslal na tehničnega. Še dobro, da je imel Bonča sabo rezervni komplet fedrov, da sem jih hitro namontiral in prišel na dovoljeno višino. In potem gasa na progo, tokrat sem skrutinerja pustil v oblačku dima in pečenih gum, sam pa že v prvi šikani stiskal bremzo in kuplengo, ker je avto drsel ko Katarina Vitt po Tivoliju. Fuuu, kričal sem v zvezo, mama mia, pa ke te italijani ne znajo spucati prgoe, ma se avto drži ko kurba polcaja. Ajejej, makaronarji. Po zvezi je bilo slišati tudi kričanje ostalih, vendar se je z nanosom gume stanje umirilo. Ker je bil proga še prekleto zelena, sem odšel v bokse, potegnil iz prtljažnika Mkvarna ležalnik in se vlegel na zelenico, ter užival v rohnenju Mercedesovih zverin. Za qualije sem nataknil svež komplet mehkih gum in se potrudil, da v 3 krogih ni od njih ostalo nič. Čas je obetal, samo zgornja šikana mi ni in in dala miru. Nekako se mi je prav izzivalno nastavljala . No 5 minut pred koncem sem iztisnil še zadnje atome moči in z 1.47.0 priletel na 3 mesto. Fino. Pred začetkom dirke mi je lokalni cigan spil pol tanka bencina, tako da sem bil obsojen na 1 postanek. In potem štart, lepo potegnem vštric Murnu, samo, ko je Meca šaltala navzgor, sem videl, da nimam kaj praskati in sem se lepo postavil za njega. Potem pa uletimo v prvo šikano, zaviramo in kaboom, fašem Iveka zadaj, potem še enkrat, dijo porko, kaj je zdaj to. Opazim, da pred menoj dva mercedesa plešeta kazačok, se jima skušam izogniti, ob tem pa fašem še en levi kroše v bok in odletim v travo. Popizdim, tulim v zrak in bljuvam ogenj. Razen dima v kabini Mkvarna, drugih učinkov ni bilo, zato s skrivljenim volanom odpeketam v bokse, kjer spijem 3 runde, medtem ko se lenobe lotijo popravila. Po 2 krogih se pojavim nazaj na stezi z ognjem in besom v očeh, ter poskušam odpeljati kolikor se da dobro in brez napak. Konec dober, vse dobro. Vseeno je bilo kul, pa vidi se, da je prekleto težko prehitevati na tej progi. 12 Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 30, 2014 Share Napisano November 30, 2014 Čestitke prvim trem in vsem ki so končali tole zmešnjavo. Glede na klimo zadnje dni tule gor (se nisem umešaval) je bila tudi dirka v stilu. Nesreča v prvem ovinku (pa saj človek ne more verjet). Tako sem celo dirko odvozil z razbito šipo, ampak OK. Na koncu me je v acque minerali enkrat odnesl tako da je boj za 3 mesto odpadel. Aplikacija za sekanje ovinkov bo v redu se mi zdi. Tole 150% obraba gum in poraba goriva ne vem če vodi v zanimivejše dirke. Morda raje obvezen postanek. Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts