Skoči na vsebino

Imola - 30.11.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

• Odgovori 62
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma, hroščat je špil u pm, lahko imaš novega ferrarija pod havbo, ali pa 5 let staro gajbo, pa ti zna isto delat. Sam imam jajca od kom'pa, pa mi deluje bp, sicer imam šminke izklopljene, samo dela bp.

Kaj drekaš, jst nimam cajta cel teden trenirat pa vsako nedeljo pol 3 ure dirkat.

Če bi namesto 5h na tri tedne (kar je v bistvu 15 min na dan), prišli na vse testne dirke, bi se vam poznalo tako na konstantnosti, kot tudi boljših časih. Jaz tudi nimam vsak dan čas sedet po 2-3 ure

Kaj pa jst skoz težim? Jaz imam pa 10 let in 20 ur na dan za nadrkavanje, ne? NE!

Na k. mi gre ko se jih toliko prijavi, kao da bodo neki vozili, po 1. dirki ni več nobenega, pa sami izgovori kot sem že to večkrat omenil v stilu "nimam časa". Pa dajte no, kaj se potem prijavljate v prvenstvo, ko pa že v naprej veste, da ne bo nič iz tega.

Pač, če ste se prijavili, se od vas tudi nekaj pričakuje, se ve kaj - to je vse. Ne pa da na testni dirki pride 5 ljudi od 40-ih! Ni to malce čudno?

Pa še sam se trudim in vam delam proge, pa še kaj drugega za povrh, potem pa take poslušam, no mene bi bilo sram, da bi koga tako blatil, pa tukaj je še mnogo drugih zadev, pa raje nebi sedaj o tem.

No upam, da jih bo v nedeljo vsaj 20, drugače je džabe vse skupaj.

• Upvote 2
Deli na drugih straneh

Mitja, tu se pa malo motiš... jaz sem se prijavil v prvenstvo z dirkami 1x mesečno. Nisem se prijavil na testne dirke, ker enostavno nimam časa za njih. Lani bi Sochi z veseljem probal, letos sem takoj vedel da nikakor ne bom mogel priti. Poleg tega to s prvenstvom ni imelo nobene veze, ker proga ni na seznamu :) Pa tudi če bi bila, še vedno je to testna dirka in ne uradni event. Če pa bi v pogojih za prvenstvo pisalo, da so testne dirke tudi obvezne, se verjetno niti ne bi prijavljal.

Zato te lepo prosim, ne nas vse v isti koš metat. Eni bomo pripravljeni tudi brez testnih dirk - jaz pač lahko vadim med tednom dopoldan (če je čas).

• Upvote 1
Deli na drugih straneh

Se strinjam s Tomažem, js bi z veseljem prišel to nedeljo pa ne morem ker končam z delom ob 8, tak da sm pol ob kake pol 9 doma če je vse po sreči. Pol se mi pa pač ne da takoj divjat. Grem rajš kak battlefield v izi ko se sam vsedem zram in kolem nube :D

Deli na drugih straneh

Mislim, da preveč osebno jemljete ko kdo kaj napiše :)    

Mitja je že prav napisal. Saj ne pomeni da mora na testne hodit vseh 40+ prijavljenih. Bolj ko to bi bilo lepo ko bi nas bilo vsaj ene 10 do 15. Dvomim, pa da 30 in več dirkačev nima tiste ure v nedeljo. Potem ko je pa prava dirka, pa začnejo pisat kaj ne dela pa take neumnosti.  Definitivno se strinjam Tomaž, da ni obvezno pridet na testno, je pa lepo če se jih nabere vsaj 15. 

• Upvote 2
Deli na drugih straneh

Na tole gledam povsem nepristransko, nisem prijavljen za prvenstvo. Res je, da gospodje z družinami ne morejo nameniti svojemu hobiju toliko časa, kot bi želeli, ampak večina jih verjetno še nima družine in še ni pogledala čez številko 30. Kot pravi Damir, več treniraš, manj je možnosti, da te na dirki kaj preseneti in manj bo vzrokov za pritožbe. Na koncu je za vse enaka proga, samo eni jo bolj poznajo, ker prej trenirajo. In povsem razumem Mitjo, je edini tukaj, ki je naredil že nekaj odličnih prog in mu sigurno ni vseeno, če ne pridete vsaj na beta dirko (testno). Iz prve roke je najlažje dobiti feedback, kaj je še za popravit. Če pa nimate 5 ur časa v treh tednih oz. je brez zveze, potem je pa res brez zveze se sploh prijavit. Ko se prijaviš v ligo se odrečeš nekemu prostemu času, apak ker je to vaš/naš hobi, to ne bi smelo bit pretežko. Konec koncev verjetno tukaj vsi radi dirkamo, eni so hitrejši, drugi smo počasnejši, uživamo pa vsi.

Mitja, a je testna odprtega tipa ali se je lahko udeležijo samo prijavljeni? Sem sigurno najpočasnejši, ampak od vas se lahko kaj naučim, če si pogledam replay. Saj načeloma bi mi zadoščalo, če lahko štartam in grem pol takoj v boxe pa odpeljem eno "spectator" dirko.

Za vse, ki bi želeli slabo voljo sprostiti na konstruktiven način : Next Car Game je na Steam po 14€ (50% popusta). Po eni dirki si sigurn boljš volje.

Deli na drugih straneh

Da ne bo pomote... strinjam se z vsemi ostalimi, z Mitjo pa le delno... je že ok napisal bistvo, izrazil ga je pa totalno narobe:

Na k. mi gre ko se jih toliko prijavi, kao da bodo neki vozili, po 1. dirki ni več nobenega, pa sami izgovori kot sem že to večkrat omenil v stilu "nimam časa". Pa dajte no, kaj se potem prijavljate v prvenstvo, ko pa že v naprej veste, da ne bo nič iz tega.

Mitja, tvoj način pisanja je obupen že od nekdaj. V tem kar si napisal, se najdem tudi jaz.

Če boš še kdaj tako pisal in bo letelo tudi na mene, ti bom pač odpisal, ker nimaš prav.

Ok? :)

Deli na drugih straneh

Sam sem se prijavil v prvenstvo. Če je čas pa odpeljem še kako testno. Drugače potreniram ko imam čas. Ker je jutri testna v Imoli, se prijavim, da vidim kje sem.

Tomaž Pavšek

Mclaren gt3

Pa razumem tako ene, kot druge. Sem bil včasih sam tak zagretež in mi ni bilo jasno zakaj se folku "ne da". No potem ko pridejo otroci pa šiht, je treba stvari pač prilagoditi. Še vedno mi je zakon dirkati, zato sem se tudi prijavil, za treninge si pa najdem čas takrat ko imam mir, da se vsedem in odpeljem tistih 20-30 krogov.

Vseeno kapo dol vsem ki vlagate v obstoj prvenstva in tekmovanj, hvala.

• Upvote 2
Deli na drugih straneh

@Andrej, testne dirke so po dogovoru, največkrat so za prijavit. Spremlaj forum, vedno vse objavimo.

@Tomaž, nobenega ne silim(o), vse je po želji. Vsak ima svojo pamet in ve kaj dela.

Dodal pa bi nekaj, ker jih ima mnogo tukaj veliko za povedati proti meni, poglejte si smučarskega skakalca Kasaija kaj tip dela. Pomen tega: Vse se da, če se hoče. Malce v razmislek.

No čez dober teden dni bo ziher poln grid.

Deli na drugih straneh

Normalno, da so za prijavit, mene je zanimal, če lahko sodelujem, če nisem prijavljen v ligo.

Prednost imajo sicer tisti, ki so prijavljeni v prvenstvo, vendar glede na to, da ni neke gužve, komot prideš na testno dirko! Samo napiši, da prideš... Toliko, da vem zaradi števila...

Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...