Skoči na vsebino

Imola - 30.11.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

screenshotmclarenmp412cg.jpg

Potek

• 19:30 - Trening (90 min)
  • 20:30 - Kvalifikacije (30 min)
  • 21:00 - Dirka (25 krogov - cca. 45 minut)

Nastavitve strežnika

Server: slo-racing.com GT3
Geslo: slogt3

Podlaga: Dinamična (glej pravilnik - člen 2.8.1)

Pomoči: ABS in samodejna sklopka

Čas: 10:00

Obraba gum: Vključena (150%)

Poraba goriva: Vključena (150%)

Poškodbe: Vključene (100%)

Kazni: obvezno namesti PitLanePenalty aplikacijo.

Kaj potrebujete

1. original simulacija Assetto Corsa
  2. poznavanje 
  3. v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn
  4. Če se dirke ne boste uspeli udeležiti, je potrebno v tej temi sporočiti odsotnost. V kolikor tega ne storite in se dirke ne udeležite, imate prepoved udeležbe na naslednji dirki. Enako velja za tiste, ki se boste poskušali dirke udeležiti in ne boste na seznamu prijavljenih voznikov.

Dirkalniki

• BMW Z4 GT3
  • McLaren MP4-12C GT3
  • Mercedes AMG SLS GT3

Proga

• Imola

screenshotmclarenmp412cg.jpg

Pokrovitelji
msg-89-0-70886700-1410253272.png
L0ii8tS.png
untitled.png

Prijavljeni vozniki (13/24):
BMW Z4 GT3:

1. Matej Dakskobler

2. Dejan Dražić

McLaren MP4-12C GT3:

1. Mirko Novak
  2. Marjan Koderman
  3. Damir Dubarič
  4. Mitja Bonča
  5. Andrej Trošt
  6. Tomaž Pavšek
  7. David Pipan

Mercedes AMG SLS GT3:

1. Matjaž Murn
  2. Aleš Kurent
  3. Mark Apat
  4. Matic Nidler
Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 62
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma, hroščat je špil u pm, lahko imaš novega ferrarija pod havbo, ali pa 5 let staro gajbo, pa ti zna isto delat. Sam imam jajca od kom'pa, pa mi deluje bp, sicer imam šminke izklopljene, samo dela bp.

Kaj drekaš, jst nimam cajta cel teden trenirat pa vsako nedeljo pol 3 ure dirkat.

Če bi namesto 5h na tri tedne (kar je v bistvu 15 min na dan), prišli na vse testne dirke, bi se vam poznalo tako na konstantnosti, kot tudi boljših časih. Jaz tudi nimam vsak dan čas sedet po 2-3 ure

Kazni: obvezno namesti PitLanePenalty aplikacijo.

Vsi vozniki obvezno namestite aplikacijo, ki preprečuje sekanje. Aplikacija v logih serverja zabeleži, če je nameščena ali ne. Tiste, ki je ne boste imeli nameščene, bodo doletele sankcije.

Deli na drugih straneh

Točno to. Še tistih 5h na 3tedne se včasih zdi preveč glede na to, da potem zaradi premalo časa, ki ga nameniš treningu izpadeš iz dirke. V kolikor bo čas se prikažem na predizborih, če pa ne bo šlo skoz pa je škoda vsake ure treninga.

Deli na drugih straneh

Če bi namesto 5h na tri tedne (kar je v bistvu 15 min na dan), prišli na vse testne dirke, bi se vam poznalo tako na konstantnosti, kot tudi boljših časih. Jaz tudi nimam vsak dan čas sedet po 2-3 ure. Ko je dirka, odpelješ uro in pol Practice session. V tem času se da veliko naučit tudi od drugih. Potem je pol ure kvalifikacij, kjer treniraš hotlapanje, ter še dobre pol ure dirke, kjer piliš svoje sposobnosti, ko so še drugi okoli tebe.

Če pa noben ne misli nič trenirat, je pa škoda mislit, da se boste uvrstili na dirke.

Zelo lep primer je mancSLO. Če se pravilno spominjam prejšnjega prvenstva - se je vozil bolj v ozadju. Ves ta čas pridno trenira, se udeležuje testnih dirk in počas se prebija iz repa kolone naprej. Vaja pač dela mojstra. 

Pa še eno vprašanje za tiste, ki nič ne potrenirate in se nič ne pripravite na dirko. Ali vam ni bedno 2 uri zapravit za to, da na koncu pridete v cilj z dvema krogoma zaostanka?

T7ank, da ne boš mislil, da leti to nate. Govorim za vse, ki se zadnja dva meseca pritožujete, da je preveč "profi" voznikov v prvenstvu. Nihče ni profi. Samo eni se bolj pripravijo kot drugi.

• Upvote 3
Deli na drugih straneh

Se popolnoma strinjam z Murnom. Glede na prijavljene v prvenstvo, je res dosti premalo folka na testnih. Jaz se sicer nisem uvrstil na prejšnjo dirko, kar pa ne pomeni, da nisem nič treniral, ampak ravno obratno, veliko sem treniral. Tudi Imolo sem že kar nekaj prevozil. Upam, da mi tokrat uspe priti na dirko. 

Deli na drugih straneh

Podpis Matjažu.

Moja taktika za pripravo je poln tank in medium gume (oziroma pol tanka, če se odločim za postanek) in gasa dokler je bencin :)

Če to vsak naredi ene 3x pred dirko, bo zelo blizu svojemu trenutnemu optimumu. Za tisto zadnjo sekundo pa je seveda treba še in še drsat :)

Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...