Odisej 5 Napisano March 24, 2009 Share Napisano March 24, 2009 Imam probleme pri igranju rFactor (F1) igre. Volan imam Formula Force EX od logitech-a. Problem imam v igri, ker ne morem nastavit sredine volana. Ko imam volan naravnost mi dirkalnik zavija desno. Kalibracija v XPjih je ok. Ostale igre delajo OK (GTR,...) Nekaj sem slišal da se dobi Logitech Wheel Calibration Tool....samo ga ne najdem nikjer?! Kako odpravit težavo? Drug problem, ki je sicer manjši pa je ta, da moram volan premakniti veliko iz sredine da sploh zavije. Pa je deadzone nastavljen na 0% Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano March 24, 2009 Share Napisano March 24, 2009 google: Logitech Wheel Tweaker DXTweak2.exe meni z momotom je pomagal, sicer je bil tu problem ta, da so pedala hecala, ampak ima tudi za volan nastavitve. Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano March 24, 2009 Avtor Share Napisano March 24, 2009 ok...hvala bom poskusil in sporočim. če ima še kdo kakšno idejo pa naj sporoči. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 24, 2009 Share Napisano March 24, 2009 Tukaj maš ves potreben software za volane :arrow: http://www.wingmanteam.com/ Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano March 24, 2009 Avtor Share Napisano March 24, 2009 Ok, bom probal če bo rešilo moj problem. Zanima me samo ali moram imeti software od Logitecha tudi inštaliran pa potem te programe inštaliram in nastavim? Citiraj Link to post
Recommended Posts