AndrejS 32 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Prodam 3 leta star G27, končna cena 130€ in se mi zdi zelo ugodna. Volan je zelo domač z AC, pCars in rF2, dobro pa se počuti tudi v ostalih simulacijah. Njegov trenutni lastnik je zanj dobro skrbel, zato se mu leta ne poznajo in se še vedno rad vrti (včasih celo preveč in se potem na stezi vrtiš z njim še Ti). Sicer pa je stanje volana vidno tudi na slikah. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Se sploh ne čudim,da si ga tako hitro prodal,saj je cena nizka,zelo lepo ohranjen pa še zelo iskan je Kaj boš pa sedaj nabavil? Link to post
tauko 6 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Uf to je blo pa hitr. Mislim, da ma namen TH T300 nabavt, po pogovoru s playem bo trenutno dobavljiv samo T300 GTE ferarri edition. Link to post
AndrejS 32 Napisano November 16, 2014 Avtor Share Napisano November 16, 2014 Ja, RS je dobavljiv enkrat decembra, sem pa dobil 300RS (vem, PS3 varianta, sam rumeno-rdeče--modrega volana pa res ne bi mel) na nemškem Amazonu za spodobno ceno 379€ pred vrata. G27 je pa res lepo ohranjen in "bo še dolgo iskal tisočinke ne progah po svetu". In res je narejen da dela in dela in dela in dela in (se ponovi še najmanj 10krat). Ma, po ocenah na netu je tudi 300tka dober volan, pa zraven sem dost ugodno dobil še F1 volan, tko da bo zabavno in predvsem bolj tiho, kot je bilo dosedaj , zelo rad namreč ravnam preveč zavite ovinke, tyre wall-i so mi pa tudi zelo domači. Link to post
Recommended Posts