zamex23 1 242 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Niki rata zlo jezn baje potem ko je nekdo hitrejši od njega Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
T7ank 16 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 kak je password slogt3 ne prime... EDIT: slogt3qualy Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Pa dejte neki porihtat tole z 100% demage to je en velik kiks ,samo dotik od strani pa avto ne gre vec naravnost no in rahel dotik od zadej pa spet postran eh,zanimivo da smo mel tolk enih TESTNIH dirk pa admin se vedno vztraja pri tem % demage in vsi opozarjajo da ni vredu 100% demage,no upam da bo še kdo to od odgovornih uvidel. Danes sem fasal dve porcije (ne po moji krivdi) rahli dotiki in avto kaput in kaj mi pomagajo potem prijave pa kazni(v pravi dirki) če je dirka za mene adijo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano December 4, 2014 Avtor Share Napisano December 4, 2014 Vsi se samo pritožujete, prijave ni pa nobene. S tem, ko bi zmanjšali % poškodb, bi samo zmanjšali posledice nepazljivosti nekaterih voznikov. Kaj ti pomaga zmanjšan damage, če te pa še vedno odbije na travo ipd. Jaz hočem odpravit te nepotrebne dotike. Počasi se boste že navadili in delali prijave, organizatorji pa bomo izdajali sankcije. Le tako se bodo nekateri naučili in bili bolj pazljivi. Z zmanjšanjem poškodb bo ostalo isto ali bo pa še slabše. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Vsi se samo pritožujete, prijave ni pa nobene. S tem, ko bi zmanjšali % poškodb, bi samo zmanjšali posledice nepazljivosti nekaterih voznikov. Kaj ti pomaga zmanjšan damage, če te pa še vedno odbije na travo ipd. Jaz hočem odpravit te nepotrebne dotike. Počasi se boste že navadili in delali prijave, organizatorji pa bomo izdajali sankcije. Le tako se bodo nekateri naučili in bili bolj pazljivi. Z zmanjšanjem poškodb bo ostalo isto ali bo pa še slabše. dobro ti gre do zdej XD to je isti drek, kot otroku silit ohrovt za jest, konča se v solzah, ohrovt je pa še vedno na krožniku... 1 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 mirko jaz sem bil vštric na notranji strani ovinka, ti si pa vame zavil... vse kar je meni dalo pri tem dotiku na rumeno je bil ZADNJI SPOJLER, tko da pomoje res nisem bil jaz kriv v tem kontaktu... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 JANKO pa sej se ne gre za danes saj je bla dirka kr tk. Samo je enako kot ko je Eržen povedal Bonči da lahko vsak izsili na bremzanju in uleti na notranjo stran z poznejšim zaviranjem,problem je potem to odvozit brez "kabuma". Pa tudi z prijavami je tako,kaj meni nuca kazen za povzročitelja če imam JAZ zaradi tega visokega demagea avto poškodovan in dirko uničeno. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Borut Belcijan 30 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Koliko je rekord v Imoli v resničnem življenju GT3? Jaz ga vem hočem pa da ga napišete. Potem se bodo postavili časi...... 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano December 4, 2014 Share Napisano December 4, 2014 Veš ga pa hočeš da ga nekdo drug napiše, zakaj? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Borut Belcijan 30 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 Zato, ker hočem vedt če tukaj vedo koliko je rekord proge Imola v seriji GT3 No in koliko je??? 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
baty 484 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 4 sec slabše od virtualnega časa na ac.zdaj pa ti povej zakaj je tako,,ker jaz že vem! 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 Zato, ker hočem vedt če tukaj vedo koliko je rekord proge Imola v seriji GT3 Ko da je važn. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 4 sec slabše od virtualnega časa na ac.zdaj pa ti povej zakaj je tako,,ker jaz že vem! Ni res,jaz vem koliko je ampak ne bom povedal Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 na googlu ne najdem me pa zanima ? matr smo skrivnostni Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts