Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Nekaj zanimivih izjav sem včeraj zasledil na serverju.

Mir0: Nevem kaj ti ni jasno, storpediraš ven 10 avtov in potem si oškokodan iz strani sodnikov al kaj?? Iz kakega drugega prvenstva bi že zdavnaj odletu...

McGoga: En kup enga jamranja, potreniraj raje malo več, pa bo avto konkurenčen....ne pa iskat izgovorov. Verjamem, da ti lahko Mejaka brez večjega naprezanja dokažeta, da je E46 več kot konkurenčen.

Skratka, takih bedarij nebom bral ne na forumu in ne na serverju....je ogromno lig, nobenega ne silimo da vozi in lahko tam mirno jokata. Sta si pa zaslužila eno lepo nagradico za jamranje...se vidimo...

U glavnem jst še zmeri mislim, da bi morali malce obtežit privatnike.....vsaj 30 kg, ker če ne bodo kvalifikacije zgledale tko: najprej 2 privatnika, potem Čolak, potem še 2 privatnika, potem pa vsi ostali. To pa ni realno nikjer. To se je pokazalo že na treningu včeraj. 2007 al 08 avti niso toliko slabši, da ne bi z lahkoto premagal nov avto s kilami.

Rad bi pa opozoril Jureta Škrabo....to dirko v nedeljo boš vsaj iz moje strani pod drobnogledom.....razlog: na tem treningu si se šel destruction derby, sploh se nisi zavedal, kje so dirkači ob tebi (ali se pa nisi hotel), zapiral si sredi ovinka, ko je bil dirkač že ob tebi....stvar se ni zgodila samo enkrat, ampak skozi obe dirki. Upam da je šlo tukaj samo za pomanjkanje dobre volje in ker je bil samo trening....na dirki je treba voziti drugače, če ne sledijo kile.

Tut jst sm za to da dobijo kak kilogram privatniki. Drugače se res preveč lahko vmešavajo v naš boj in nam kar orng zjebejo prvenstvo. Vsaj včer je tako zgledal... maxl do something? :P

Jaz nimam nič proti kilogramom ... as long as we're equal. Zarad tega pa tut pravm, da bi mejaka odpeljala par krogov z E46 - če je res tok nekonkurenčen potem res nima smisla, da Golobič pa Obid vozta s tem...

Nam pa tut potem kakih 50 kilc pa se ne bomo tok mešal. Sicer pa kolikor je meni znano (according to PEK) je Čolak v real life na Oscherslebnu bil v top3 na kvalifikacijah :)

Ja je bil 2. se mi zdi, ampak je bil eden zadnih k je krog odpeljal na progi, ki se je sušila. :) Na normalnih pogojih morjo bit privatniki le mal bolj zadej, kokr ste bli vi včerej... :P

Po zasedanju smo sklenili da damo +30kg privatnikom...to pa je tudi vse in hkrati zadnja sprememba v letošnji sezoni. Kakršnokoli jamranje, manipuliranje, čivkanje bo zavrnjeno.

Volvo, BMW, Alfa,...so že bili obravnavani, kaj vam pa zdaj ostane še a? :twisted: aja...nekam sumljivi so mi ventilčki od Hond in Seatov...so bli prelahki na tehtanju [krniki]

Zarad tega pa tut pravm, da bi mejaka odpeljala par krogov z E46 - če je res tok nekonkurenčen potem res nima smisla...

Sem odpeljal nekaj krogov zdej z e46 brez kil, na privat serverju (Q) in naredu čas 1:35.301. Gre nekje 0.2s sigurno še dol (ali 1s +, če ga vozi kak Čolak :D), sam js nism neki konstanten in sem zadnji split neki zabluzu. Kaj česte vozit pa se sami odločte. Meni osebno je tale e46 špasn, da bol ne more bit [dance]

Rad bi pa opozoril Jureta Škrabo....to dirko v nedeljo boš vsaj iz moje strani pod drobnogledom.....razlog: na tem treningu si se šel destruction derby, sploh se nisi zavedal, kje so dirkači ob tebi (ali se pa nisi hotel), zapiral si sredi ovinka, ko je bil dirkač že ob tebi....stvar se ni zgodila samo enkrat, ampak skozi obe dirki. Upam da je šlo tukaj samo za pomanjkanje dobre volje in ker je bil samo trening....na dirki je treba voziti drugače, če ne sledijo kile.

Oznako za Destruction Derby je zasedel že Mirko Novak in kolikor vem, kakršnokoli morebitno zapiranje ni bilo namerno, ampak če že govorimo o tem, tudi ti s svojim prerivanjem in naslanjanjem na zadnji del mojega avta nisi bil ravno vzor za FIO - na ta način se definitivno ne prehiteva, čeprav si hitrejši.

...sicer pa je bil samo trening.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...