Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

SloRacing SkinPack 18.2.2010

skinpack.png

Changelog:

- NDesign Racing popravljeni tagi na Volvo C30 2008 (Simbin podpora)

- nov Rocket Racing skin

- Amikus racing E46

- 2mAx Racing alfa

Izbrisani: KONAMI - Čolak Racing BMW (sedaj imata Honde), stari Rocket Racing skin, Amikus E90, 2mAx Racing Leon

To DO: KONAMI - Čolak Honda, Murn Alfa, Jarsa team C30

DOWNLOAD

Stare skine obvezno pobrišite - razen te, ki so izbrisani - če si jih izrecno želite obdržat, jih dajte v eno posebno mapco.

P.S.: Datoteke v ...Steamsteamapps[user]race 07GameDataTeams pustite za enkrat nedotaknjene, ker nimam časa testirat kaj bi se zgodilo, če jih pobrišemo :)

SloRacing SkinPack 18.2.2010

skinpack.png

Changelog:

- NDesign Racing popravljeni tagi na Volvo C30 2008 (Simbin podpora)

- nov Rocket Racing skin

- Amikus racing E46

- 2mAx Racing alfa

Izbrisani: KONAMI - Čolak Racing BMW (sedaj imata Honde), stari Rocket Racing skin, Amikus E90, 2mAx Racing Leon

To DO: KONAMI - Čolak Honda, Murn Alfa, Jarsa team C30

DOWNLOAD

Stare skine obvezno pobrišite - razen te, ki so izbrisani - če si jih izrecno želite obdržat, jih dajte v eno posebno mapco.

Kolkr jst vem, se je ponavadi peljalo okoli 34 brez kil, tko da 35 ni glih neki extra hud cajt...

Sem zelo presenečen, sicer nič kil, čas nekje 35xxx , pa jaz sm kr zadovoljen, da nism niti enga kroga prej naredu, nastavitve od Honde, Alfica je kr strupena, mi je kr všeč, ciljam na vsaj 15mesto, upam no! [champ]

Fajn dirka. Biu sm tut mal presenečen nad mojo hitrostjo [jezik12] k teh avtov nism pelu že od decembra pomoje. Ja prvo dirko iz 14 na 6 mesto, potem pa vozim lepo varno na 2 mestu za Novakom, ko se naenkrat slika ustavi, zvok ugasne..restart pa smučanje gledat [dance]

Lp!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...