Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

ja, veliko sreče in potrpežljivosti tudi danes vsem skupaj :)

js grem par krogov odpelat...

če je kdo za, se mi lahko pridruži na severju:

n: sloWTCC trening

pw: sloracing

HF [dance]

super.

qualy šel slabo, mislim da šele p12.

ko se je pa R1 začel sm izbral dežni setup a me je takoj, ko sm se joinal v race vrglo vn...

2bad...

šment..

q kr zadovoljen, popreje odpeljal le 9 krogov, r1 vreme kot še nikoli zame, sicer nekak mi je šlo,sem pa vseen in gužvo delal in enga Seata rahlo trčil, raj sem šel ven, brez zamere!

Po 10. mestu na gridu in napaki v T4 sem padel na zadnje mesto, potem pa se do polovice dirke prebil na 8., si takoj nabral varno prednost.

Kar bi bil poleposition na R2 se je razblinilo, ko me je vrglo ven. S svojo vožnjo sem seveda zadovoljen, s Siolovo pač ne.

Po dolgem času užival v vožnji, dokler ni šlo v maline [Jel2]

Q: P4...kar je moj najboljši dosežek po dolgem času. Avto brez kg in uspel mi je hiter krog tik pred iztekom časa (ko se je proga osušila). Nismo zastonj šravfali italjanska jajca :lol:

R1: Slab štart, padel na 6 mesto...kjer sm nato mlajšega Mejaka zadrževal 14 krogov....je 2 točki in zmaga med privatniki

R2: Preveč napak, nato še zletel ven in uničil avtomobil (race over :P ) Škoda...

Sicer pa lepe borbe, nisem zasledil kakega večjega cresha

Zdaj pa še ena hitra dirka, ki mi ustreza....Nemčija [smoke]

Kvalifikacije solidne... glede na prejšnje dirke (se mi je zdelo, da bo dež wacko.gif).

R1: Pomotoma naložil Dry Setup in lahko le še parkiral v garaži.

R2: Tušar, Slapar, dobri boji so bili. Tušar, oprosti za tisti "bump" T1 v zadnjem krogu. Napiši prijavo, če želiš sad.gif. Sicer pa zadovoljen (po dolgem času).

Po pričakovanju slabo, ker sem prve kroge odpeljal šele na kvalifikacijah. Pa še tam sem nekaj časa rabil da mi je ukloplo, da je proga vlažna [Jel2]

Edina dobra stran je, da bom zgubil malce kil :lol:

Pa še opozorilo za Škrabo: skoz ti delajo (utripajo) bremze. Uštimi to, pa ti bo zihr bolj šlo :wink:

Spet sem prve kroge odpeljal tik pred dirko in spet mi je šlo potem zelo solidno :D

Q: mel sm še vsaj pol sekunde lufta, sam se je čas izteku...p3

R1: štart ni uspel, kasnej sta me prehitela še šoster in glavač, kralj pa je vn letel in na 4. mestu sem ostal do konca. Med dirko sicer 2x na travo kar bi me lahko stalo tega mesta, sam sm ubranu mesto pred kurentom.

R2: prve kroge slabo, med dirko mel najprej borbe s kurentom in šostrom, vmes branu pozicijo pred novakom in po nekaj napakah ndesignovcev in mateja prišu v drugi polovici na 4. mesto in tam ostal do konca :)

Z rezultatom sem seveda zadovoljen, višje se ni dalo, ker so bli prvi trije enostavno prehitri zame [ok]

Aja pa škraba ni bil edini, ki so mu utripale bremze....so tudi meni menda in kurentu. Bo treba zgleda spet mal pedala razstavit in spihat prah vn :?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...