Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Maxl počasi. Zdej imam pa tudi jaz dost p... Res da se vozim zadaj, jebiga izkušnje so nekaj pa še pedala ma zajebavajo. Z Obidom sva se na začetku sezone baje edina prijavila v prvenstvo za privatnike. Ker je bilo premalo prijav se to ni izvedlo in sva se prilagodila med tovarniškimi. Kot vem, je bila kilaža takrat obljubljena 70kg za privatnike in avtomobili novejšega letnika. Na žalost sva potem, kot še nekateri drugi zaradi nekonkurenčnosti zamenjala avtomobila za starejši letnik. Odločila sva se za privatnike in s tem posledično 100kg dodatne obtežitve. Sedaj hočete da gremo še na starejše avtomobile specifikacija 2006. Po moje nima smisla, ker nam že sedaj dajejo po par sekund na krog.

Maxl še en predlog, če jih imajo že skoraj vsi: Obračunaj točke tistim, ki smo se sedaj odločili za privatnike od začetka sezone, ker smo imeli vsi enake pogoje.

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Uf kakšni časi na kvalifikacijah. Pa če bi slučajno letos hotu bit bolj v ospredju lahk verjetno z lahkoto odbijem (zarad novejših avtomobilov) še vsaj kakšno sekundo a? Al kaj vi pravte..?

2006 avto smo izbrali zaradi tega, da boš malenkost več užival v vožnji. Avto je konkurenčen tudi za sredino skupne lestvice. Ne si mislit da če piše, da je 2006 (še sam si napisal da gre 2007 bolj kot 2008), da gre pa nevem kolk počasnej. Zaradi mene lahko vozimo tudi 2008 z 100kg, samo si lahko sam opazil, da smo bli 5sek za konkurenco na krog.

Ja...če obračunamo točke od začetka sezone, se bodo potem javili še vsi tisti, ki vejo da jim ni šlo skupno...a hkrati dovolj za vodstvo med privatniki. Vse se mora nekje začeti (verjamem da si bil tudi ti bolj motiviran v Brnu proti privatnikom kot prejšnje dirke)...zamudili smo pa 4 dirke, kar ne konča sveta :)

Ne vem, kako vam je lepše vozit novejši avto s 100kg kot 2006 brez balasta :? Je zdej Matej probal estoril in je z e46 naredu v 3. krogu 1:48.0 s setupom narjenim v 2min kar je manj kot sekunda razlike do časa, ki ga je naredu z e90 z 10kg.

Hja ne vem. Če pogledaš ostale steze, pa primerjaš letošnje in lanske rezultate, niti ni tako velikih razlik. Ponekod več, ponekod manj, potem pa igrajo vlogo še kg in updejti...

Jst sm z 06 avtom v BTCC peljal 33.8, prej sem pa probal par krogov z zdajšnjim (Seat TDI) in sem šel 33.9. Ni pa nujno, da se bom še kaj dosti izboljšal, ker to progo dobro poznam.

Jaz mislim, da na tej progi ne bo kakih velikih razlik. Mogoče max. pol sekunde hitrejš. Kej velik pa dvomim. Sicer pa bomo vidl, ko se Čolak in Kralj pripeljeta na kvalifikacije ...

Jaz bi šel prec, ker sm letos slab, len....sm kaj ko Honde ni?

Pa vzem chevyja, setupe mas...al pa alfo.

Alfo [dance] , veš da raje Chevyja, pa vseen zakaj pa ni Honde, smem zvedeti?

Jaz bi šel prec, ker sm letos slab, len....sm kaj ko Honde ni?

Pa vzem chevyja, setupe mas...al pa alfo.

Alfo [dance] , veš da raje Chevyja, pa vseen zakaj pa ni Honde, smem zvedeti?

sj ni važno. izber enga od "možnih" FWD zate vrjetno. pa se udelež tekme... najprej morš pridt da se peleš lahk pol ;)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...