Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Kako je pa kaj s prvo šikano? Bomo prepustili igri, da oceni kdaj je bilo sekano ali bojo tudi kaj naši komisarji gledali kolikokrat smo z vsaj dvema kolesoma na cestišču/robniku?

B_U_R_I, FIA ni od organizatorja še nobenih navodi dobila o tem kako bodo letos potekale te stvari tako da...nimam pojma. [Joj]

PS: Zdej vidm, da tut napisa FIA nimam več. Maxl dej mal povej kako je s tem. A še vedno jaz razrešujem pritožbe?

Aja, letos imamo še enega sodnika na SloRacing. [ok]

Jst bi sekanja kr špilu pustil, ker so popravili zadeve. Šikano lahko sicer še vedno sekaš ampak samo, če ne držiš gasa. Takoj ko ga boš držal ti bo nehalo šteti krog.

To gledanje šikane iz strani komisarja je bolj tko tko....če se zmente me ne moti, sam povejte, da vem kako dobr morm pazt. Ker drugače pa nima smisla neki vozt po cesti, če bodo vsi sekali.

Tudi men se je zdelo da nekje mora biti catch ;) Že pred časom sem gledal vaše lanske rezultate in jih primerjal z svojimi in mi je bilo res čudno, da lahko letim boljše od lanskega pole-a. Ehhh pa sem mislil, da sem hiter.... [iz]

B_U_R_I, FIA ni od organizatorja še nobenih navodi dobila o tem kako bodo letos potekale te stvari tako da...nimam pojma. [Joj]

Ni kaj veliko debatirat, ostaje tako kot lani. Pregledata vsaj 2 od 3 (Ale, Killer_B in mAxL--lahko tudi Samo, če hoče) in stvar zaklučijo.

Za Curitibo smo potem lani rekli, da ne bomo komplicirali, ker se v Imoli nato pogliha [krniki]

Vseeno pa kaki extremi niso dobrodošli!

Jaz bi predlagal, da se omeji vsaj na 2 kolesa na robniku (če sta že druga 2 na travi [Joj] ).

Sem pripravljen po dirki tut posnetke voženj čez šikano pregledat. [opa]

Tudi jaz lahko pomagam pri pregledu posnetkov. V tej šikani se bo štelo, če imaš dejansko samo na robniku dva kolesa ali jih imaš lahko tudi na tisti modri površini?

3.05 Rezanje ovinkov

Voznikom je prepovedano rezanje ovinkov in ravnin proge. Dogodek se smatra kot rezanje takrat, ko voznik skrajša razdaljo kroga s tem da zapelje iz proge Z VEČ KOT DVEMA KOLESOMA. Proga je definirana kot glavni asfalt omejena z belo ali rumeno črto in robniki. Ta bela/rumena črta in robniki SO del proge. Voznik ne sme uporabljati zelenice ali peskovnikov za vožnjo. Za povzetek: v najbolj ozki situaciji voznik lahko vozi z zunanjimi kolesi čez robnike proge, z notranjimi kolesi pa po asfaltu izven proge (ponavadi zelene barve), ampak mora VEDNO ostati izven zelenice in peskovnika. V nekaterih primerih obstajajo izjeme in bodo objavljene in razložene pred tekmo vsem voznikom.

PEK, kaj pa kvalifikacije al pa ko boš prvi? :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...