B_U_R_I 3 290 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Mah, js ga bom kupu v vsakem primeru ... Muscle cars so mi zakon, Laguna Seca tudi, Formula masters sem sicer pelal sam eno dirkico proti kompu sam mi je blo zelo všeč - open wheel, ki je zanimiv lih tok k WTCC ... ne pa tista F1 neumna Za server pa mislim, da ni problem ... bomo že nadoniral tistih 25€ Al pa če simbin prosiš za upgrade (glede na to da je slo-racing njihov official afiliate) - pomoje ti bojo dal Link to post
mm46 11 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 če pomisliš, da stanejo EA in druge podobne nategancije po 60 in več evrčkov. Sej zato pa nism še nobene kupu Za race07 sm dal, če se prov spomnem 22€ in ne bom dal za dodatek več kot sm dal za osnovo z neprimerno več vsebine Poleg tega, naj bi bil race on za tiste, ki imamo tudi dodatek stcc še cenejši En off topic, ko se že o cenah pogovarjamo... http://store.steampowered.com/sub/1073 Če sedaj kupiš posebej race07 in pol stcc, plačaš 15€, če pa kupiš stcc bundle (race07+stcc) daš 30€ Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Če kupiš RaceON bundle, dobiš Race07, STCC, RaceON Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 18, 2009 Avtor Share Napisano October 18, 2009 To je nategancija na kubik (ne samo na kvadrat) Lado itaq nobeden nebo vozil. Okayama je zamenljiva (je veliko drugih dirkališč...porto recimo) Mogoče smo izgubili samo TDI v prvenstvu, kar pa mislim da bi se lahko sprijaznili. Sicer pa, cene bodo mogle padit...saj kar berem na forumih, folk ni zadovoljen. Druga je pa, da počakamo pol leta, pa bomo zihr meli WTCC 2009 za 25€ (glede na to, kolko imajo simbinovci radi modanje) :mrgreen: Tisti, ki je kupil samo Race07 ali pa nič profitira (bodo hoteli dirakti z race on)...tisti, ki so kupili pa še STCC in GTR Evo so ga pa najebali Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Js sm kupu že GTR Evo ... pa še zdej mi ni jasno zakaj ... tistih GTjev nism nikol vozu, norschleife niti enkrat pelal, STCC sem zastonj zraven dobu ... odpelal mogoče 30 krogov vseskup... Bom pa še RaceON kupu zastonj tko k ostale ... bmk Sam formula master se pa res lepo fura Link to post
JeZn 120 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Moj profesor iz gradbenega faksa bi rekel ČISTI NATEG!!! Kupil sem Race07, GTR evo, STCC in da bi zdej, po vsem tem kupil "dodatek" za 25€. Niso gladki, sej ne da bi mi bilo težko dat teh 25€, ampak iz preprostega razloga. Simbinovci nas vodijo ko ovčke in nekje je treba temu rečt STOP. Zdej bo Race ON 25€, pol bo Race 09 (z dodatkom Imole in Cruzea) nadalnjih 25€, pol bojo si zmislili Race ONandON za nadalnjih 25€, .... U bistvu so pa vse dodatki oz Mod.i ki se jih za GTR evo dobi na netu tudi zastonj. Npr. Seata TDI sem vozil že davno. Da ne govorimo o dodatnih progah... Link to post
igi 51 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Sej ne morem verjet maxl Vse to čakanje, neskončno govorjenje in razpravljanje bo šlo v nič ker da je to nategancija... Čist tko povej no, kolko si pa mislil da bo? 10EUR? Zakaj nismo pol že začeli mesec nazaj kot lani Link to post
mm46 11 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Ja jaz sem pričakoval ceno do 15eur glede na to, da že imam race07 in stcc Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 18, 2009 Avtor Share Napisano October 18, 2009 Čist tko povej no, kolko si pa mislil da bo? 10EUR? Koliko jih je pa mislilo da bo cena 25€? Verjetno je več tistih, ki so mislili da bo cena 15€ (gledano na cene vseh dodatkov, ki so prišli za Race07). In še rečeno je bilo, da bo več načinov plačevanja, odštevanja....če si lastiš STCC ali GTR EVO naj bi bila druga cena...kam je tisto shlapelo? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Jebiga ... Men že takrat ni blo težko dat 30€ za Race07, da sem lahko z vami vozil... Ne vem kaj se zdej vsi bunite... Sej GTR Evo je bla lih neki tazga cena ... Pa je blo lih neki tazga vsebine. Zadnjo besedo ma vsekakor mAxL, je pa res škoda, da bomo tok pozno začel za nič. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Sem nov pa načeloma nimam pravice "glasanja" Samo glede na to, da nas je že 10 z race on po 2 dneh od izzida in da se bo sigurno našel še kakšen do novembra mislim da bi šli lahko z Race On. Sej mene so tud dobro upalili za vsako posebaj, samo po drugi strani pa je recimo en NFS shift vsaj toliko € če ne celo več pa razen "filmske" grafike ni vreden nič.... pognal sem ga 1x in sicer prvič,zadnjič in nikoli več.... tko da, tole bi bilo šele metanje denarja... še dobro da obstajajo "boljše založene trgovine", da lahko zadevo pošteno preveriš... hehe... NA koncu pa bo itaq Maxl povedal kako bo... Link to post
Ale 472 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Tut jaz sem enakega mnenja kot BURI in igi. Če smo že tok časa čakal mislim, da bi lahko vozil z Race ON. Jaz sem jo nabavil, Maxl ti se pa odloči kakor hočeš. Sam tok, k govoriš, da Lade ne bo noben vozil. Sej mogoče maš prav, sam Lada je huda. Smo zadnjič probal z Killer-B in PEKom, kateri je vozil Lado in naju je ownal... No...sej tok hudo ni blo, sam avti so sigurno izenačeni tako, da se lahko zgodi, da jo bo kdo vozil. Za TDI-ja sem pa siguren, da ga bo. :mrgreen: Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 18, 2009 Avtor Share Napisano October 18, 2009 Pravkar je v Parizu zasedalo vodstvo, konstruktorji in FIA. Tušar bo za javnost kasneje podal poročilo :mrgreen: Link to post
Mai 134 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Ugotavljam, da je marsikdo tukaj, ki kupuje špil samo za to, ker ga vozimo v prvenstvu. To se mi zdi totalna napaka, saj bi naj špil bi zato, da se igra že sam po sebi dovolj dober za nakup. Vsak sicer sam ve kakšen budget ima in kaj si lahko in česar ne privošči. Tudi 30€ ni tak znesek da bi mogu žvet ob kvasu in vodi Očitki da nismo izkoristili GTR evolution, STCC ali karkolidrugega lahko vsak pripiše le in samo sebi, ker če se vsak zase ne bo zavzel in se zapeljal kakega kroga se ne bo nihče namesto njega. Je pa polno drugih prvenstev, kjer lahko vse omenjeno tudi vozite, tako da...sam ne se mi bunit. Nordschleife sem odpeljal kar nekaj tekem, predvsem z Astonom, gumpardom, M3 GTR in še kakšnim bolidom, zdi se mi super zakompliciran in težaven.. nima zastonj imena "Green hell" Formule mi nikoli niso pritegnile v tolikšni meri da bi se peljal v njih, STCC je pa itak poglavje zabave zase.. Sam vem, da Race ON bom kupil, sicer sem zaradi neučakanosti snel že neoriginal in me je čisto navdušil. res da stvar dejansko nima nič občutno novega, če izvzamemo formule, musle cars, tdija in par novih prog.. kar pa.. je zame že dovolj da se bo RaceOn znašel v spisku steamIger Tdi gre super, sicer še nism sestavil kul setupa zanj, ampak.. mislim da do začetka sezone nekaj vsekakor bo naretega tudi v tej smeri. Lade še nism stestiral, kolikor sem pa opažal so pa avtomobili kot že vse do sedaj popolnoma uravnoteženi... BMW vs. TDI ...osebna dilema, dilema let the games begin Link to post
Killer_B 87 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 STCC prvenstvo je bilo....peljajo nas ga je pa vse skupi 9 voznikov, pa še to na koncu samo ene 5. Tko da naj se noben ne pritožuje, kako dnar stran mečejo za brezveze. Če ste leni pa nezainteresirani potem je to vaš problem. Drgač bi si pa tud jst želel, še kakšno GT prvenstvo, ampak je to vse odvisno od maxla, ki pa verjamem, da je že tko polno zaseden. Link to post
Recommended Posts