Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Kljub bistveno trši konkurenci in zato slabšim rezultatom je ta liga vsako leto boljša, zato, mAxL, bi bilo res škoda, da bi jo ukinili. Verjamem, da je z organizacijo povezanega precej dela, ampak ta liga mora ostati. [dance]

lep vikend.

čestitke prvaku

in vsekakor stopničkam :)

najprej...

Marko, opravičujem se ti za situcijo v R2, ki je bila splet okoliščin in veliko dotikov ter dokaj grobo vožnjo mene, tebe, šostra in tudi delno kralja.

ulice so ozke in komolci so bili izredno široki.

če si pogledaš replay si mi nekajkrat zapru pot oz spremenil smer zaviranja v ovinek (podobno je mene stalo odstopa v okayami), in dotik, ko te je obrnilo ni bil popolnoma moja krivda. šoster je z trkom pred tem izbalansiral avto in povečal zaviralno pot, vsekakor pa si tudi sam to videl...

dotik ki te je posledično zavrtel ni bil nič hujši kot tistih nekaj ki sem ji prejel jaz tako od tebe kot od šostra, in še vrjetno koga, s to razliko da voziš RWD avto in je enako močen dotik lahko usoden... odločl bodo pa itak sodniki

veselil sem se zadnjega dne, ki je v meni še vedno obedal morebine prevzem vodstva, a se je glavač krepko potrudil in odpeljal soliden krog tako v q, kot v vseh krohig R1.

Q: obetalo je nekaj, saj sem malo pred practice odpeljel 2:30.1 in še mel nekaj lufta, a... glavač postavil pole, katerega je kasneje pojedel Mejak in tudi Kralj se ni dal ugnati in tako je na koncu zneslo za P4.

R1: Štartal nekaj srednjega, Mirko me je uspel prehitet, a sem ga iz zaveterja takoj ugnal in se prebil tudi mimo Kurenta ki je zamudil točko. Sledil sem Kralju a se ni in ni dalo mimo, že tako je sam napadal Mejaka in samo čakal sem kdaj bo šlo kaj narobe. no, nekaj dotikov s ograjo je prineslo da sem ga pred zadnjim ovinkom prehitel, takoj na koncu ravnine pa je zaspal še Marko Mejak in mi prepustil P3. Obdržal sem ga do konca in se previdno vozil okrog ograj.

R2: štartal obupno saj sta me prehitela tako Marko Mejak kot tudi Glavač. Malo gužve sem izkoristil in se že do T3 povspel nazaj na P6. Kurent je zamudil zaviranje in mimo sem se zapel za wing Novaka za Šostrom. Najprej mi je elegantno uspelo mimo Novaka saj je malo prenaširoko vstopal v ovinek. mel sem občutek, kot da si me hotel takoj za tem budnit in kao zavrtet (upam da se motim) in v naslednjem krogu v zame enem najtežjih ovinkov proge prehitel še Šostra. Malo za tem sem imel možnost mimo mejaka a je zaprtu tako da sem butal v ograjo. Žal naslednjič ni bilo tako ugodno sam je mel prste vmes še Šoster in zavrtel sem Markota iz P2. Pardon! Kmalu sem se otresel zasledovalcev in se pripeljal v cilj praktično brez bencina na P2.

Tudi letos ni zneslo, pa čeprav pravjo, v 3 gre rado :)

no... Dobra konkurenca, lepi boji, predvsem z "novincema" Kraljem in Čolakom, pohvale tud privatnikom,

graja vsekakor "neudeležencem", saj bi marsikdo želel sodelovat v dobrem prvenstvu,.. a.. je drug let še kj na vrsti :)

lep vikend.

čestitke prvaku

in vsekakor stopničkam :)

najprej...

Marko, opravičujem se ti za situcijo v R2, ki je bila splet okoliščin in veliko dotikov ter dokaj grobo vožnjo mene, tebe, šostra in tudi delno kralja.

ulice so ozke in komolci so bili izredno široki.

če si pogledaš replay si mi nekajkrat zapru pot oz spremenil smer zaviranja v ovinek (podobno je mene stalo odstopa v okayami), in dotik, ko te je obrnilo ni bil popolnoma moja krivda. šoster je z trkom pred tem izbalansiral avto in povečal zaviralno pot, vsekakor pa si tudi sam to videl...

dotik ki te je posledično zavrtel ni bil nič hujši kot tistih nekaj ki sem ji prejel jaz tako od tebe kot od šostra, in še vrjetno koga, s to razliko da voziš RWD avto in je enako močen dotik lahko usoden... odločl bodo pa itak sodniki

Mogoče si mislu Mateja, ker jaz nisem v nobeni dirki za tabo vozu.... pa R2 je Matej štartal za tabo, jaz sem iz 2. al 3. mesta štartal :) Sicer pa kar se mene tiče je na tej progi edino mesto za prehitevat na tistih ravninah v "dolini", gor po mestu se da sam s komolci mimo pridet in se zelo hitro zgodi, da nekoga mal v ograjo porineš, kar se večinoma konča s kakim zjebanim podvozjem in pokvarjeno dirko. Zato sem npr. v R1 lepo vozu za Kurentom in ga šele po mandarinu prehitel...

Sicer pa je bil ta vikend bl srednja žalost tko kot večina sezone... na Q mi ni šlo ravno najbolš, v R1 sem se z zelo neumno napako sam izloču iz boja za 3. mesto, sem imel pa vsaj zanimiv zaključek dirke, ko sem lovil in prehitel Kurenta :) v R2 sem se spet zajebu v istem ovinku kot v R1 [Joj] sam da sm tokrat manj izgubil, po tistem vrtenju pa nisem nadaljeval dirke.

Letos ste se borili za tole (pravkar prispelo): [champ]

b62-180520.jpg

9wz-180520.jpg

Druge sezone verjetno ne bo, zahvalite se tistim, ki skozi samo neki jokajo, naredijo pa nič ne [fbi]

Upam, da bomo mAxLa lahko nekako prepričali, da bi še naslednjo sezono skupaj spravili. Če on nima časa/volje, sem prepričan, da bomo našli nekoga, ki ga bo pripravljen nadomeščati. Pa se mAxL naslednjo sezono raje malce posvetiš dirkanju, kot organizaciji?

To je logično, da če ni keša, organizator izgubi voljo. Ponavadi je pa tako, da ne le ni plačan, pač pa ima kar nekaj stroškov. Sem bil v podobni situaciji.

Tako da jaz predlagam, da za naslednje leto vsi doniramo nekaj €, ki grejo direktno maxlu v žep, on pa še naprej organizira. Če je zainteresiran za to. (pa ne me naorbe razumet, ker vem, da maxl ne počne tega ravno zaradi dnarja, ampak recimo da bi blo tako fer).

Liga bi bila s tem v bistvu plačljiva, ampak glede na to, da nas je veliko in da je dirkanje res dobro, bi morda laufalo.

maxl ne se dat :) bilo je super... sicer sem res proti koncu mal manj resno fural..sam tako je to ko dobiš naraščaj :)

Dej dej lepo te prosim, je to sploh beseda NE BO, ali kaj podobnega, kaj pa bo bo, če WTCC ne bo, bo forum?

Maxl sam veš , da smo vsi ki imamo željo pripravljeni pomagati, financirati, da se spelje zadeva, (sicer ok sam res nism mogel po decembru, zaradi veliko dela, nato pa zaradi ornk pizdarije,voziti, sodelovati ....itd, se še en x fino oproščam).

A vseeno WTCC more biti, more biti liga, (lahko pa malo skritiziram oglaševanje, osebno se mi malo fržmaga, da pač nimaš sponzorjev, očitno za moje pojme to sam hočeš, ne mi, vseeno bi jaz ciljaj na male sponzorje, ne na neke velke firme, sam se lahko pohvalim, da sem za drift.si in slo-minimoto.com dobil sponzorja, in lahko rečem da imam z obema portaloma, celo za obdobje 6 do 8 let mir!).

Še en x vse se da, malo volje, bodi bolj resen kar se tiče sponzorstva, sam bi bil vesel, da bi lahko reklamiral na tvoji prvi strani playgame.biz, pa žal žal nekao ni volje, ne moje, niti tvoje.Moraš biti fer do vseh,pa ti bo uspeh zagotovljen.

Poraja se mi edina skrb, vozil sem res malokrat, pa še takrat so bile težave z serverjem, sam predlagam da se naredi nek pro server, zakupi kaj, to bolje ti veš, če se sploh da in bo mir!

Kar se pa tiče dobiti še več ljudi, se pa da, malo oglaševanja po drugih forumih, pa bo voznikov namest 20, kmal 35, 40kom!

Srečno, jaz držim pesti! Če pa slučajno nočeš, ti pa skupno zažgemo portal! [champ] Vglavnem pamet v glavo! [champ]

• Upvote 1

Prosim ne mi zamerit, imaš le 4 sponzorje na prvi strani, a tvoj portal oz. skupno nacijo pozna skorajda vsak, ne samo v Slo, cel balkan, malo poglej po drugih brskalnikih in ti bo hitr jasno kdo te vse pozna!

Dobi mini sponzorje, oglaševanje z banerji, mesečno vredu ceno, in garantiram, da lahko skor živiš od portala, ne da se samo plača le neka wtcc liga!

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...