Mai 134 Napisano May 12, 2010 Share Napisano May 12, 2010 točkovanje up-to date 2010-05-12 Link to post
Mai 134 Napisano May 12, 2010 Share Napisano May 12, 2010 Jutri, 13.5. po 20.00 bo server za macau.. kdor želi se lahko pridruži... vsekakor bo dobil tudi kile lp iz Macau... Link to post
maranello575 1 Napisano May 13, 2010 Share Napisano May 13, 2010 Pokomentiral bi tele modre zastave. Na dirki me ni bilo in se opravičujem, ampak ni blo časa. Jaz sem te modre zastave dobival že večkrat, če se prav spomnim v Brandsu. Takoj po štartu mi je dvakrat zabilo warning, ampak tretjega warninga potem ni bilo. Isto se mi je zgodilo še na neki drugi dirki. Tako da mislim, da ni panike. Dvakrat pač javi opozorilo, ampak stop n go pa ne dobiš, tako da če to ni bilo naključje, potem ni panike, pač neki glitch. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano May 13, 2010 Share Napisano May 13, 2010 Monza je sploh čudna, ker do prve šikane sploh pravilno ne določi mest. Po prvih nekaj metrih je kazalo, da sem skoraj zadnji, čeprav je bilo za mano še kar lepo število voznikov, nato pa mi je špil v šikani "dodelil" 9. mesto. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 16, 2010 Avtor Share Napisano May 16, 2010 Kazni (v kolikor bodo) po današnji dirki so samo časovni pribitki. Mala kazen = 7sek Velika kazen = 15sek Tako kot na prejšnjih dirkah, bo tudi tokrat pregledan prvi krog. Link to post
mm46 11 Napisano May 16, 2010 Share Napisano May 16, 2010 Pa, da ne pozabite... v hairpinu se ne prehiteva Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 16, 2010 Share Napisano May 16, 2010 Mene neki net j*be tako da ne pridem ... uživajte, pa čestitke podijašem. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 16, 2010 Avtor Share Napisano May 16, 2010 Rezultati! Drugače pa...tale Macau je SUPER Q: Soliden čas, mislim, da na koncu P10 R1: Previden štart...potem več ali manj časa vozil za Jermanom, ki ga nisem mogu prehitet...na koncu P10 R2: Previden štart Nato pridemo v tiste ozke ulice, naenkrat zagledam stop luči od golobiča, ki pa je blo že prekasno...mislim, da je zavrtelo Glavača. Po obračanju, je bil cilj še Golobič, ki sem ga po nekaj krogih dohitel in prehitel...na koncu P6. Čestitke prvakom Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 16, 2010 Avtor Share Napisano May 16, 2010 To je to za letos... Kot vsako leto, tudi letos nekateri razočarani, nekateri zadovoljni :wink: Zahvale vsem, ki ste "delali gužvo" na dirkah ter vsem, ki ste pomagali pri prvenstvu. Bilo je nekaj problemov z serverjem, ampak to je očitno že vsakoletna praksa Čestitke vsem! Je pa proti koncu ponovno upadla udeležba...če bo naslednjo leto nova sezona (lahko je bila tale tudi zadnja), bo malce prevetritve med dirkači...nekatere bomo pa malce počistili...ker tako pač ne gre (se pojavijo na parih dirkah, potem pa adijo). Sledi še podelitev&piknik...več o temu pa v prihodnje... Link to post
PEK 2 291 Napisano May 16, 2010 Share Napisano May 16, 2010 Q bi lahko dobil celo Pole ampak sm zajebu zadnji ovinek. Vseeno zadovoljen s P3. R1 sm naredu tist kar sm želel... morda bi lahko pritiskal malo bolj na Mejaka ampak sm raje vzel zanesljivih 8pik in prvenstvo. R2 dober štart ampak takoj opazim da nimam Force feedbacka... Takoj sm vedu da bo pi$"!%ija in sm mel kr prav... V tistem hribu navzgor sm se zaletel v tisti konec ograje ki štrli ven in naredil pravi kaos . Vse je letel po v mene, po zraku, po steni, po strehi... Potem sm le še parkiral to razbitino in gledal dirko do konca. Čestitke vsem, supr prvenstvo, bring on the next one!! Calm before the storm: Neke čudne "linije": Roštilj!!!: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 17, 2010 Share Napisano May 17, 2010 Sezona je super uspela. Seveda upam, da bo tudi naslednja izvedena, ker sem nad svojim izkupičkom točk totalno razočaran. Pohvale mAxLu za super organizacijo in za ves čas, ki si ga vložu v našo ligo - vem, da ga ni bilo malo. Keep up the good work! Link to post
PEK 2 291 Napisano May 17, 2010 Share Napisano May 17, 2010 +1. Res ligaško tekmovanje kot se zagre...sm fural že velik lig, ampak tole je res najbolje organizirana (kg, kazni, itd.), da o izenačenosti sploh ne govorim. Za naslednjo sezono se bo pa treba zment, kdo ma prednost avto zbrat, čene bomo vsi diesel. :wink: Link to post
tifos 1 Napisano May 17, 2010 Share Napisano May 17, 2010 Čestitke k uspešno speljani in zaključeni sezoni tudi od mene. Imate dobre živce v prvi vrsti ti mAxL in seveda tudi sodniki. Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano May 17, 2010 Share Napisano May 17, 2010 Veceras je bilo dobro vece za mene,Macau je staza koju najvise mrzim ali je sve opet bilo dobro za mene. Na qual. dobro 2 mjesto iako sa u zadnjem krugu imao -4xx ali mi je ponestalo benzina da zavrsim,ggrrr, Race 1 Start nije bio dobar i Janko je vec bio pored mene i u desnoj krivini sam morao da ga propustim jer je bio sa unutrasnje strane sto je iskoristio Mejak i u 1 turn usao unutra i obisao me,kasnije sam vodio borbu sa Mejakom koji me je usporavao u srednjem dijelu stazedok Apat sustizao,kasnije mi se pojavilo na rev HUD Crveni kljuc sto mi je na pravcu smanjilo brzino za oko 15-20 km/h i onda me je Novak pretekao, 5 mjesto u Race 1 , Race 2 Mnogo bolji start i vec u turn jedan sam na 3 mjesto i onda poslije kontakta Mejak-Soster iskoristio sam guzvu i stizem na 2 drugo mjesto,u sledecem krugu i ja i Mejak smo se prekocili u turn 1 ali sam nekao uspio (mali kontakt sa Sosterom) da zadrzim unutrasnju stranu i obidjem Mejaka u turn 2 i do kraja trke sacuvam vodjstvo. Velike Cestitke za Janka Glavaca na sampionskoj tituli i svim vozacima na Slo-racing za odlicne voznje tokom citave sezone. Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano May 17, 2010 Share Napisano May 17, 2010 Sto da kazem osim da je sezona na Slo-Racing bila odlicna. Ja kao i Marin Colak dugujemo veliku zavalnost Maxl za ucesce na ovom sampionatu. Organizacija je bila odlicna i bilo mi je pravo zadoviljstvo ucestvovati na ovom odlicnom sampionatu. Ja sam u sredini sampionata imao problem sa grafickom kartom (fucking nvidia 9800gt) zbog koje mi je unisteno 3 trke . ali sto je tu je nema vise nazad. Ipak me raduje sto smo ja i Marin Osvojili Timsku Titulu Sve cestitke Maxl i ostali za odlicnu organizaciju. Veliki pozdrav iz Crne Gore. Link to post
Recommended Posts