MirO 67 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 Matjaž hvala za pohvale , morem pa povedat , da to g27 vozi , jaz sam en mal pomagam (joke) , v R2 sem pa preveč pomagal in sem se zato razbil avto "na čisto" Link to post
McGoga 2 Napisano May 3, 2010 Share Napisano May 3, 2010 Slike so namenjene predstavitvi na facebooki, zato so slikani predvsem dirkalniki Amikus Racing Teama Link to post
PEK 2 291 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 Kadar je dež ni nobenih prijav (brands, istanbul). Vozmo kot po jajcih. Mormo probat bit še na suhi stezi tok previdni! Link to post
Ale 472 Napisano May 5, 2010 Share Napisano May 5, 2010 Janko, to še ne pomeni, da ne bo kazni. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 5, 2010 Avtor Share Napisano May 5, 2010 Kdo, kje, kdaj, zakaj?? Težko napisat kaj fali, da nebi Mark gledal celga točkovanja in ugotavljav kaj je narobe? Link to post
tifos 1 Napisano May 6, 2010 Share Napisano May 6, 2010 Kdo, kje, kdaj, zakaj?? Težko napisat kaj fali, da nebi Mark gledal celga točkovanja in ugotavljav kaj je narobe? Uf... saj sem napisal, da je pri privatnikih seštevek točk napačen...ok, konkretno...moj in Goranov izkupiček točk je manjši, kot je napisan v tabeli...sešteva naj pa sam.. . Link to post
Mai 134 Napisano May 9, 2010 Share Napisano May 9, 2010 točkovanje up-to date 2010-05-09 Link to post
Oxy 11 Napisano May 9, 2010 Share Napisano May 9, 2010 Zelo dobra 1 dirka, malo smo mečkali kovino, ampak z temi 80 kg ne moreš it kar tako mimo. Sorry Marko za tist spi,n nisem mogel reagirat drugače pa super borbe. R2 naredim napako in zavrtim Slaparja, sorry stopn go pa konec. Se pozna da nisem dirkal 3 tedne pikola. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 9, 2010 Avtor Share Napisano May 9, 2010 Se opravičujem Prosenu...sem imel oči na ogledalu in komplet faliv zaviranje Ni treba niti pisati kazni, ker jo bom itaq zasluženo fasal (pregled prvega kroga). Druga dirka celo prišel do 1 točke Link to post
mm46 11 Napisano May 9, 2010 Share Napisano May 9, 2010 Q: na začetku naredu cajt pol pa do konca nisem sestavu celega hitrega kroga R1: se prebijem na P1, že takoj v šikani pa me glavač nabije, ki je bil sam potnik v svojem avtu...takoj suspension damage in prvo opozorilo za sekanje Naprej je bil avto bl slabo vozen in še šikane sem moral zelo pazit in sem posledično izgubljal mesta. No, sredi dirke je Čolak kr naenkrat začel mal počasnej vozit zato sem ga dohitel nazaj sam sem ga pri poskusu prehitevanaj skoraj zavrtel ob tem pa me je Šoster zadel v zadek in sm me zavrtel... no končal sm na P7 tko, da bo vsaj kakšna pika. R2: vodu od štarta do cilja, v zadnjem krogu naredu skoraj usodno napako, sam se je na srečo vse dobro končalo in sem zato zmagal Link to post
noth 3 Napisano May 9, 2010 Share Napisano May 9, 2010 Sploh ni problema. Se pač nardi če se dirka na nož. Ni mi pa čist jasno kakšno linijo vozš tam skoz, ker si vedno prdobil precej časa Moram preštudirat. Drugače sem pa tud sam mislm da ene 2krat mal dotaknu nekoga.. Enkrat Maksla, čemer je sledilo prehitevanje v parabolici. Verjetno je zrelo za kakšno prijavo. Lahk se opravičim, če to kaj pomaga. Blo je res blizu. Če bi kakšen cm prej zaviral potem se te nebi dotaknil. Od dirke sm prčakoval sicer malo več. Sploh od prve. Prvi pole v "karieri", za katerga sem se mogu kr orng našvicat. Ni mi pa jasno, kaj se mi je nardil na dirki. Tkoj po štartu sem dobival modre zastave in mi ni jasno zakaj. A sm kj narobe naredu? Uglavnm prepričan sem bil, da je to napaka igrce. Po dveh ovinkih so padla tri opozorila in pol seveda stop/go. Ko me je pa mislm da Apat (eden izmed volvotov je bil - vem da ni bil Kurent) prehitel, je blo pa vredu. Se komu kaj sanja kaj bi bilo. Povrhu vsega pa mi še ni povedalo, kdaj naj grem v bokse (ponavadi je blo tko, da so ti po radijski zvezi sporočli kdaj moraš nujno not). Sledilo je seveda DQ. Upal sem sicer vsaj na stopničke. Druga dirka je bla pa sicer zanimiva. Začel iz P17. Veliko je blo prehitevanja. Dirkal sem kolikor hitro je pač šlo. Prišel na P8, potem pa se je zgodilo kar se je:) Več kot 1 točko nebi mogel doseči, tako da nisem bil prikrajšan za veliko. Link to post
Recommended Posts