Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v:

1) točkovanje tovarniških voznikov

Poglej si kdo je privatnik in kdo je tovarniški

3.png

2) boje za top 5 v državnem prvenstvu tovarniških voznikov ko tu nimajo nobenga pira zravn skakat

Za primer sem ti dal kar Okayamo (hint: Hernandez)

2.png

3) zakaj so v obeh točkovanjih (teoretično bi lahko bili potem nagrajeni na 4 klasifikacijah - mislm WTF?!?!?)

Nemorš verjet, tudi v resnici so!

3.png

Tako da nevem kje ti vidiš luknje, če je originalni WTCC povsem isti. Mi gredo prav na ku**c take finte. Kaj misliš da se ti bomo/do ostali kar umikali al kaj.

• Upvote 2
  • Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Dobro z temi kaznimi res ni potrebno nekaterim pretiravati in manipulirati...mislim da so prav smešne nekatere.

si še 1x kaj piše, kdaj se poda kazen. Tud mi nimamo neskočno časa da bi pregledali nekatere, ki so res smešno tam napisane [buzara]

Bo očitno treba narediti "Hall of fame" za najbolj butaste prijave :evil:

• Upvote 1

Vidm da je kr nekej dvojnih hehe... Bosta mela ti pa Ale kr dela. :P Sj lahko priskocim na pomoc ce hocta se en vote. (sam pol so vsi krivi razn mene) :)

Pa dobr, a ste zmešani? [Joj]

Če si že vzamem cas, da pregledam prijave ne mislim zdej neumnosti pregledovat. Vem pa, da so nekatere prijave samo kontra tistemu, ki je nekoga prijavil.

Sej prav...vsaka "neumna" prijava bo kaznovana. [krniki]

Kakšne čase kaj vozite? Jz sm po 30 prevoženih krogih blizu lanskemu kvalifikacijskemu času. Sam vozim na time attack, tako da ni ravno merodajeno. Po vsej verjetnosti bo letos kakšno dobro sekundo boljši čas? Al kaj vi mislite?

Pole bo 2.03.3xx - 2.03.5xx ;) Jaz se vozim brez kil sekundo počasneje po kakih 10ih krogih. S kilami pa verjetno še kako sekundo ali sekundo pa pol počasneje...

In koliko je bil pa pole lani pa če se dobro spomnim ga je imel Vončina samo časa pa ne vem.

Ko probam upam da danes če bo čas po porshejih pa napišem čas z kilami.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...