tifos 1 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Jebiga, Monza mi kar leži... Ja isti brzinc, pa še superspecial je moj. Se slišmo. Link to post
Oxy 11 Napisano April 14, 2010 Share Napisano April 14, 2010 Mene ni 25.4. (dopust), 9.5. imamo Rally Saturnus. Tole je opravičilo za oba termina. Ja no vsaj na en event boš pa lahko prišel saj 25.4 ni dirke. 1 Link to post
McBajs 8 Napisano April 15, 2010 Share Napisano April 15, 2010 Jest bi tud šel delat na SIOL 1 Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 17, 2010 Share Napisano April 17, 2010 Naju z Rokom ne bo ker imava smrt v družini... v naprej čestitke podijašem ! Link to post
tifos 1 Napisano April 17, 2010 Share Napisano April 17, 2010 Mene ne bo, ker imam avtokros in dvomim, da se mi uspe vrniti do naše dirke. Srečno! Link to post
Jure Skraba 8 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 edgeslo, moje sožalje. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 Meni je ratalo po 15 krogih prit na 1.37.7xx s kilami. Torej se boste na pole pripeljali z 1.36.0xx? Link to post
mm46 11 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 Tudi meni je ratalo po 10 krogih na 37.7, gre sicer še kaj dol, sam dost pa po moje ne, razn, če bo pol na serverju boljši grip. Je pa tole kr zajebana proga za rwd Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 18, 2010 Avtor Share Napisano April 18, 2010 Prej sm nekaj vozil, dokler me ni Apat opozoril da mi skoz gorijo luči od zavor...grem pogledat in so držale 5% Nato je ekipa cel dan delala na temu (beri: prepihala stopalke ) Tako da le poglejte vsake tolko časa malo, če vam kaj drži :wink: Link to post
McBajs 8 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 Štala, spet zamudu Mislim, da bom jaz zarad pomanjkanja časa izstavil kar eno trajno opravičilo do konca sezone , čeprav upam da Macau mi pa le uspe odpeljat ker je mestna in mi je ZELO všeč Aja, pa uspešno dirko želim! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 S tem sm mel tut jest tezave pri F1 pred prvo dirko. Pa sm jih sam mal okol obrnu pa grdo pogledal pa so pedalke spet delovale odlično Je pa za to zelo priporočljiv tvstyle, ki kaže kolk maš kej prtisnen. Brez tega najbrz neb se dolg opazu da mam končno več k 5kmh prenizko. Lp! Link to post
Mai 134 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 auč! tale je pa vikend za pozabit! Treninga ni blo nič, razn 1 urca pred dirko, pa še 3 kroge prej, uspel mi je cel čas 1:37.25, ki pa na qualy ni kaj dost veljal, ker je bila proga poplavljena in sem prisal z slabim časom na P10. R1: super, suho. dober štart, nekaj jih je počasi samo odmaknilo ko sem se počasi zalepil Čolaku na wing in se mu počasi približeval. spredaj so bili Kralj, oba Mejaka in Glavač. Za mano pa Novak. Skoraj mimo Čolaka v T5, a ga je odneslo na pospeševanju vn in me je zbil na travo, mimo je skočil še Novak a sem ga malo grdo zapru par sekund za tem. Pardon za dotik, ampak sm bil mejčkn spredj in sm mislu da boš pustil dosti prostora, kar pa ni bilo tako in odneslo ga je na pesek. Nadaljeval sem za Čolakom in se mu spet pribljiževal ko sem v zadnjih nekaj krogih predvsem zaradi tujih zadev pristal na P10. Najprej dotik s hitrim in preveč agresivnim Novakom, ki bi lahko z malo vaje in porpežljivostjo super prišel mimo (tokrat pokvarjeno podvozje in izguba 2mest), kasneje sem zapel Mejak Mateja, ker se je presenetljivo hitro ustavil (pardon Matej). v 1413 sekundi pa kaos. Zadnji ovinek, bremzam, server zašteka in zaradi laga mi avto poskoči kot bi se zaletel v spredaj vozečega (njemu ni bilo nič) jas pa v pesek. Prehitelo me je kar nekaj voznikov. Krona dirke je bil totalno brezvezna, nepremišljena, nespametna in "zelo zrela" poteza Florjančiča, ko se je kot tank zaletel vame in mi polepšal še zadnje 3 ovinke. P10 torej. R2: dober štart, mimo Kurenta in Novaka, v T4, ko se je Kralj odločil da bo le zaviral na idealni liniji. dilema? Ali vanj, ali na travo. Tokrat sem izbral na travo, in žal se nisem mogel ustavit in takoj Race over. pričakoval sem dobre boje z Hondami, a... več sreče prihodnjič... in pa v opozorilo VSEM! če bremzate, bremzejte naravnost in ne spreminjat smeri ter oddaljenosti od robnika. Tokrat sem zapeljal na travo, naslednjič bom POLNE BOMBE V SPREDAJ VOZEČEGA! Dost vas mam in tega spreminjaja smeri. JEZN!!!! 1 Link to post
maranello575 1 Napisano April 18, 2010 Share Napisano April 18, 2010 Krona dirke je bil totalno brezvezna, nepremišljena, nespametna in "zelo zrela" poteza Florjančiča, ko se je kot tank zaletel vame in mi polepšal še zadnje 3 ovinke. Se strinjam, oprosti, prepozno sem zaviral. Sicer pa bo to moja prva kazen sploh, tako da... se zgodi. Enako sem jih jaz dobil v R2 od Mateja Mejaka, kar mi je vzelo boj za točke. Link to post
Recommended Posts