Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Ja 2x mejak, murn, slapar, maxl, apat, kurent, miro, glavač, prosen in še se bodo našli...vsi so zgleda imeli težavo z svojim računalnikom in imeli isto težavo na štartu...kakšno naklučje a?

In tudi v Nemčiji je bilo isto, pa smo ponovili (meni je recimo dobro delalo v nemčiji) in nisem jokal, pa nas je prav tako končalo 50%.

Me prav zanima kaj bi bilo, ko bi se vama tudi to zgodilo [iz]

[ok]

Kdo je bil pa že tista rdeča honda, sva mela hude boje v R1 za 7/8 mesto. Upam da se nism prevec agresivno branu, se mi zdi je blo vse v mejah fer dirkanja. :) Supr fight. [smoke]

Kdo je bil pa že tista rdeča honda, sva mela hude boje v R1 za 7/8 mesto. Upam da se nism prevec agresivno branu, se mi zdi je blo vse v mejah fer dirkanja. :) Supr fight. [smoke]

To sem bil jaz. Ja nism hotu nardit pizdarije. Nameraval sem te napast v predzadnem krogu na ciljni ravnini, samo sem naredu napako in se s tabo vzporedno na zunanji strani prpeljal v parabolico. Nism zihr al si mi potem zanalašč pustu bolj mal prostora ali si bil pač na liniji (nič ne kritiziram al pa kj - kvečjemu je bla to dobra poteza s tvoje strani) in sm se mogu potem praktično ustavt, da nism zapeljal v pesek. Je blo potem pa tud kr tesno na ciljni ravnini v zadnjem krogu. Mislm da je bla manj kot stotinka. Sam sem sicer dobil še stop/go kazen. Je pa bla to posledica štarta, kjer so me mal "zbunkali", malenkost je zaštekal in rezultat je biu da sem mel že po prvi šikani v prvem krogu 2 opozorila, tko da sm potem 3 kroge pred ciljem še enkrat mal preveč posekal eno šikano in nakoncu dobil +25s. Tud zato, nisem poskušal na silo prehitet. Čakam še na boljše čase, ko bo pršu g25/g27. :) Verjetn bo to naslednjo sezono, prej zihr ne. Uglavnm .. pohvale nazaj! Z 80kg+ al kolk jih maš si se konkretno peljal.

R2: zarad osmega mesta štartal iz P1. Nekko sem pričakoval, da bo vsaj prvih pet tkoj padl mim mene, pa se mi je na presenečenje uspel obdržat v vodstvu mislm da celih 5 ali 6 krogov. Očitno vožnja v ospredju pomeni določeno prednost. Divjal sem kokr sm mogel. Že kmal na začetku sm dobil 2 opozorila - tokrat čist po svoji krivdi. Potem me je prehitel Čolak. Nekaj časa sem se vozil za njim. Sploh na ravninah, sem imel hitrejši avto tko da sem pred parabolico spet padel na isto foro kot v R1. Po zunanji strani je spet zmanjkal prostora, tko da sta se v boj pridružla še "PEK" in pa eden od volvotov. Konec naslednjega kroga pa sem pri zaviranju v prvo šikano naredu napako - pripeljal preveč po robu in posledično zapeljal z dvema kolesoma na travo, moral posekati prvo šikano in evo ga - Stop/go :)Potem pa ves raztresen norel in si prslužu še enga:) Tko da ja, zadnja dva kroga mi nista bla glih v ponos. No,kot se je izkazalo je bla lepa trening dirka :)

Lp vsem

• Upvote 1

Play sej boš mel naslednji vikend možnost spomit se, da je dirka. Lahko te tut jaz. [ok]

Se strinjam, da se dirka ponovi, čeprav sem R1 zaključil na P3 [champ] . Če je bilo tok ljudi z težavami...

Dejte pa res naslenjič probat kar sem napisal v mojem prejšnem postu. Jaz bi že nekaj dirk lahko predačsno zaključil, če nebi vedel za to rešitev. Sem na enem forumu bral glede tega in je bila napisana ta rešitev. Sem mislil, da tut drugi veste za to, drugače bi že napisal, kako je s tem. Sicer je na na tistem forumu tut pisalo, da ne pomaga to vedno, samo meni je do sedaj še zmeraj (cca. 5x al 6x do sedaj).

Ja men je do zdej delalo bl al manj normalno tko, da nism iskal okol rešitev za take probleme :) drgač pa, a če maš npr. kak tak problem (ni avtov, 2+ na istem mestu ...), a lahko pišeš ne da bi dobil kasneje kazen? V tem primeru, bi npr. lahko rešli težavo pred štartom, če bi blo dovoljeno

JERO950 , tudi jaz imam optiko (50\50 Mb\s) pa sem imel podobne težave kakor eni brez optike.Ko sem se odkonektal iz serverja , sem takoj naredu Arnes speedtest in je blo na polno 47Mb\s dol in 49Mb\s gor

ALE , a to si mislu na štartu pogledat druge voznike z + in - :o , vežda bi pritisku kot norc , če bi vedu za to [Joj]

Hmm...Podobni problemi oziroma identični problemi se dogajajo prav tako v F1 prvenstvu tako, da skoraj gotovo je problem v serverju. Jaz bi rekel, da najbrž poleg serverja za rfactor in pa wtcc laufa še kakšen drug program, ki bremeni linijo in se potem zaradi tega zabaše.

JAP.gif Okayama

Ime: Okayama International Circuit

Dolžina kroga: 3.703km (2 x 14 krogov)

Dirka

18.4.2010; 21:00

Lanski rezultati

Novost v koledarju!

okayama.png

Hmm...Podobni problemi oziroma identični problemi se dogajajo prav tako v F1 prvenstvu tako, da skoraj gotovo je problem v serverju. Jaz bi rekel, da najbrž poleg serverja za rfactor in pa wtcc laufa še kakšen drug program, ki bremeni linijo in se potem zaradi tega zabaše.

Ja, maxl, nehi pr0njake dol vlečt. [krniki] Pa bo potem tudi linija manj obremenjena. :twisted:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...