Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Pri meni je vse potekalo normalno razen na practisu, ko sem izgubil zvezo s serverjem.

Na Q, R1 in R2 ste/smo bili vsi vidni, enkrat je žmignilo, drugače pa brez problemov.

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Nevem več...nekaterim je delalo uredu, nekaterim ne...kdor misli, da je bil na štartu oškodovan, naj mi pošlje ZS in v kolikor se bodo vsaj štirje pritožili, bo morala biti dirka žal razveljavljena. Časa imaste do jutri (12.4) 12:00. To je mišljeno SAMO za tiste, ki so imeli težave na štartu R1!

Tut jaz na štartu najprej nisem vidu nikogar pol sem pa prtisnu + da je kamera skočila na naslednjega na gridu in vsi ste se prikazal. Pol sem pa sam še na - pritisnu in kamera je bla spet v mojem avtu. Tko, da med dirko nisem mel težav.

Mejak in Mirko. Vidva sta oba bila v vodstvu, ko sta odnehala. [wall] Sej vem...nima smisla sam vozit.

Če bi pa prej vedu za to finto z + ali - , bi hitro kej ukrenu ja, tko pa, prvi krog tm pred koncem gledam nazaj pa eh spustim vse skup, no sej verjamem da se bomo kej "pogučali", sem za ponovitev v nedeljo ja če bo sprejeto. :wink:

Tole je blo pa kot v filmu.

neg.jpg

R1 sm vidu na kupu v Turn1 15 ljudi, pa sm se odmaknil tej gneči in dobu takoj STOP-GO. Pa še FFB ni delu in pol sm metu stvari po sobi k nor. :D

R2 mal boljše. Zdj nevem, a bo veljala dirka al ne. Mam eno prijavo za spisat, pa bol da prej izvem kako pa kaj. :P

Sm mel pa v obeh dirkah lag. Avti so zginjal :\

ah, pa je šel cel post nekam...

Q: dokaj dobro 2:00.2 a je zadostovalo le za p9.

R1: natankam, štartam, nikjer nikogar a po nekaj trenutkih so se mi pokazali ostali in lepo smo nadaljevali ...

nekja dotikov, sori Golobiču za dotik preko Glavača, sam nism bil čist samo js kriv.

prehitel še ostale postopoma in zakjlučil na p2. Kralja nisem mogu ujet, pred Kurentom in Čolakom pa sem si ustvaril kar dobro prednost...

R2: dober štart, dobri boji, težka je bla tale čezoceanka moja, se je komaj kje dalo prehitet, pa še to samo nekatere :)

sem zelo zadovoljen z rezultatom, več skoraj nebi šlo pri tej teži...

predlagam da se dirki ponovijo, ker je pol folka šlo dol (zarad neta ali štekanja ne vem), ali pa pusti kot je bilo...

Nebo potrebno čakati do jutri, dirka je razveljavljena in prestavljena na 25.4.2010!

Razloga mislim da ni potrebno še 1x pisati, saj vsaj 8 dirkačem ni kazalo na štartu ostalih dirkalnikov.

Maxl, če bi bil server kriv, bi vsem nagajalo ali vse ven zmetalo. Mal poglej koliko nas je vozilo obe dirki do konca. Če pa nekomu šteka linija, pa ne moremo vsi zdej izviset, tudi tisti ki smo se borili obe dirki do konca. Ali pač?

Ni fer. Končalo nas je dirko več kot 50%.

Splet okoliščin, pač.

• Downvote 2

Ja 2x mejak, murn, slapar, maxl, apat, kurent, miro, glavač, prosen in še se bodo našli...vsi so zgleda imeli težavo z svojim računalnikom in imeli isto težavo na štartu...kakšno naklučje a?

In tudi v Nemčiji je bilo isto, pa smo ponovili (meni je recimo dobro delalo v nemčiji) in nisem jokal, pa nas je prav tako končalo 50%.

Me prav zanima kaj bi bilo, ko bi se vama tudi to zgodilo [iz]

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...