mAxL 1 106 Napisano March 20, 2010 Avtor Share Napisano March 20, 2010 Kazni bodo danes ali pa jutri, mal smo na tesnem ta teden z časom Link to post
noth 3 Napisano March 20, 2010 Share Napisano March 20, 2010 Mene pa na žalost na to dirko ne bo, ker ravno ob tej uri začnem z nočno. Veliko uspeha, pa čim manj zvitga pleha želim vsem! Lp Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 20, 2010 Share Napisano March 20, 2010 MM Racing bo na tej dirki odsoten, ker smo na sejmu do 20h, potem pa bomo mogli najbž še kej pospravt.. Link to post
jero950 16 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Imam probleme z steamom, upam da bom rešil. To posiljam kot opravičilo. Meče me ven po nekaj minutah igranja? Link to post
Mai 134 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 točkovanje up-to date 2010-03-21 Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 21, 2010 Avtor Share Napisano March 21, 2010 Zadnjo šikano pred ciljno ravnino lahko sekate, veljajo le pravila igre. Link to post
maranello575 1 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Eh, bil sem sedmi v zadnjem krogu R1, kar je obetalo sijajen rezultat, potem pa sem zletel ven v T1, kar je bila praktično edina napaka na dirki. Tako tudi v R2 nisem mogel nič, ker sem bil preveč razburjen. Škoda, ker sem zelo malo treniral, pa bi vseeno lahko odnesel lepo število točk... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 ni treninga.... ni rezultata... na kratko vse povedano.... q. postavil svoj pb pa se vedno ni blo za top 10. r1. v prvem krogu v 2 ravnini sem nekoga pocil malo od zadaj... se opravičujem... drugače sva se nekaj časa kar dober ganjala z maxlom r2. kje sem ta setup našel... v hitrih ovinkih v srednjem delu je samo driftal na konc mi je dopizdilo in sem raje odnehal... Naslednjič treniram al pa sploh ne pridem Ne bom več hodu slabe volje spat v nedeljo Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 21, 2010 Avtor Share Napisano March 21, 2010 (urejeno) Mah...fa*** k***c od dirke R1: slab štart, nisem mogu mimo Golobiča za boga, 1x sem ga malce butniv (sorry)...počakav da se je skobocal iz gum Nato nadaljeval in izgubljav kose po progi....poraz! R2: dobil kazen za sekanje, šel 2x v boxe da jo bom odslužil....očitno ne prav...tretjič DQ....poraz! Nič od nič... Rezultati! Uredil March 21, 2010 - mAxL Dodal rezultate! Link to post
McGoga 2 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Super dirka, srečen, ker sem odnesel celo kožo v prvem ovinku. Končal na sedmem mestu. R2 štartal iz druge pozicije in takoj prišel na prvo mesto(RWD) Nekaj časa celo vodil, nakar me dohiti Kurent. Izvede sijajni manever po zunanji strani(učte se od njega, kako se po šolsko prehiteva), nato par krogov vozim na drugem mestu ko me dohiti Šoster. Ker nisem naredil nobene večje napake, so fantje zadaj postali precej živčni. Najprej me zbuta Šoster in se mirno odpelje naprej, nato me še čolak butne in odpelje mimo, z Novakom sva imela par lepih borb in to je to. Z dirko zadovoljen, čeprav sem zelo malo treniral. LP Link to post
MirO 67 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Q: pojma nimam , kak se mi je usral poole , res pa da je ona šikana tm spodej hinavska 1x te štrafa drugič pa spet vse ok , hm mislim da od sreče kako skoz prletiš, no glaun da se je izšlo. R1:Od samga začetka vodil in imel srečo da so bli za mano previdni vozniki, da se je dal tudi kljub drobnim mojim napakam obdržat vodstvo in z nič(o)kg se je izšlo R2:po pričakovanju v gužvi, in dobre pol dirke v koloni na 7 mestu , potem ba da bi prepreču nalet skrenu v desno in boom čelno, še sreča da tm ni brzine(pol pa še nov volan in drugače postavljene tipke in sem se kr zgubu na njih), malo borbe tm zadej in nakonc prispel na 6 mesto po napakah drugih voznikov - mislim da (nevem kako bo čez par dni-hehehehhe),ja je pa bila tale dirka za mene, najtežja doslej. Link to post
PEK 2 291 Napisano March 21, 2010 Share Napisano March 21, 2010 Hvala K&%#$ da je mim ta proga. Enostavno je ne maram, ni važno kaj nardim zmer je en drek vse skupaj tukej. Tele mestne so zame res najslabš možna varjanta, še tam kjer se da pelat je cut track in seveda ga dobim že u prvih parih krogih 2x, tako da potem iz zadnje šikane ven zgublam tut po pol sekunde ker je ne upam tko spelat kot je pravilno!... Q: kr zadovoljen. R1: dobr štart ampak potem nisem mogu cist nikaaaaaaaaaaamor... Sicer na koncu lepe borbe s Kurentom ampak ostalo pa polom. R2: še štart zajebu in takoj zgubu voljo do furanja te grde proge, hvala bogu je bla pred mano gužva in sem lahko sledil boljšim. UGLAVNEM SAM DA JE MIM! Štart Murn Lepo mesta, zanič proga, borba za naslov 1 Link to post
Ale 472 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 Včerajšni dirki sta se na koncu izšli valiko bolje od pričakovanja. Res je, da so mi ulične dirke zlo všeč sam s 70 kg nisem pričakoval, da bom v prvi polovici... Q: Mal preveč sem se igral s setupom, na koncu pa dosegel čas za 8. štartno mesto. R1: Štartal odlično in takoj prišel na P5. Kmalu prehitel še Glavača, s katerim sva se borila celo dirko. V predzadnjem krogu me je prehitel in do konca dirke mi ni uspel več držat njegovega ritma, tako, da sem končal na dobrem 5. mestu. R2: Spet mi je uspel dober štart s P4 kjer sem prehitel 2 nasprotnika. Nato je pa sledil boj z presenetljivo hitrim BMW-jem z Obidom za volanom. Na enih delih proge se je samo odpeljal , na drugih sem ga spet hitro ujel. Nekaj krogov sem se pripravljal na napad in izbiral mesto, kjer bi to lahko varno izvedel. Uspelo mi je v prvem levem ovinku po zunanji strani. Še sam nevem kako mi je uspel...za trenutek sem se že v ograji videl, pa se je vse lepo izšlo, ker sem bil na boljši liniji v naslednji ovinek. Ko ni bilo nikogar več pred mano, pa sem se probal čim bolj oddaljit od ostalih. To mi je s Obidovo pomočjo tut uspel, tako, da sem imel že nekaj sekund prednosti. Ko je nekaterim uspelo pridt mimo Obida so se mi začel hitro približevat. Na srečo je zmanjkalo krogov in dosegel sem prvo zmago v sezoni. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 Žalost, žalost in še enkrat žalost. Q: po čudežu mi je uspel čas za okoli 10. mesta, kjer ni pričakovati toliko mesarjenja. R1: Zajebal štart, vseeno uspel priti do 8. mesta, nato pa po nekaj prepoznih zaviranjih in srečanjih s "trdimi" gumijastimi ograjami, kjer takoj odleti odbijač ali pa vsaj uničiš podvozje, padel na 11. mesto. OK, si rečem, ni še vse izgubljeno, dirka je 19 krogov, zato mogoče kdo drug naredi napako. V ne-vem-katerem krogu mi takoj za zadnjo šikano frizne računalnik (zvok motorja brni kot CD, ki se je ustavil na eni mikrosekundi) za par sekund in Slapar, ki je imel zaostanka več kot 2 sekundi, pade mimo, kot da ni nič. Čez nekaj metrov spet frizne in spet dva padeta mimo. WTF????? Vozim na 14. mestu do konca dirke, kurim gume kot za stavo (srednja temperatura tudi 154°C ) in na koncu zaradi odstopov drugih pristanem na 12. mestu. Pod'n. R2: Tokrat mi štart uspe, uspem priti na 9. mesto, nekaj časa gre, nato spet prepozno zaviranje in adijo sprednji spojler in podvozje. Zraven fašem še počeno sprednjo gumo, se odvlečem do boksa, kjer pa mi idioti ne zamenjajo gum, samo dolijejo gorivo. Opomnik: odpusti pit crew in najemi šest indijcev. Naredim še en krog, vidim, da tako ne bo šlo, parkiram avto na koncu ciljne ravnine in zaključim vikend. Tako slabega vikenda še nisem imel. Link to post
McBajs 8 Napisano March 22, 2010 Share Napisano March 22, 2010 No, končno proga ki mi paše, vse mestne so mi všeč, za razliko od PEK-a ki se ne mara stiskat Ampak to da mi proga ustreza je bilo pa tokrat tudi vse Q: pred tekmo naredil dopoldan nekaj krogov, nato pa sem se na kvalifikacijah igral s setupi ampak to jasno ni nič, tako da je bilo nekje tam zadaj na P15 če se ne motim R1: Imel sem samo en cilj: da kdo od privatnikov ne konča med 8 in jaz na 9. A glej ga zlomka, zgodilo se je ravno to. Sicer normalen štart, uspešno se prebijal skozi težave ostalih in nato prepričeval Murna naj mi prepusti položaj Žal sem to počel samo nekaj krogov ker potem preprosto ni več šlo, moj setup je bil bolj tako tako...na koncu mi je prvič javilo obrabo gum že v 13. krogu in tako sem se pripeljal skozi cilj kot 9. R2: Nekako se boril in lovil 8. mesto. Nekaj časa zadrževal Slaparja a sem ga nato spustil ker sem uvidel da ima boljše možnosti da ujame spredaj vozeče in mogoče naredi štalo (al je bilo to v prvi, sem bil tako našpičen da niti ne vem več ). Nato se je nkej zataknil še Miro ki ga tudi ni šlo dolgo zadrževati, pa čeprav se je malo pokomolčil. Drugače dokaj mirna dirka, mislim da sem bil spet 9 (oz. zadnji ) Obid me je presenetil, očitno je začel trenirat po tistem uvodnem jokanju nad nekonkurenčnostjo BMW-jev Jaz po drugi strani s kroničnim pomanjkanjem treninga...rezultati so glede na to še kar ok Link to post
Recommended Posts