mAxL 1 106 Napisano March 7, 2010 Avtor Share Napisano March 7, 2010 Seveda...še vedno so bile Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 7, 2010 Avtor Share Napisano March 7, 2010 Tušar se opravičuje, ga danes žal ne bo Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Q: Odpeljal kar soliden čas za moje kile, bil na P9. R1: Na startu prišel mimo enega od prosenov. Mislim, da je bil Sašo. Nato se dolgo časa vozil za Rokom, ki je nato storil napako. Nato sva imela kak krog ali 2 precej napete vožnje z Apatom. Nato se je samo še odpeljal Do konca zgubil še eno mesto in končal na P7. R2: P7 na R1 je pomenilo P2 na R2 Na startu spet uspel priti mimo enega Prosena, za ovratnik pa mi je močno dihal eden izmed Mejakov. Se opravičujem, ker ne vem kdo je kdo Oba sta M. Mejak No potem mislim, da sem tri ali štiri kroge vozil na P1 dokler me ni dohitel Apat. Nekaj ovinkov se je še pelal za mano, nato pa švignil mimo. Enako je bilo s Čolakom in nekaj krogov pred koncem še Škraba Šoster. Žal nisem imel kaj veliko praskat s tolk kilami, poleg tega sem pa še Indie in sem jih takorekoč tudi malo spustil naprej. Nato samo še 2 kroga do konca z 2s prednosti pred Slaparjem, ki pa so se razblinile v zadnjem krogu, ko so Čolak, Škraba Šoster in Apat nekaj mučkali spredaj in me je precej upočasnjen Apat grdo zaprl. Lahko bi sicer šel po travi, a se mi zdi, da sem imel že 2x cut track, zato nisem tvegal. Do konca lepo pripeljal na P4 saj je tudi Slapar nekaj zamuštral zadaj in me ni uspel preveč ogrožat Nasplošno zelo zadovoljen glede na to kako malo sem vozil in koliko kil sem mel. Če ne upoštevam Mir0ta, je bila moja alfica najtežji tank na bojišču Link to post
Marin Colak 33 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Apat koj je tvoj nick na forumu htio bi te nesto pitati,ako zelis dodaj me za prijatelja na stimu upisi marin2891 Link to post
Oxy 11 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Murn tist škraba sem bil pa jaz, sicer sem na š, ampak naj ti bo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 7, 2010 Avtor Share Napisano March 7, 2010 Q: Soliden čas...mislim da je bila proga celo dump?....skratka ugotovil šele na koncu; če bi vedel prej...bi zihr bolj počasi vozil R1: Z Kurentom sva se celo dirko prehitevala...to pa je tudi bilo vse Bolj sem se osredotočil na Jermana, da sem ga držal zadaj med privatniki R2: Tudi nič posebnega, škoda Obida...ponovno pazil na Jermana Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Murn tist škraba sem bil pa jaz, sicer sem na š, ampak naj ti bo. Pardon! Šoster in ne Škraba Link to post
Marin Colak 33 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 utrka je bila super i server je odlicno radio svaka cast maxl sta si uspio rijesiti problem Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 8, 2010 Avtor Share Napisano March 8, 2010 Da ne bo kdo pozabil; Nemčija je že tale vikend sedaj. Link to post
FBR18 112 Napisano March 8, 2010 Share Napisano March 8, 2010 Ehhh... standard... Eno dirko ne odpeljem brez napak... edino Q je še kolkr tolk, pa tudi to ne morem peljati konstatno... ... vedno mam probleme s točkami zaviranja, ker ne vidim piste predsabo, ker sem blizu avta pred sabo, in tako sem v obeh dirkah falil zaviranje in odpikiral naravnost... Link to post
mm46 11 Napisano March 8, 2010 Share Napisano March 8, 2010 Ja pa pejd mal na stran pa boš vidu Drgač pa tole je blo precej bolš kot sm pričakoval, sploh prva dirka Uro pred dirko sestavu lih tolk soliden setup, da me ni vrtelo na tistih pospeševanjih v klanc Na Q nisem nikol bil dober tko, da sm bil sekundo zadaj in p7 R1 štartal solidno se nekak prebil na p4 in vozu desetinko al 2 na krog počasnej kot prvi trije. Kasnej je Mark neki zajebu tko da sm prišu na p3. Par krogov kasnej sm jaz zajebu v istem ovinku in zgubil mesto in do konca sem se nekak uspel ubranit vseh napadov Marka, sploh zadnji 3 krogi so bli res napeti...dobr, da se tle ne da lih dobr prehitevat pa da ma Mark nekej kil več R2... Na štartu me en od Prosenov zaprl tko, da sm zgubil mesto. Celo dirko sm vozu občutno slabš kot prvo naredu ogromno napak in končal na p6 po tem ko je v zadnjem ovinku matej naredu napako Link to post
FBR18 112 Napisano March 8, 2010 Share Napisano March 8, 2010 Ja sej ravno tle je bil problem... jaz sem šel izven linije da bi pogledal kje je ovink, vendar (ne vem če si bil ravno ti pred mano) je pred mano z BMW-jem naredil enako, OK se poravnam nazaj na linijo da bi spet videl ovink, se poravna tudi Bimmer nazaj na linijo, takrat pa je blo že prepozno... ...tako da...hehe... bom treniral točke zaviranja zdaj z drugimi pripomočki in ne špurami na tleh ali dolžino do ovinka... Pa tud trenirat je treba kaj prej kot pa nedeljo, I Guess Link to post
Recommended Posts