mAxL 1 106 Napisano March 5, 2010 Avtor Share Napisano March 5, 2010 Kaj si shekav Jani, že zadnjič ti ni vžgal avto na štartu Klikni me na MSNju danes al pa jutri, pa bova probala odpravit težavo. Link to post
Oxy 11 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Kaj si shekav Jani, že zadnjič ti ni vžgal avto na štartu Klikni me na MSNju danes al pa jutri, pa bova probala odpravit težavo. Ko bi le znal kaj hekat, bi mogoče še znal to odpravit, samo sem bolj švoh glede teh čarunalnikov. Se bova čula ja, samo danes dop. te ni bilo, pa upam da bova zrihtala do nedelje. Sem pa nekaj bral na steam forumu o tem, kaj mi napiše, ampak je bila igra left4dead, pa je napisalo [start votekick] ampak nebi vedel. Link to post
PEK 2 291 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 fajn fuite. Mene ni. <- to je opravičilo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 Nikjer ne vidim "se opravičujem" al pa kej podobnga Link to post
Mai 134 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 Fora je v tem da samo na naš server mi ne gre napiše takoj connectin lost in disconect you have been voted off. Zato mi je čudno, na vse druge serverje mi gre brez problema. Sem pa probal tudi f1 server če je enak in mi gre na njega brez problema, tako da mora bit nekje problem glede steama ker to mi nikoli ni delalo prvič je bilo včeraj no pa na zadni dirki v Nemčiji ampak tam so ostali tudi imeli probleme. Ko bi le znal kaj hekat, bi mogoče še znal to odpravit, samo sem bolj švoh glede teh čarunalnikov.Se bova čula ja, samo danes dop. te ni bilo, pa upam da bova zrihtala do nedelje.Sem pa nekaj bral na steam forumu o tem, kaj mi napiše, ampak je bila igra left4dead, pa je napisalo [start votekick] ampak nebi vedel. tole sem našel, mogoče pomaga... http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=726227 drgač sm pa včeraj pobrisal vse od steama, in ga ponovno inštaliral... bomo vidli če bo kej jamral zdj... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 Ne vem, če bo to pomagalo. Oxy je reku, da je že reinstaliral in zažene fresh špil. Pa tudi zažene mu igro normalno, potem ko se joina na naš server, mu vrže error... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 6, 2010 Avtor Share Napisano March 6, 2010 Poglej če ti ne poveže na vse serverje(dedicated in privat) al samo dedicated serverje (dedicated mislim da imajo ene pluse pri imenu). Link to post
Oxy 11 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 Na vse ostale serverje mi gre super samo na sloracing server mi ne gre sem danes tudi probal sem videl da je narejen pa brez passworda je bil server tako da ne vem več kaj bi lahko bilo. Včasim mi je pa tudi tisto ven vrglo kar je apat najdo pa bom še tisto probal naredit. Hec pa je da nisem nič novega zraven nalagal samo race 07 in race on imam tako da mora nekaj bit z steamom ali pa z sloracing serverjem pa mano. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 steam najbrž nima veze, ker ti ostali serverji delajo BP... po moje imaš težavo z ip-jem od slo racing serverja... izklopi antivirus protection (vsaj tist del ki internet promet filtrira), izklopi firewall, itd (vse kar teoretično blokira net promet po mreži)... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 6, 2010 Avtor Share Napisano March 6, 2010 Ajej....če ti tole zdaj povem zakaj ti ni delalo...me prideš direktno 1x pritisnit Emm...zdaj bi moralo delati Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 hehe je bil blacklisted ? Link to post
Oxy 11 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 Ja zaj pa dela ja jao kolko ur sem vložo v tole ko itak nimam pojma pa da bi še neke firewale izklaplal pa to. No super da je zaj ok Je pa server brez passa Link to post
tifos 1 Napisano March 6, 2010 Share Napisano March 6, 2010 Žal, jutri ne bom mogel nastopiti na dirki, ker moram ob 20.00 v Sežano in dokler se vrnem v NM, mislim da bo že vse mimo tako, da je to moje opravičilo. Želim vsem prijetno dirko. Link to post
FBR18 112 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 emmm... ni passworda na serverju in kr nek folk uletava... Link to post
Recommended Posts