play 502 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Ja četrtek bi bil kul dan za trening Tudi jaz sem poleg! Link to post
Oxy 11 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Malo sem testiral progo včeraj pa ni šlo z kilami pod 1,54 no vsaj blizu temu sem bil. Sem pa opazil da če das dirko da je v originalu 11 krogov in ne 10 kot kaže pri nas katera številka je zaj prava? Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 3, 2010 Avtor Share Napisano March 3, 2010 Popravljeno na 11. Zgleda da ima 2008 verzija nastavljena toliko krogov... 1 Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 4, 2010 Avtor Share Napisano March 4, 2010 Danes ob 21. uri trening dirka, vabljeni vsi...tudi tisti ki niste prijavljeni v prvenstvo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Mir0, tudi na treningih dokazuješ, da nimaš pojma o vožnji WTCC dirkalnika. TO NI DESTRUCTION DERBY!!! Ne moreš na štartu kar porivat folk, če ti gre hitrejš. Pa če greva dva v štric v šikano, moraš še vedno pustit mal placa. Že tko sm šel čist po robniku pa si me še zadel. Ne vem kam nej se še umaknem... Adijo pamet... Link to post
maranello575 1 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 1.) Goga, res oprosti za T1, preoptimističen sem bil. Saj na dirki ne bi nikoli šel tako na nož, samo tu sem pa malo probal. Sicer te ne bi niti približno obrnilo, če bi mel FWD, ampak povsem moja krivda. 2.) Mene v Imoli ne bo, tole je moje opravičilo, ker grem na nek koncert. 3.) Trening je bil kar dober, prej nisem nič vozil, pa sem šel 54.5 če se ne motim. 4.) So pa kar problem track-cuti... Sva šla recimo mislim da z Apatom v štric v šikano, in sem drugi ovinek malo posekal, da sem mu pustil dovolj prostora, kot to počnem vedno, ampak mi je dalo potem cut-track. S tem da sem bil še vedno na robniku, če bi bil bolj na stezi, bi trčila. Podobno je bilo, ko sem iz Aqua Minerale prišel za enega Seata, ki ga je zaneslo, sem na hitro odvil na izletno cono, spet track-cut. 5.) Ni mi jasno, kako gre lahko Alfa 06 hitrej od Seata 08 na ravnini. Imam krilce na 1, nimam kg in sem prišel iz zadnjega ovinka z veliko večjo hitrostjo kot Jerman, ga takoj prehitel, a glej ga zlomka, na koncu ravnine Alfa brez vsakega zavetrja mimo Zgleda da domače igrišče daje prednost Link to post
McGoga 2 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Ni panike, dobro smo se spuščal dokler je šlo Link to post
Mai 134 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Mir0, tudi na treningih dokazuješ, da nimaš pojma o vožnji WTCC dirkalnika. TO NI DESTRUCTION DERBY!!! malo preoptimistično je bilo tole, ja. sicer upam da je bil to le primer v trening dirki, ko spoznavamo progo in ostale na njej, in da boste upostevali strozje pogoje na dirki, svojo težo in pozicijo v letosnjem prvenstvu. 1.) Goga, res oprosti za T1, preoptimističen sem bil. Saj na dirki ne bi nikoli šel tako na nož, samo tu sem pa malo probal. Sicer te ne bi niti približno obrnilo, če bi mel FWD, ampak povsem moja krivda. 2.) Mene v Imoli ne bo, tole je moje opravičilo, ker grem na nek koncert. 3.) Trening je bil kar dober, prej nisem nič vozil, pa sem šel 54.5 če se ne motim. 4.) So pa kar problem track-cuti... Sva šla recimo mislim da z Apatom v štric v šikano, in sem drugi ovinek malo posekal, da sem mu pustil dovolj prostora, kot to počnem vedno, ampak mi je dalo potem cut-track. S tem da sem bil še vedno na robniku, če bi bil bolj na stezi, bi trčila. Podobno je bilo, ko sem iz Aqua Minerale prišel za enega Seata, ki ga je zaneslo, sem na hitro odvil na izletno cono, spet track-cut. 5.) Ni mi jasno, kako gre lahko Alfa 06 hitrej od Seata 08 na ravnini. Imam krilce na 1, nimam kg in sem prišel iz zadnjega ovinka z veliko večjo hitrostjo kot Jerman, ga takoj prehitel, a glej ga zlomka, na koncu ravnine Alfa brez vsakega zavetrja mimo Zgleda da domače igrišče daje prednost 1) kot napisano zgoraj, previdneje ko bo slo zares 2) too bad, uzivaj na koncertu 4) ti cut track so tukaj smesni, enkrat da, enkrat ne, tako da je tud tu zlo pazjlivo treba vozit, da si ne privozimo stop&go 3 & 5) super trenming, prehitro ste vsi prisleki odsli, skoda da ne pocakate do konca dirke, ker se itak zadeva lahko nadaljuje pozno v noc. vec nas je, slajse bo, in bol boste natreniral za pravo dirko. 06 avti so se vedno hitri tudi obid je bil zelo hiter na dirki, in se zelo dobro drzal pod pritiskom ki sem ga izvajal nad njim prakticno ker nekaj krogov. pohvale tud murnu, ki je kljub NO FFB dobre drzal linijo in vozil vstric kar v nekaj ovinkih z mano ce se ne motim sem pred tabo lepo poslajdal v Aqua Minerale soster, dober boj, tudi zaden krog prav zabeven slide zppet v Aqua Minerale tokrat z malo tvoje pomoci :D server bo online, če bo kdo zainteresiran peljat s kilami naj mi sporoci prek PM na Steam, pa se vidimo na strezniku (pa ne sam ob 2100 ) Link to post
Oxy 11 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Meni še vedno ne deluje da bi prišel na server napiše mi server disconnect you have been voted off. A ima kdo podobno težavo ker na druge serverje se lahko normalo povežem. Sem že na movo vse inštaliral obe igri in steam. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Kaj pa skinpack? Tisti dodatki za nekatere avtomobile, ki smo jih na začetku z nogripracing mogli prenest pa so še vedno v bistvu v veljavi, ker nismo popravlal tok skinpacka ... Link to post
Oxy 11 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Skinpacka še sploh nisem dal gor. Mogoče se moj server pa maxlov ne ujemata ali kaj ker nisem bil na serverju od dirke v nemčiji včeraj so bile pa same težave komaj sem se povezal ampak kako je šlo naprej na dirko me je vrglo ven zaradi datoteke minidump zato sem vse na novo instal brez skinpacka ampak vseeno ne deluje. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Ko si reinstaliral ... a si tudi celotno mapo v My documents odstranil? Pa mapo kjer je bil Race prej instaliran? Link to post
Oxy 11 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Ja steam sem odinštaliral mapo simbin sem premaknil ker so noter setupi in replaji ampak jih še nisem dal nazaj zaj je vse na novo. Link to post
Mai 134 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Skinpacka še sploh nisem dal gor. Mogoče se moj server pa maxlov ne ujemata ali kaj ker nisem bil na serverju od dirke v nemčiji včeraj so bile pa same težave komaj sem se povezal ampak kako je šlo naprej na dirko me je vrglo ven zaradi datoteke minidump zato sem vse na novo instal brez skinpacka ampak vseeno ne deluje. če ti vrže error in te vrže iz igre, ter ti ponudi minidump to pomeni, da se ti je sesula igra. to se mi je zgodilo kar nekajkrat, tudi že med tekmo. Ja steam sem odinštaliral mapo simbin sem premaknil ker so noter setupi in replaji ampak jih še nisem dal nazaj zaj je vse na novo. če te prav razumem si steam zbrisal, in prav tako premaknil nekam drugam Simbin mapo ki se ponavadi nahaja v "Documents" mapi od winsov. do tu vse lepo in prav. pobriši tudi celotno igro z vsemi progami, ... ki jo imas v podmapi steam\steamapps\ tvoj acount\, ubistvu tko, ko deinstaliras steam, pobrisi celotno mapo kjer so notr igre (ali jo zaradi backupa prestavi nekam). potem pa lepo vse od zacetka, steam; raceON; preveri delovanje, ob uspehu dodajaj zadeve zraven da boš videl kaj je razlog za problem. vsaj tako se bom jaz lotil zadeve ko najdem čas... Link to post
Oxy 11 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Fora je v tem da samo na naš server mi ne gre napiše takoj connectin lost in disconect you have been voted off. Zato mi je čudno, na vse druge serverje mi gre brez problema. Sem pa probal tudi f1 server če je enak in mi gre na njega brez problema, tako da mora bit nekje problem glede steama ker to mi nikoli ni delalo prvič je bilo včeraj no pa na zadni dirki v Nemčiji ampak tam so ostali tudi imeli probleme. Link to post
Recommended Posts