Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Ja, imola bo kar zabavna.. upam da mi rata še malo izpilit S1 in S2 ter seveda zanjo šikano v S2.

Včeraj smo se malo zapeljali Konami, Čolak, Obid in js. časi na qualy so bili 1:53.5 Konamija, če se ne motim. na race je bilo pa podobno z nekaj desetikami zraven...

70kg se kar pozna, sploh v prvih dveh sektorjih.

PB z 1:53.7 moram še vsaj za pol sekunde spilit da bom res spredaj :)

upam na stopničke v obeh dirkah, in konkreten koš točk ob odsotnosti Glavača :D

ti kr smučej pob, ti kr smučj :D

hehe

vidmo v četrtek, in verjetno še kak dan prej... trenirat trenirat :D

V soboto smo mel ATCC dirko na RaceDepartmentu... Pa so nekateri imeli podobne težave, kot smo jih sedaj mi imeli na našem serverju. Sicer ni bilo tako obširno, ker nas je bilo tut samo 15 na našem serverju... Tko da problem skoraj sigurno ni bil zdej samo na tem serverju, k smo mi fural. Pomoje ga kej druzga biksa...

Jz sm tud učer popoldne mal vozu, pa mi je po ene 25ih krogih ratal 1 54 4, pa mi ni blo nč jasno, zakaj tolk hitrejši časi - zdj pa vidm, da sm še kr daleč :)

drugač mi je pa res všeč proga. Za razliko od nekaterih ostalih prog maš dejansko občutek da leti k svina :). Tistih 11 krogov na dirki bo prec mim :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...