Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

V R1 sem imel dogaj hitro porabo gum, a sem z spremembo pressure in camber popravil zadevo za R2 a je bilo še vedno preveč. ne spomnim se koliko je bila obraba, a pod 60% zihr ni padla

joj Murn, cel vikend že jamraš kk maš 75kg... dj no..

al sma z glavačem celo sezono že tko..

pa nben nč ne jamra :)

kr navad se.. :)

...verjemte, da se ni fajn 7 povezat na remote in še 1x nastavt kg (vsakič ven iz igre, vpisovat geslo,...)

men si zajebal kile. sm ji mel samo 70, dal si mi jih pa 80 :P

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Jest mam probleme z obrabo odkar mam dizla. Sem že vse probal, od geometrije do diferencialov, pa razlike skor ni nič. Zdej pač pospešujem iz ovinka (tam namreč naraščajo temperature) z eno prestavo višje, pa se še najbolj pozna; na žalost tudi pri časih

Zgleda da sem jast faliv...tolkrat kot sm se logirav, ni nič čudnega [Jel2]

Sicer pa mi za take stvari kar na steamu pišite...bom popravu. Kdaj je potrebno malo počakati, ker sem ravno na progi, pa potem ko pridem v boxe popravm kg...

joj Murn, cel vikend že jamraš kk maš 75kg... dj no..

al sma z glavačem celo sezono že tko..

pa nben nč ne jamra :)

kr navad se.. :)

Ma moram mal jambrat :D Makes the whole thing easier ;)

Pa še to ... vi2 sta celo sezono 1st&2nd ... js sm pa kje? 9. Vedno mi rata tok pik dobit, da se mi velik ne pozna. Kile mi grejo pa vedno gor :P

Zdej pa sploh sm šel k privatnikom grem pa spet z nule :) Mah bo že. Če ne prej pa drugo sezono. Letos sm že tko al tko čist motivacijo zgubu.

kul maxl, bom drugič kr napisal...

Murn, kaj, sj ti gre dobr.. sam konstantnost še popravi... mogoče maš premal negativnega camberja, pa gume prehladne, preveri to... mogoče boš tako hitrejši. :D

kile grejo hitr gor, in zeloo počasi dol, kar dokazujemo spredaj vozeči, tko da, top 8 dobi kile, ni kej... :)

sj tud drugo sezono ne bo nč bolš...

ps. za vse

preveri film.. icon_ok.gif

Round 15

http://vimeo.com/2814738

Round 16

Sem na istem... s polnim tankom za 15 krogov sem vozil solidne čase 1.36.xxx, in na q in na testnih dirkah, potem pa s praznim tankom peljem isti čas... kr neki... Enako se mi je zgodilo na dirki kjer nisem mogel po 1.37...

Velik je v psihi...

Povzetek iz časopisa "Ekipa" :lol:

"Včeraj je v Parizu potekalo zasedanje med FIA-o in avtomobilskim gigantom BMW. Po večurni razpravi so le ugodili privatniški ekipi Amikus Racing Team, ter ji dovolili uporabo dirkalnikov zadnje specifikacije (2006 E90). Za razlog so navedli, da je sedanja školjka enega dirkalnika popolnoma uničena, motena pa je tudi oskrba ostalih starih rezervnih delov (E46))"

Je potek nesreče v Nemčiji omehčal FIA-o? Očitno so pri BMWju le dosegli svoje...se jim obetajo boljši časi?tongue.gif

ostercsleben3.jpg

Obid je zadovoljen da so dosegli svoje. V Valenciji je že naredil prve kroge z novim dirkalnikom.

farfus10.jpg

[ok]icon_dance.gif

Prodam:

2x BMW E90 spec. 08 (wtcc)

2x BMW E90 spec. 07 (wtcc)

1x BMW E46 spec. 06 (wtcc)

1x BMW E46 spec. 06 (wtcc) nevozen, deležen hujše nesreče v Oscheslebnu, primeren za dele.

Vsi ostali podatki so na voljo ob kontaktiranju. Cena po dogovoru.

Samo resni!

[iz]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...