Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Q: Ma ne vem.....nekje na sredini.....7. se mi zdi

R1: Soliden štart....čist presenetljivo smo vozili k vlakec vsi posrani :) Začuda ni blo nekih večjih nesreč. Prišel nekam do 5. al 4. mesta vendar delal skozi celo dirko napake in padel do 10. mesta. Dva kroga do konca lovil Tušarja (Alfa), ki je bil 8., da ib lahko štartal R2 iz poleta, in ga ujel in prehitel v zadnjem krogu.

R2: Takoj zgubil dve mesti. Potem pa spet po starem....napake in padec na 6. - 8. mesto, kjer sem se boril s Kurentom in Mejakom.....na koncu butnil Mejaka in končal na 6. mestu. Mi je žal, da sem ga ruknil, sam bomo morali nekaj narediti, ker je Mejak skakal po progi kot kakšen angora zajc....neki bo treba nardit glede tega, ker mam počasi dovolj teh BMWjev in slabega neta....potem pa samo kile nabiramo zaradi tega.....mislim, da je Kurent tudi naredu napako zaradi skakanja Mejaka.

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Zlo zadovoljen s tem vikendom. Dež mi je res pomagu tukej.smile.gif

Q 6. mesto, čeprav sm mel -0.3 zadnji krog celo z gumami za suho stezo, pa sm potem zajebal.

R1 odpeljal z mesta odlično in pršu do 2. mesta za Čolakom in samo vozil do konca.

R2 pravzaprav enako, le da sm imel tokrat mal več dela z ostalimi. Posebej z Sosterjem ki me je mal od zadaj in sm ga driftal 50metrov in nekako speljal naslednji ovinek (tisti ki daje cut track.) In pa še z enim od Mejakov ki je lagal in zmigal, pa mi ni blo jasn a me hoče spustit al kaj.. :) No na srečo ga nism butnu ceprav ga je prestavlal 5m sm pa tja in spet zasedel 2. mesto za današnjim absolutnim zmagovalcem.

Dež na Oschersu? :P

Se mi pa zdi fajn ideja, da ste prešli na 2006 avte privatniki, ker res lepo popestri dogajanje na stezi.

Še slikce:

T1 (paddock hill bend)

image10.jpg

Surtees

image20.jpg

Šoster je kriv :P

image8.jpg

Alfe so lepe

image7.jpg

Matej pa en Volvić

image13.jpg

Tricikel

image11.jpg

Spet Alficeeeeeee

image18.jpg

Ta dirka mi zgleda ni bla usojena. Že na kvalifikacijah mi nikakor ni ratalo nastavit avto tko, da bi prišel vsaj nekje v zlato sredino. Na štartu pa mi je še crknu volan, tko da se je zlo nahitr končal zame. Škoda. Proga mi je drugač zlo všeč. Lp

Hvala, je blo neki na hit narjen. :) Sm dele mal pogledu replay, pa se mi zdi čudno da se Marko Mejak pr men na replay (in v dirki ko smo fural) lepo voz, Matej pa lagira na fertik...

Hvala, je blo neki na hit narjen. :) Sm dele mal pogledu replay, pa se mi zdi čudno da se Marko Mejak pr men na replay (in v dirki ko smo fural) lepo voz, Matej pa lagira na fertik...

Edina razlika je, da sem jaz restartal steam k se je updejtal pred dirko, njemu je pa med dirko updejtalo, če to kej vpliva :? Kr drgač sva na isti žici in je res čudno, da je sam on skakal ... na prejšnjih dirkah ni noben od naju skakal

Q: V vseh 30min mi je uspelo narediti 1 ( beri: EN !) sam samcat krog da sem prišel do konca...no ta je bil dovolj za deseterico kar je v bistvo še kar ok. Aja to pa zato ker v vseh teh 30min nisem pokapiral da je steza mokra [wall]

R1: Zanimive borbe, zanimiva dirka, ampak povsem sfaljen setup. Mogoče fašem eno prijavo ker sem nekoga prov fajn kresnil ko se je vračal na stezo s trave ( čeprov tam prov kej dost narest se ni dalo ). Po nekakšnem čudežu držal 8. mesto dokler me ni v zadnjem krogu prehitel Marko Novak - nisem mogel ničsad.gif

R2: Spet huda dirka, polno akcije ( Škraba nimam kej pisat, žar borbe :wink: ), malo pred koncem prilezel na 8. mesto nato pa po amaterski napaki ( spet v zadnjem krogu, tik pred koncem ) še drugič ta vikend izpadel iz "overall" točk [Joj]

Je bilo pa fajn, sem res užival ( predvsem pa švical fuLL :) ) tud jest po dolgem času. Tud privatniško mislim da sem mal skočil [iz]

Čestitke zmagovalcem oz. vsem tekmovalcem za res konkreten in fer dirkaški weekend [ok]

Že Oschers trenirajo :P

Razlogov za prijavo tko al tko ni blo ker smo vsi fural kot pussiji k smo dežne kaple vidl.smile.gifŠošter bi jo skor fasal prijavo, pa sm se na srečo rešu. [krniki]

Na dirkah se nič posebnega dogajalo...Obe končal na 5. mestu.

Mare, a nisi vesel, da ni nobenih prijav. Al maš preveč časa, pa bi rad mal posnetke gledal. :mrgreen:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...