Ale 472 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Q: Boljšega časa, kot sem ga dosegel niti nisem pričakoval, sem pa (potihem) pričakoval boljše mesto od 17. Dobre čase ste dosegl... R1: Štartal dobro in pridobil nekaj mest. Pol se pa nič bistvenega več dogajal do konca. Par sem jih še prehitel, nekaj tut zaradi napak, tako, da sem bil na koncu zadovoljen z P9 in se pripravil na napad na točke v R2. R2: Spet dokaj dober štart in spet pridobil mesto ali dve. Pol je pa prišel T1 in velika nesreča pred mano. Na srečo sem se ji uspešno izognil in spet sem bil nekaj mest višje. Proti koncu sem mel še hudo borbo z Mejakom, ki pa se je zaradi trka Retlja zavrtel in mi spet dal mal prostora za dihat... Res sva z Mejakom počasi odpeljala šikano, to pa zato, ker sem mel gume že bolj slabe, pa še defenzivno linijo sem peljal. Zadnja dva kroga sem zaradi nekajsekundne prednosti bolj na izi odpeljal in končal na odličnem 4. mestu. Sem pa že med dirko opazil, da so med nami spet kamikaze. A nam morte res vedno tok dela narest pri pregledovanju... MirO, tvoja vožnja v R2 (tok sem pogledal do sedaj) pa ni bla za nikamor...Vsakega, ki si ga prehitel, si prehitel tako, da si ga butnil, al pa vsaj bolj na trdo naslonil nanj. In to ne samo 1x. Aja, pa to ni res, da si sedaj naredu 1. napako za kaznovanje (Valencija +30kg in Anderstorp - opozorilo) Link to post
mm46 11 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Q: Proti koncu mi je uspel en od dveh krogov pod 1:48 kar je blo dovolj za p14... R1: so prvega ovinka pridobil nekaj mest, ki sem jih zgubil, ko sm obtičal v gneči na notranji strani. V drugem ovinku me je v pesek zbil Slapar in do konca dirke sem samo poskušal iz zadnjega mesta pridet čim bolj naprej za r2. milsim, da sem prilezu do p11 na koncu po tem, ko sem pol dirke za samo držal kralja. R2: Skoraj bi se ponovila zgodba štarta prve dirke, sem se pa uspel izognit kaosu v prvem ovinku in iz ovinka ostal v točakah. V prvem delu dirke sem med drugim zadel Slaparja, ki se je zavrtel v prvem ovinku in večino dirke vozu s poškodovanim podvozjem. Zapletu sm se tudi s Florjančičem na izhodu iz šikane, kjer se je zavrtel, pa niti po ogledu replaya ne vem al sem bil jaz kriv al on al oba :? Kakorkol, tole je bla manjša polomija kot lani tko, da če ne bo kazni za tist s Florjnčičem bo vsaj točka. V Brands Hatchu sem bil do sedaj ponavadi precej uspešen, bo pa letos težko ponovit lanski uspeh in upam vsaj na točke v obeh dirkah Aja pa še neki...kdor vidi, da pušča oblak dima dima za sabo, bi blo zelo lepo od njega, da se parkira v boks....na r2p bi letel dol s serverja, če bi tko vozu 2 kroga Link to post
MirO 67 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 ja fantje DRŽI , da sem spregledal dosedanje moje kaznovanje , vendar razumite , da sem to napisal sinoči še pod močnim vplivom razburjenja ker takšno kozlarijo kot sem jo naredu v R2 v prvem ovinku tudi od sebe nebi pričakoval , vendar sej je zgodilo kar se je, in po večkratnem pregledu replaya obeh dirk , se strinjam z vašimi grajami , hja veste sem bil še pod vplivom qualifikacijskega časa , saj sem bil z dobrim setupom kr hitrejši od nekaterih konstantno hitrejših voznikov ,v R2 se mi je svet podru , ker sem bil ves čas dirke z mislimi na situacijo iz prvega ovinka (zakaj hudiča nisem mal prej prbremzal ), posledično znerviran do podna in napake so se vrstile. Kaj čem rečt drugega kakor slab dan za mene ,in se opravičujem Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Jah, sej se vsem zgodi. Če priznaš, pravjo, da ti je pol oproščenga Kok bo pa res, bojo pa sodniki razsodl Link to post
PEK 2 291 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Ma ja se zgodi. 2 desetinke prepozno pobremzaš in je ze pizdarija. Sploh pa glede na to kaj se je zgodil sm ti jst še gajbo dolžn. Link to post
maranello575 1 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Zapletu sm se zapletu tudi s Florjančičem na izhodu iz šikane, kjer se je zavrtel, pa niti po ogledu replaya ne vem al sem bil jaz kriv al on al oba :? Kakorkol, tole je bla manjša polomija kot lani tko, da če ne bo kazni za tist s Florjnčičem bo vsaj točka. Eh, ne bluzi, saj nisem dal prijave Mislim, da bi se lahko trčenju oba izognila; problem sta bili različni liniji v tisti levi ovinek. Čudno je samo to, da me je povsem obrnilo, ker ponavadi se lahko v takem primeru peljemo dalje. Link to post
Oxy 11 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 No končno super dirkaški vikend zame. Q ja no čas naredil v 2 krogu in ga do konca nisem izboljšal tako da sem pristal na p6. R1 Ja štart super uspel obema črnima boyzoma in tako prišla Mirko na p1 jaz pa na p3. Skoraj celo dirko spremljal dvoboj med Mirkom in Čolakom 2x sta tudi trčilo mislim da bi blo dobro pogledat oba trka ker sta tako čudna ( Oba avta na eni liniji wtf) nakar se je zaradi trkov začelo kadit iz ene od gum Mirku da sem še komaj videl. No potem ga proti koncu se že sprijaznim z p3 nakar se spet zapleteta in jaz švignem mimo in imam spet spredaj Čolaka. 1x me je kr na ravnini zrinil skorav v zid tako da si malo poglete kako se zapira pa vozi pa bremza pa pinballa. Zadnji krog pa itak borbe z obema in izpadem kot zmagovalec in lepo prikruzam do cilja. R2 malo slabši start ampak ok do 1 ovinka kjer se vidi samo dim in tako se zaletim v Mirka posledično me odbije v Apata apak nič hujšega sem lahko nadaljeval. Potem me Čolak malo od strani izbije iz idealne linije in izgubim mesto in padem na p4. Potem sledim Mateju in ga na ravnini tudi prehitim in začnem lovit Glavača. No njega sem dobil 2 kroga pred koncem in ga tudi zelo lepo prehitel in do konca nisem mogel dobit Čolaka. Super p2. Ps. vsi delamo napaka noben ni imun samo poglete si kako ste se volovoti zaletavali v najpočasnejši šikani en zabremza pa vsi drugemu v zadek. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 25, 2010 Avtor Share Napisano January 25, 2010 Nekaj jih je bilo. Klik! Link to post
PEK 2 291 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Še dobr da je diesel, ga teža ne zjebe tok kot bencinarja (vsaj v resnici), ker tole bo +150kg lol.. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Novak, lahko se opravičuješ, kolikor hočeš, ampak tudi "zločin v afektu" je še vedno "zločin". Sploh pa, pri takem načinu vožnje (prehitevanja) tudi to ne pomaga, da me po Novakovem manevru (drugo ime za destruction derby style prehitevanje) počakaš in me "kao" spustiš naprej. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 ps: zgleda da se kar pozna da toliko avtomobilov vozi po progi, ker se kar dodobra bolj segreje podlaga kot če si "sam" na stezi. Meni že od vsega začetka ni jasno, zakaj so na Practice gume normalno ogrete, na dirki je pa temperatura vsaj 10-15 stopinj višja. Link to post
McBajs 8 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 b-sleepy, če dobro pogledaš bi jaz tist ovinek čist lepo speljal če me ne bi Jerman čist mal pobožal, kar je bilo pa ravno dovolj da me je vrgel iz prave smeri. No ja, bojo že sodniki povedal. Link to post
McBajs 8 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Sicer pa... avto s 100kg je totalna krava... nič se ne da, ne vem kako se je Apat lahko vozil tako dobro s +80kg Q: zanimiv pogled na štartno, vsi 100 kilaši čisto na repu, očitno se še predobro poznajo kile R1: štart še kar, sam kaj ko si čisto nekonkurenčen ( razen sorodnim kravam ). Prvi med privatniki, brez kakega naprezanja, več o tem čisto na koncu tega "prispevka" R2: tukej sm imel vsaj mal zanimanja ker sem med privatniki lovil Obida pa mAxL-a. Pa še to le zato ker me je v desktop fliklno takoj po štartu, k sreči nism kakšne štale naredu takrat. Na koncu sta tako Obid kot mAxL nekej zaštrikala pa je blo spet več al manj mirno do konca. Uglavnem, čist premal privatnikov, upam da se jih nekaj več nabere ker voziti s 3 konkurenti sploh ni zanimivo, se med sabo zapleteta 2 pa je praktično konec Link to post
mm46 11 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Sem že predlagal maxlu...namesto 100kg obtežitve, vozte 2006 avte...je vseeno lepš vozit počasnejši avto brez balasta kot nov avto s 100 kilami, k se pele slabš ko ladja Pa še 2 znamki več imaš na izbiro Link to post
PEK 2 291 Napisano January 25, 2010 Share Napisano January 25, 2010 Ja to je boljša ideja. Alfice!! Od kdj je sploh tale privatniki fora... a sm kej prespal? Link to post
Recommended Posts