Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Q&R1:

Na kvalifikacijah sem postavil svoj PB in s tem zasedel 2 mesto. S tem sem še najbolj presenetil sam sebe. Štartal sem malo slabše, ampak OK - cilj (ostati na cesti) je bil dosežen. Za dirko sem malo premalo spustu tlak v gumah, tako da sem po polovici dirke ostal brez oprijema. Končno sedmo mesto - vseeno zadovoljen.

R2: Ponovno štartal z 2. mesta. Pred dirko sem še malo prilagodil "setup", tako da se je avto peljal lepše kot v R1. Vse je šlo lepo in prav, dokler nisem v šikani odnesel enega izmed Mejakov. Mal me je presenetilo, da sta šla s Kurentom tako počasi skozi šikano, tako da sem prehitro pospešil in ga zadel v zadnji konec, zaradi česar se je zavrtel. Mal sem hranil gume in se lepo vozil za vama in vaju nameraval proti koncu dirke napasti. Mejaku sem želel biti pred ravnino na "difuzorju", tko pa se ni vse izšlo po načrtu. Gume so bile še dobre, saj sem potem v enem krogu lahko nadoknadil sekundo proti Kurentu (verjetno je tud mal odnehal, ko je vidu da zaostajam skoraj 3 sekunde). Potem sem pa tudi videl (ko sem spremljal zaostanke), da bom potem, ko dobim kazen daleč izven točk, tako da sem Mejaku na ciljni ravnini vrnil mesto in se mu s tem že na dirki na nek način opravičil. Hvala bogu je bil oškodovan le za boj s Kurentom in ni padel kam izven točk. Za manever se opravičujem. V zagovor lahko povem le, da se še učim in da je bila to šele moja 5. odvožena dirka.

Moram pa še pogledat "replay", kdo me je kar konkretno "usekal" v prvem ovinku (sredi dirke), tako da sem padel za zgoraj omenjena in za njima vozu celo dirko.

Pa lep pozdrav vsem!

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Q: P8 na kvalifikacijah, majhne razlike, personal best - zadovoljen.

Na obeh dirkah pa sem bil žrtev trčenj.

R1: Pri pospeševanju iz prvega zavoja me je od zadaj zadel Marko Novak, skoraj sem se zavrtel in izgubil mislim da 5 mest. Padel sem na 13. mesto in se na koncu prebil do 10., vendar res škoda za tisto trčenje.

R2: Bil sem deveti, ko me je (542s) v zadnji kombinaciji odnesel Marko Mejak, ki je bil nekoliko za mano. Spet škoda :)

Drgač pa se je blo spet zakon znoret, samo točke bi si tokrat res zaslužil :D

PS: Opazil sem, da je bilo v R2 na začetku kar nekaj kaosa, nekateri dirkalniki so kar dobro leteli levo-desno in pozno zavirali. No, vsaj temu sem nasrečo ušel.

PS: Opazil sem, da je bilo v R2 na začetku kar nekaj kaosa, nekateri dirkalniki so kar dobro leteli levo-desno in pozno zavirali. No, vsaj temu sem nasrečo ušel.

Kazni bodo visoke, ker to pa ni blo [jezik12]

[Jaoo]icon_joj.gificon_opa.gificon_jaooo.gif**** vas Leoni. mater! icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]icon_jaooo.gif[Jaoo]

Q: dosegel PB in končal nekje na P9. zadovoljivo glede na dodatnih 80kg.

R1: startal dobro, upal da se ne bo nič pripetilo v prvem zavoju in da ne bo kdo čutil potrebe po grabenju pokala že kar po 20sekundah. Se zalepil Glavaču na P7 in čakal na napake spredaj vozečih.

Glavač in Matej Mejak teh ne delata prav dosti, se mi je pa skoraj umaknil Ratelj v L8, a sem videl (in sedaj tudi prebral) da je imel težave s preumatikami.

Tudi sam sem jih dodobro pregrel do L11 in komaj zadrževal Mejaka za sabo. Žal sem naredil napaki v predzanjih dveh ovinkih in tako končal za Matejem na P6.

R2: popravil nastavitve in upal na bolje. V T1 zbudil cel blok, sosednjega in še naslednja 2. ko sem preklel Mirka Novak, Šostra in Slaparja. Dobro ste me zboksali na P23. [ok] Hvala.

Nadaljeval in se trudil da prilezem vsaj do kakšne točke kar se mi je sicer zdelo dokaj neizvedljivo a zopet ob napakah spredaj vozečih, in pluženju Novakovega Seata sem prilezel na P9.

Dobri boji so bili z NDesign voznikoma, katere sem na koncu le ugnal in končal pred njima. Če izvzamem L1 T1 sem dokaj zadovoljen z vožnjo. nisem sicer pričakoval kaj dosti točk, tako da sm z trenutno +2 kar zadovoljen.

Glede Leonov pa.... raje ne komentiram preveč, ampak na kratko: takšnja vožnja NI za v našo prvenstvo.

ps: zgleda da se kar pozna da toliko avtomobilov vozi po progi, ker se kar dodobra bolj segreje podlaga kot če si "sam" na stezi.

Zlo zadovoljen z Q in 4. mesto. To je max kar se je dal. Bi bil 5. pa je imel Kralj težave z netom...

R1 samo upal da ne bom delal nepotrebnih napak in izslo se je do konca. 4. mesto.

R2 v T1 vidm kamikazeeeeeee in največji srečnež tega prav jst. Odpre se mi steza in že sem 1. pred T2. Potem spustim Čolaka ker je bil prehiter da bi oba zgubljala sekunde. Upal sem da mi uspe Šošterja zadržat za sabo ampak je bil prehiter danes zame in po lepi borbi v 3h ovinkih sm mu mogu priznat premoč. Ampak sm bil kar zadovoljen s 3. mestom.

Presenečen jst na 1. mestu po T1 (race2) dogodkih

image5.jpg

Matej in Čolak

image2.jpg

Men se zdijo tele bemfe tko lepo pofarbane...

image71.jpg

Vidim , da kar precej težkih obtožb leti na mene za R2 ,res da sem zamudil za delček sekunde in naredu nesrečo v prvem ovinku , vendar fantje , bilo je 75kmuro avto se je pa tudi nenormalno odbil od mene , kot da nisem bil tam kakor sem videl , tudi v R1 ko sem bil za Čolakom v ciljni ravnini sem jaz videl še dobra 2m razdalje , sem pa čutil na volanu da je bil dotik ( men nič jasno , vem pa da je dosti kriv ping ), ne da se sedaj izgovarjam na tehnične probleme , vendar je to resnica.

Ma! VEŠ GLEDE VOŽNJE LEONOV , naj ti povem , ker verjetno ne spremljaš , da sem sedaj naredu prvo napako za kaznovanje ,jaz sem bil v vseh PETIH DIRKAH (x2) do sedaj razbit od zadej , tako da nismo samo leonaši za vse krivi.

Jaz sem se že pomiril , in glede na qualy in R1 zadovoljen , za R2 sem pa sam zelo nezadovoljen sej sem v prvem ovinku povzroču nesrečo in sam odnesel največ škode (izguba 12 mest in še polomlje amortizerje)

pa lep pozdrav in brez zamere

Jast sem nad videnem zelo razočaran...poglej si še plujženje v naslenjih krogih. Nemorš tako...

Že včeraj smo se z sodniki samo križal, ko smo pogledal replay...to ni dirkanje in kazni ne bodo majhne!

Za T1 se je vedlo da bo nekdo zajebal. Se mi zdi eden bolj nevarnih prvih ovinkov... jst če priznam sem v T1 bolj uporablu "look back" tipko, kot pa gledal naprej. 70/30% za look back :P. Mi pa ni blo nic jasno ko sem iz T1 1. prišel. :) Tisto Mirko je bla res napaka za konkretno kazen, sj nimaš kej, zgrešu si braking point. Prej si še v R1 v Turn2 zadni krog Čolaka zlo grdo nasadu, tist bi blo vsaj za počakat, pa vrjetno nebi blo kazni. Nasploh ste mel TDIji tezave z bremzanjem hehe... Igi tut v R2 je v enem od krogu cist zaspal za T1. Eno hondo je odbilo 50metrov...

Bremzanje ni šlo v Estorilu, verjetno premal treninga, proga je le dost težka.

Res je, v drugem krogu druge dirke sem popolnoma zgrešil braking point. Se opravičujem vsem udeleženim. Sem se probal nekam izognit, sam je šlo sam naravnost.

Zdaj mi naj pa en razloži končno zakaj sta bila Kralj in Čolak brez kil...

Sj Kralj je mel kg na Q se mi zdi. Ga je pa disconnectalo pa je pozno nazaj na Q prišel pa je mogoče kdo pozabu mu dat. Čolak je mel pa same DNFje zarad disconnectov in skoraj nič pik tko da je bil že nekje okol 0kg se mi zdi.

Nop...Kralj je imel kg in ko je prišel nazaj jih je tudi dobil.

Za Čolaka je pa že PEK napisal...tako da je vse štimalo.

Prej kaj poglejte, pa bi vedli...potem pa vsi začudeni, ko je že dirka.

Kakorkoli že +5kg za govorenje med kvalifikaciji bo...

Mirko....s tvojim mnenjem se pa ne bi strinjal....največ sem zgubil jst, ko si me iz 1. mesta zbil na popolnoma zadnje! Celo prvo dirko sem taktiziral, da bi lahko štartal prvi in dobil po dolgem času kakšno točko pa si me ti sam lepo izločil iz dirke. Pa da se ne ustavim samo pri tem....v naslednjih krogih si me še vsaj dvakrat ruknil na bremzanju, pri katerem sem potem vsakič zgubil še kakšno mesto. Jst res ne vem kaj si mislil....kot da bi se ti kaj zameril. Jst rajši nisem šel pisat po dirki, ker bi bilo preveč kletvic. Tko, da je najboljš, da sploh nč ne napišeš, ker tisto včeraj ni bilo dirkanje.

Mirk0 je že iz prejšnje sezone znan po tem, da mu ne gre tole bremzanje. Al to ni NFS, da boš samo gasiral...

Sicer pa ... kdor je bil oškodovan - napište prijave pa bomo vidl potem kdo bo kaznovan in kdo ne...

Mejak, boš ti napisal za Slaparja v R1 T2 al čm js?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...