Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

dobri ste,

1:48.068 brez kil. ne vem od kje ste dobl tko gut cajte, sploh pa, mi je tud lani delala proga probleme in mi ni šlo hitro...

bom še velik treniral... da bo bolš kt lani :)

online mi pa včeraj res ni delalo, drugače pa vedno kej najde, sploh tastare proge

Ma ja....to se tlele lažete k norci....valda da kile ne dajo tolk handikapa na tej progi. Pa valda da se da pod 47....Apat ti pa sam tih bod :D[krniki]

mhm, bom tih in treniral. zdjle vozu 2 uri, s kilami, ne gre pod 1:48.3 :(

Mark, sej maš dost...Itak boš pol spet nek od zadaj naprej prilezel. :mrgreen:

Drugač pa jaz tut kroga še nisem naredu. Se sploh ne spomnem kakšna je ta proga. [Joj]

Mark, sej maš dost...Itak boš pol spet nek od zadaj naprej prilezel. :mrgreen: [Joj]

če že, k bi le blo res.. :D

0kg: 1:46.5

80kg: 1:48.1

go figure :(icon_joj.gif

bo še treba potrenirat

a bo kakšen trening danes da se vidijo tile cajti 1.46. ker meni gre komaj 1,47,8 ampak še to ne konstantno pa še proga mi je za en k... no vsaj čas od lani sem popravil za 1 sec.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...