Mai 134 Napisano January 10, 2010 Share Napisano January 10, 2010 Q: Kot je bilo za pričakovat, se je tokrat uscalo v qualy. ker sem uspel celo sestavit nek kvazi wet setup, sem se podal na jago in preveč previdno začel kvalifikacije. proti koncu sem bil vse bol pogumen in končal na p9. če nebi bilo Skrabe na cesti v zadnjem krogu bi se znal še kaj izcimit iz boljše uvrstitve.. nak, pa drugič. R1: damp track? kaj storit. spomini na lanski brno. no. vzel sem dry setup in namontiral wet gume. to je bila fatalna odločitev, ker sem na koncu komaj še cel pripeljal v cilj na p13. full dry bi bilo najbol pametno, kar mislim da so vsi pred mano storili... na koncu 8 ali 9 kroga ni bilo nobene lužice več nikjer... R2: soliden štart in počasno napredovanje. dokaj pogumno v prvi ovinek a se mi je uspelo izmuznit brez dotikov. nadaljeval okrog p7 ko sem uspel prehitet najprej Jermana, potem je napako naredil še Prosen in že sem bil za trobojevniki Mejakom, Kraljem in Kurentom. Kurent je tu potegnil takratko in končal v pesku, jaz pa sem optimistično nadaljeval napad in se približal cca 1.6sec za mejakom, a naredil proti koncu napako ( remark: računaj točke PO končani dirki),... katera pa ni bila prevelika tako da je prosen vseeno ostal za mano. P4. Ergo: srednje dobro. žal nisem kolikor sem računal izgubil nobene kile (razn 5kg za P1)... za estoril pa... bom zopet met težjimi, tako da.. je kar težko konkurenčno peljat kroge. čestitke Mejakoma, in pa Kralju. dobro ste se odrezali in si razdelili vse stopničke Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 @Ma! - 30 sekund pred začetkom R1 se je v Session info iz Damp spremenilo na Dry Js sm tut cincal med wet in dry pa sm na konc tisto vidu -> dry! Čestitke zmagovalcem, btw Zdle pa probat mal Estoril, k se sploh ne spomnim ker track je to. P.S.: MatejMejak - škoda, k si se zašaltal v zadnjem krogu R2 Link to post
Ale 472 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Včeraj rajši nisem pisal povzetka, ker bi mel Maxl preveč dela z brisanjem mojih kletvic. Q: Na hitro dokaj uspešno spremenil setup za poplavo, ki nas je čakala na progi. Presenečen in zelo zadovoljen z P3. R1: Na štartu v prazno zavrtel kolesa in takoj izgubil 2 mesti. Dobre borbe in nekaj prehitevanj...V predzadnjem krogu me je malo na trdo prehitel še B_U_R_I ampak ni blo nič posebnega. Morm priznat, da je bil hitrejši in mesta nisem uspel zadržat. Končal na zadovoljivem P5. R2: Štartal bolje kot v R1 in zadržal P4. V naslednjih krogih sem z konstantno vožnjo prišel na P2 kjer sem vozil nekaj krogov. V ogledalu sem spremljal Vedrana Kralja, ki se mi je hitro približeval. Ko me je ujel mi ga je uspel za sebj zadrževat kakšen krog, pol se je pa očitno naveličal vozit za mano in me je kljub zapiranju poskušal prehitet v počasen levi ovinek. Čeprav je bil preveč za mano, da bi me lahko varno prehitel je poizkušal z kasnejšim zaviranjem, me zadel v bok in končal sem v pesku z polomljenim podvozjem. To se je zgodilo v 7. krogu, padel pa sem z 2. na 11. mesto. S takim avtom se pa ni dalo nič pametnega narest...razen to, da sem prehitel še Maxla, ki je naredu manjšo napako. Končal na P9. Vedran, če misliš tko vozit je boljš, da dirkaš na public serverjih. Sej razumem, da vsak naredi kdaj napako...tut jaz sem jih že kar nekaj, sam to, kar si naredil ti, pa zame ni več napaka. Že na sredini ravnine ti je bilo lahko jasno, da ne boš mogel mimo. Si bil preveč zadaj, pa še zapiral sem. Ampak namesto, da bi odnehal si kar na silo hotel pridt mimo. A si mislu, da se ti bom jaz kar umaknil? Končalo se je pa z mano v pesku, polomljenim podvozjem, izgubo 2. mesta in...TVOJO ZMAGO! Upam, da uživaš v zmagi....ker ne boš dolgo! Najbolj me pa boli to, da se tut opravičil nisi. Še več...celo izgovarjal si se, da nisi bil ti. Sram te je lahko. Zmagat na tak način ni težko... Link to post
noth 3 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 ja sm gledau replay pa moram rečt, da tud Buriju ni nč pomagal s svojim BUMP-om. Tko da očitno je meu kr dan:) Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 No tist bump je bla posledica Golobičevega poznega zaviranja. Zarad njega je Vedrana odbilo v mene, mene pa v gume. Tko da tukaj ni on nič kriv Link to post
noth 3 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 aha .. tko pol. Nisem dobr pogledal Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Dons rajši prijave pišite, ker drugače bo vse to pizdenje brezveze. Link to post
tifos 1 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Vedranu in posledično BURI-ju se opravičujem za pokvarjeno dirko in priznam napako, res sem prepozno zaviral in trčil, ker sem v trenutku, ko je Vedran pričel z zaviranjem pogledal svojo levo stran. Seveda, je bilo za kakršnokoli drugačno reakcijo prepozno. Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Dejte že kakšne prijave pisat....pol jih bo pa spet tričetrt čez pršlo brez kazni ane... Link to post
Ale 472 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Bomo, bomo...brez skrbi. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2010 Avtor Share Napisano January 11, 2010 Torej z nekaterimi sem že rekel par besed o temu in so se strinjali. Skratka na začetku smo bili vsi pogumni in smo pač vzeli "tovarniške dirkalnike", sedaj ko so malce padle karte na mizo je vse skupaj bolj jasno. Sem mnenja, da se še letos za teh 9 dirk uvede privatnike in tako naredi dodatno prvenstvo. Nekaterim pade motivacija (vozijo proti vesoljcem ), drugi nimajo časa toliko trenirat,... To pomeni, da nobeden ne bi nič zgubil, pridobili bi le tisti, ki smo bolj šalabajzerji in da bi se povečala motivacija in tekmovalnost, bi se pač točkovalo posebaj še eno grupo privatnikov (če tega ne bo, bo motivacija še bolj padla proti koncu sezone). Vem, ni najbolj, ker se to spomnimo spet po parih dirkah, ampak bomo tako povečali motivacijo tistim ki so bolj v ozadju. Da bi ločili privatnike od tovarniških, bi privatnikom dali 100kg balast in smo zmagali. Zdaj tisti, ki bi rad vozil privatnike, naj se dopiše (potrebnih je 8 voznikov). Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Vprašanje: Kaj se zgodi, ko privatnik zajebe....in bo zajebal...sam vprašanje cajta....max kil je 150kg.....s tem da bomo imeli tovarniški vozniki kmalu vsi 70kg, tko da ne bo neke razlike med privatniki pa nami.... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2010 Avtor Share Napisano January 11, 2010 Ja več kot za 50kg kazni pa res nevem če bo kdo nagnetil...če pa bo, pa bo zgolj izjema. in bo zajebal...sam vprašanje cajta Povsem neumestna Link to post
Killer_B 87 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 Ja dve kazni pa je prec 60 kg....in se je letos že dvakrat se mi zdi zgodilo....kaj dodatnih kilogramov za njih ne bo? Res da bodo verjetno manj med točkami. Link to post
Recommended Posts