Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

jz sm do zdaj najboljš peljal na time attack 2 08 411. Tud na dirki bom brez kil, sam vseen vem, da ne bo šlo na kvalifikacijah pod 2 09 5xx, tko da vsa čast tistemu ki bo peljal s kilami pod 2. 09. xx - jz vem da nisem sposobn, tud če nardim še n-krogov.

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Pozdrav svima na forumu. Kako je nas bmw (WTCC 320si) totalno nekonkurentan i mnogo sporiji od svih ostalih auta dali bi mogli da zamijenimo ja i Konami aute za bilo koji drugi a pomogucnosti bilo bi dobro ako moze HONDA.

Pozdrav od KONAMI COLAK RACING TEAM

maxl če hočem zgubit KG ker me ni za racunalnikom v nedeljo se MORM konektat na server in gledat vas? (to bo naredu brat sicer, ampak moj auto bo na serverju)

če se ne konekta ne zgubim kg?

par krogov ne bo dost.. :) do dirke bos ze najdu tisto sekundo do dve. Sem pa ucer mal vozu s Kraljem in Čolakom (zdaj imata po novem Hondi?) in sta na kvalifikacijah peljala (sicer brez kilc) 1.07.9xx, in pa 1.08.1xx. Letita k sneta.. ;)

par krogov ne bo dost.. :) do dirke bos ze najdu tisto sekundo do dve. Sem pa ucer mal vozu s Kraljem in Čolakom (zdaj imata po novem Hondi?) in sta na kvalifikacijah peljala (sicer brez kilc) 1.07.9xx, in pa 1.08.1xx. Letita k sneta.. ;)

...1.07.xx in 1.08.xx s Hondo? Katero? F1?

Verjetno si mislil 2.07.xx in 2.08.xx. [krniki]

Kako mata zdej Honde? Od kdaj pa lahko menjamo dirkalnike med prvenstvom?

Drugač pa ja ... Hondi kar paše tale Brno. S kilami mi je ratalo pod 2.09... Upam, da mi tut dans zvečer rata :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...