Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Evo pridem tud jaz... sem mal probal tiste ameriške škatle... hehe če je to avto za kaj drugega kot drag race naj me koklja brcne,tako da bom raje dirkal z vami kot se lovil po progi... ;)

Lepe borbe so bile. Šoster in Murn sta konkretno hitra. Jaz pa bom resno moral še odpeljat kak krog, ker Brna nisem vozil že zelooo dolgo časa. PB je bil 2:09.9 tako da do "murnovih" 2:08.5 bo še dooolga pot...

prvi ovinek je zopet terjal davek, mislim da sem je Zupana kar odneslo ven ko se me je malo dotaknil, tako da bo res potrebno veliko pazljivosti da se ne bo ponovilo Brno WTCC 07 ko je odnelso kar lepo število voznikov vn že v prvem ovinku skupaj z Andyjem...

se vidimo, če ne prej v nedeljo.

LP

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...