B_U_R_I 3 290 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Ne vem kako vam rata tako obrabit gume ... V dveh letih dirkanja mi je to napisalo 2x Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Heh Mogoče pa premal prtisnem Hondo In sem posledično tok slap Lahko bi probal kakšn daljši event, npr. 30 krogov brez menjave gum Link to post
PEK 2 291 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Sm mal pogledu replaye... Tušar pa Murn nista bla prov velik narazen na cilju.. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Ne vem kako vam rata tako obrabit gume ... V dveh letih dirkanja mi je to napisalo 2x Meni prvič, sploh nisem vedu, da špil opozarja tud na to Hmm ja ne vem kaj naj ti rečem.... si tyres friendly očitno :mrgreen: ) Link to post
Ale 472 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 lol...mene po 2x na dirko opozori Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 PEK, ja zelo blizu je blo Če bi mel tušar TDIja bi mi zihr ušel naprej (da ne govorim o volvotu ) edgeslo - ja očitno res Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Lol, na štartu nisem mogel dat v prvo... volan in pedali se niso odzivali, tema. Preden sem ugotovil, da se avto očitno ne bo premaknu, je bilo že prepozno in nekdo se mi je zaletel v rit. Si predstavljam, kako je bilo, ko je zagledal stoječega Seata. Najbrž bi ti na tipke delal,sej men je Se mi je zgodil samo 1x do sedaj na g25 in enako online..najbolj zanimivo pa je to, da je v options -> controls kazalo vse tako kot mora bit. Link to post
mm46 11 Napisano December 21, 2009 Share Napisano December 21, 2009 Ti se kr prikaži na server, da zgubiš kile...matej je tko naredu na teh dirkah, ko ni mel volana Link to post
play 502 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Fino napeto vidno po fotki,heee Buri pohvale Link to post
Oxy 11 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 No da se še jaz zjasnim in opravičim Q ni šlo boljše kot 10 mesto ampak sem se tolažil da sem v manjšem zaostanku kot pol sec. Zadnji trenutek menjal prestavno razmerje ki se je sijajno obnašalo v dirki. R1 Štrat normalen tudi pista ravnina ok potem pa naslednja ravnina pa trask v v rit Kurentu ne vem kaj sem sploh mislil ali nisem. Sorry Ale sem hotel počakat ampak me je zmedlo to da si nisem na rač dal novih templejtov pa sem mislil da je za mano Jerman Sandi. Čisto moja napaka Mislim da sem jih kar nekaj prehitel malo na silo malo pa bolj zvito. Na koncu se boril v zadnjem krogu in ovinku še z Sašom in prispel mislim da na p5 sicer z veliko grenkobo. R2 Štart super lovil Tušarja in ga malo bockasto prehitel in sledil Čolaku. Naredim veliko napako in zletim s ceste in se pridružim nekje v borbi za 7 mesto ravno pred Kurenta. Ok si mislim bom zaj nazaj dobil tisto kar sem mu prej v r1 ušpičil ampak je bil Ale zelo fer in ni naredil napake kot Šimenc v valenciji. Potem sem začel lovit vodilne in v zadnjem ovalu prišel za rit Prosenu ki je na mojo nesrečo zavrl in jaz v njegov zadek in me sam odneslo v travo kjer sem butnil še v Slaparja. Sorry še tebi Igor. Na koncu presenečen pridem na p3 ampak spet z veliko grenkobo. Vidim, da je Šoster kar nekajkrat omenjen. Bodo moral komisarji njegovo včerajšnjo vožnjo pregledati bolj podrobno. Nisem neki kamikaza ki se rad zaletava res sem imel slab dan pa še hiter sem bil po dolgem času in celo bremzal sem lahko kasneje kar se je izkazalo za napake. Kile sigurno dobim in se vidimo v Brnu upam da bom bolj odvzadaj spremljal boj in se ognil pizdarijam. Mogoče bo pa dež tako kot lani pol pa so kile kar fajn. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 Brno Ime: Automotodromo Brno Lokacija: Brno, Czech Republic Dolžina kroga: 5.403km (2x10 krogov) Dirka 10.1.2010; 21:00 Lanski rezultati Kvalifikacije Dirka 1 Dirka 2 Link to post
play 502 Napisano December 22, 2009 Share Napisano December 22, 2009 ampak je bil Ale zelo fer in naredil napake kot Šimenc v valenciji. Ne mi to omenjat, ker zaradi takih bedarij ne bom več vozu, lej že 2leti sm neki dobivam, do sedaj sem dal mir, zdej ne bom.....vem da nisi bil sam kriv, pa vseen, lahko bi blo drugače! Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 22, 2009 Avtor Share Napisano December 22, 2009 Ah dej dej, nehi jamrat....enkrat ga fašeš...drugič si kriv. Hitro se obrača...saj je le igra :wink: Link to post
Recommended Posts