Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Kurent jih ma isto kot js, Apat 20 več - to se mi zdi, da je mel isto že prejšno dirko 20 več od mene... Ti maš pa samo to dirko 90kg, naslednjo si nazaj na normalnih 60 (manj, če ne bo točk, malenkost več, če bojo)... Še vedno mislim, da volvoti vse scat pelejo.

Kko vam pa kej gume zdržijo? Js sm včeraj uspel odpelat cca 10 krogov pa sm opazu, da se mi ne pregrevajo preveč. Tokrat sem ostal v mejah 105˘C (max), v Valenciji pa sem bil že blizu 120.

Tko da mam občutek, da je veliko bolj prijazen asfalt do gum tukaj... Pa še tiste nagnjene ovinke mamo skos, tko da tut to je en velik faktor pri obrabi.

P.S.: Zdj vidim, da je to zadnja letošnja dirka. Naslednja je po novem letu :)

Sem danes naredu ene par krogov, da ne bom lih jutri na practice delal prve kroge :D Sem naredil še eno mini primerjavo med avti...z vsakim sm naredu po 1 hiter krog z 10kg in bencinom za 5 krogov na lan q :)

bmw08 po 10ih poskusih je bil najbolši čas 1:38.17

bmw07 v prvem poskusu 1:37.9

bmw 6-speed seq v prvem poskusu 1:37.8

c30 z default setupom v prvem poskusu 1:37.00

fwd avtov sicer ne maram, sam tale volvo se res fantastično pelje, al pa je sam default setup tko hud :D če mi ne bi bil tko grd bi ga zihr vzel :D bom pa najbrž še malo potestiral bmw07, če je res hitrejši od 08 al je blo to sam slučajno.

edit: matej je naredil s c30, z default setupom in 55kg 1:37.600 tko, da apat bo treba še mal potrenirat :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...