Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Ne me j..... Po moje vas full leti pod 1.41...
... na 0:40 sec filmcka, se vidi da najmanj eden od naših gre pod 1.41... a ne PEK ? ;)

to so bili lanski avti, lanska proga, brez kil, tima attack.

morm še kej povedat?

to je skor 1-2sec hitrejše kot pa na treningu, qualy in dirki.

:D

D Day has come... :D

morm it kr hitr mal trenirat... not, tko hitr tud ne.. popoldne... :D

No kok mate kej drugi? Men je zdle na sloracing serverju ratalo 1.41.7xx Trenutno najboljši čas kar sm ga odpelal. Je pa razlika le ta, da sm dal 30L benza več, ker si kil nism mogu naštimat. Skor zihr ma to vpliv ker do zdj še nikol nism tok dobr hitr odpelal pa se mi zdi, da sploh nism dobr pelal...

POMAGAJTE SEM PRIJAVLJEN NA DIRKO A MI PASWORD SLORACING NE PRIME POMOČ

HVALA ZA POMOČ

password vidijo samo tisti, ki so prijavljeni v prvenstvo, tako da boš lahko uprabljal server šele po današnji tekmi (verjetno)

Ti bom dal en namig.....password ni SLORACING....probej mal prebrat kakšn post al kej tazga.
nč namigov :P

Dirka precej napeta. Vedranu se opravičujem za dotik in tvoj obrat v R1, sem te potem čakal, ko pa sem videl da si obrnjen nazaj sem peljal naprej. Ja zgleda, da imajo BMW res 5x boljše bremze od seata.

Še 1x se opravičujem

Še en polom...

Q: Mislim da 17 mesto [Joj]

R1: Slab štart, prišel za Šimeca, za katerim sem vozil skoraj celo dirko :) Na začetku sem mu namenil malo surovine (sorry), mimo pa ni šlo. Nato me je ulovil še mm46, prehitel....potem pa sem po njegovi napaki dobil nazaj mesto.

R2: Spet slab štart [guns] Se počai začel približevati skupini od 7-14 mesta, naredil napako in se sprijaznil, da spet nebo ničicon_jel2.gif

Bravo Sašotu za zmago [champ]

Se vidimo na švedskem...

[Jaoo] mal sm jezn! :P

Q sm mel se 0.1s nekje na progi, ampak to je pa tut vse... 6. mesto.

R1 sm se zapletu v nek sendvič, v katerem je bil Murn prov bogi,... Mislm da smo ga prov vsi zadel vsaj enkrat. Sori Murn, ko sm js pršu v ovink si bil ti tam napol počes (ker te je en hondaš zelen prtisnu), pa sm te mal še jst prtisnu.... sm potem počaku da nisi izgubu mesta, pa te je potem še Ale nazgal od zadaj.. No pol sm se nekak prpelu do 4. mesta. Apat in Novak sta bla itak en km naprej... Mel sm pa lepo borbo z igijem ampak nism mogu ga prehitet.

R2 se je vse zame lepo izslo, dokler nism mel boja z Novakom v T1 v enem od zadnih krogov. Tam ni placa za 2 pa da se fentaš... ta ovink je prov "asking for trouble". Seveda sm potegnu takratko ker sm bil na zunanji strani. Par krogov prej je Ale bil kamikaza v istem ovinku, ampak njemu sm se celo uspel izognit. No po tem prehitevanju sm zgubu 2 mesta in dokaj velik točk v primerjavi z zasledovalcem. Zato sm pa jezn!tongue.gif[Jaoo]

Zgleda, da mojega prvega posta ni objavilo. Na kratko torej...

Q: Uspel PB, dovolj za P3, zadovoljen.

R1: v drugem krogu mi je zalagalo, nisem mogel prestavit v četrti in Seat se je odpeljal mimo, mi vzel tretje mesto, škoda. Kasneje boj z Murnom, me je prehitel v T2, potem pa sem ga zapel v T4, jasno da ne namerno. Mislim, da bi se mu vseeno izšlo, ampak je od zadaj priletela cela horda, tako da bum, bum, bum, največ sem izgubil sam. Na koncu zadovoljen s sedmim mestom.

R2: Nekaj časa v vodstvu, napaka, potem drugo mesto, potem še ena napaka, me prehiti glavač, malo zapneva, nič hujega, ampak znova od zadaj bum, bum bum, znova potegnem krajšo :D Ni panike, super je bilo končno spet dirkat, po vseh tehničnih težavah bližnje preteklosti :)

Q: V drugem poizkusu naredil zame najboljši čas in čakal kdaj mi ga Mark podre :D Valda se je to zgodilo in štartal sm drugi.

R1: Soliden štart, ostal drugi za Apatom, ki se je celo dirko počasi oddaljeval, vendar še vedno v razadlji, da bi lahko izgubil mesto z napako, ki pa je seveda ni bilo. Na začetku se je še Slapar približeval, vendar je imel kasneje polne roke dela z Glavačom, tako da sem brez pritiska vozil na 2. mestu.

R2: Na štartu zamorilo mašino, Apat valda mimo mene k raketa. Vozil nekaj časa na 8. ali 7. mestu, ko se je obrnil nek leon spredaj na 3. ali 4. mestu in zraven dovolj oviral Apata in še nekoga....meni pa se je nekako posrečilo po zunanji strani pridt mimo, kjer sem na 4. mestu dobil prvo vrsto za ogled dvoboja med Glavačom in Kurentom. Slednji je v prvem hitrem ovinku naredil napako in švignil mimo Glavača malce po pesku, kar sem izkoristil in švignil mimo. Po nekaj krogih sem opazil, da ima Glavač probleme z bremzanjem, ker ga je nosilo malce iz ovinkov. Približal sem se mu in ga prehitel v prvem hitrem ovinku. To prehitevanje je bilo sicr malce forsirano, ampak še vedno regularno (po mojem mnjenju), saj je bila situacija skoraj enaka tisti iz Brna, ko sem po notranji strani uspel prehiteti voznika, vendar je žal prišlo do dotika. No Glavača sicr ni obrnilo, je pa zapeljal malce na pesek, kar je izkoristil Kurent. Glavaču se opravičujem za takšno prehitevanje...sam pa tudi verjetno ve, da je to le dirkanje in borba za točke...sem na lastni koži občutil v Curitibi :D

Zanimivo, treniral nism nič, pa mi gre bolje [it] .Eh proga mi je že od zmer zelo všeč+nastavitev sem mel odlično že od lani, treniral pa čist nič.

Kvalifikacije čist kr neki,sej niti več nism pričakoval, se mi zdi da 12,13mesto, sej ne vem.R1 zanimiva,prvi krog pa res sami problemi, samo ovinkanje, kot da bi ble šikane po ceti.R2 enako zamiviva, Šoštar jaz sm ti samo vrnu,pač tko je, kaj čem.....dost mam tega da me vsak po pizdi nabija.Ko sm dobil,sm kr mislu nehat, prvo driko dobim, drugo dobim...no pol me je mal raz...., pa sm te dohitel in vrnu.No do konca je blo kr še neki bojev, ma meni res lepa dirka, nism niti mislil prit , zaradi niti mal treninga, pa vseen-hvala bogu , da sem, na koncu 7 mesto in točke,vesel ku ps. :mrgreen:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...