Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Nism sploh še probal odvozt....mam dons te formule masters...pa tud te mi ne grejo. Zaenkrat sm samo 3 sekunde za tistimi cajti, ki so jih na forum vrgli. Tko da valencia pride na vrsto drug teden. Vem pa, da smo vozili 41, sam se pa ne spomnem, če je blo kej kil.

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Ok, odpelal zdle še 10 krogov s časom 1.41.9xx, kar pomeni, da bojo Volvoti fural na kvalifikacijah v nedeljo 1.40.9xx. Mark my words!

may your words come true :)

icon_dance.gif

1:41.86 [owje]

Ampak res...boste morali nehat trenirat....jst sploh še probal nism. Ta teden morm pridt pod 42 drugače ne bom srečen :D Še posebej ker mam manj kil kot nekateri alieni...pa sploh ne bom imen našteval :D Mi pa Valencia načeloma dost leži in mi je fajn proga, tko da če se kakšen bremzy ne najde pri vrhu upam na kakšno dobro uvrstitev.

nekaj krogov sem že odpeljal, sicer vse na suhem, tako tu bi bilo še dež lepo potrenirat, k mam ravn nov "rig" in je treba potestirat kako špil leti na full detail, bam bam :)icon_ok.gif[ok]icon_dance.gif

proga je res zabavna, hitra, s3 bo še zanimiv in pa vsekakor T2.

si pa želim vseeno raje bone-dry, ker bodo boji še pol zanimivi in atraktivni.icon_ok.gif

[dance]

Ja v četrtek nas je pa blo res polno na uradnem treningo samo 3 pa še to samo prvih 10 min [dance]icon_owje.gificon_buzara.gif

Ja jaz tudi ne pridem pod 42. pa še gume papca kot noro.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...