Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Ok, sej vem, da s temle pizdenjem ne bom ničesar dosegu in bom v nadaljne jih samo poslušal ... ampak:

V R2 sem se dotaknil Tušarja - to priznam, nimam tu kaj zanikat - in ga na tak način prehitel. Zaradi tega incidenta je zgubil 1-2s ter eno mesto. Če je mogoče kdo gledal naslednje pol minute replaya, boste vidl, da sem ga na ciljni ravnini poskušal spustiti mimo pa očitno ni pričakoval in se mi je zaletel v rit. Potem pa se nisem več trudil ga spuščat naprej, ker se je Slapar začel preveč oddaljevat, čist za ritjo je bil pa tut že Šoster.

Torej - Tušar je zaradi tega incidenta zgubil eno mesto/1-2s ... Kazen pa je bila 10s in 6 zgubljenih mest, kar je 8 točk. To se mi pa ne zdi tako malo. Pač sej dosodil ste to kar ste, FIA ma zadnjo besedo ... mal morm pa še vseen ventil spustit.

Kaj kazen je bla samo 10 sekund? A nism napisal 20? Mogla bi biti 20 sekund....sicr ne bi bilo razlike ampak vseen...kazni so po ravnilu potalane in bi morala biti 20 sekund.

V tem primeru si popoln zgled za ostale....malce si zajebal, pa si zgubil 7. mest in veliko točk. Zdej lahko vidte, da se ne splača incidentov delat. Če pa že, pa bodi fer in spusti oškodovanega voznika naprej. Potem imaš šanso, da celo ne dobiš kazen, oziroma dobiš manjšo kazen (odvisno od situacije).

B_U_R_I bom še jaz napisal...Če že misliš oškodovanega spustit naprej, to narediš TAKOJ, ne pol, ko se ti tako odločiš (z namenom, da izgubiš čim manj). Tut oškodovani ni mogel izbirat kdaj ga boš ti butnil. Če bi ga spustil takoj, bi ti verjetno tisti trenutek izgubil še kakšno mesto več, zato pa verjetno nebi bilo kazni.

Men se še zmer zdijo kazni čist preveč stroge :? Pol že bol, da se vozimo v procesiji in z varnostno razdaljo kot v f1, sam v tem primeru bi mogli uvest obvezen pit stop, kjer bi se prehitevali. Če je Murn dobil 20s za tist dotik pol bi Kurent in mislim, da Prosen dobila kr dnf po prejšnji dirki? Dobr, da ju nism prijavu :mrgreen:

To da ju nisi prijavil si sam kriv....princip kazni je isti kot lani, le malce bolj stroge smo jih naredili, ker po resnici povedano, se tistih 20kg, ki si jih dobil za kazen lani ni nič poznalo. Mejak, če se počutš oškodovanga za prvo dirko, si čist sam kriv, ker nisi oddal prijave. Mogoče te bo to izučilo. Sicr pa....dejte težit, pa se bodo kazni tudi ukinile, ker vam itak nikol ni nč prav. Tukaj probamo spodbujat lepo dirkanje, vi se pa pizdite za vsako malenkost kot ene babe.

Drugače pa .... kazni so za vse enake! Tko da bi po mojem mnenju lahko dali tud 70 kg in pa 2 kroga zaostanka za kazen, ker bi bile še vedno čisto za vsakega enake.

Men se še zmer zdijo kazni čist preveč stroge :? Pol že bol, da se vozimo v procesiji in z varnostno razdaljo kot v f1, sam v tem primeru bi mogli uvest obvezen pit stop, kjer bi se prehitevali. Če je Murn dobil 20s za tist dotik pol bi Kurent in mislim, da Prosen dobila kr dnf po prejšnji dirki? Dobr, da ju nism prijavu :mrgreen:

Škoda, da me nisi prijavil...res škoda. Že zadnjič si neki jokal, pa sem ti reku, da napiš prijavo. Zakaj je nisi veš samo ti. Sam, da boš pa zdej za vsak drek mi to naprej metal...hvala lepa!

No, no...

Pri kaznih smo malce pretiravali, včeraj nisem imel časa in sem kazni potrdil. Tako, da prevzamem odgovornost za slabo voljo in napako. Bodo malce manjše. Popravljeno bo popoldne ali zvečer!

Kazni bodo:

-za manjši dotik 7sek (med točkami) ali 15kg (izven točk)

-za večji dotik 15sek (med točkami) ali 30kg (izven točk)

Kazni se bodo stopnjevale, ker se že ponavlja ista zgodba kot lani (vedno eni in isti).

Pa malce kulture na forumu! mm46 če ga nisi prijavil, si si sam kriv....tako, da si sam zključil temo(tole metanje naprej je prav otročje).

@Ale

Lej meni ni nč žal, da te nism prijavu in tudi nism nč jezen nate al karkol ;)... od zdej naprej ne bom več omenu tistega incidenta :D Hotu sm sam povedat, da so naše kazni preveč podobne tistim v f1, ko se (visoko) kaznuje čist vsako prehitevanje pri katerem ni 100% čisto in sem tisto podal kot primer nesreče, ki ga jaz ne bi kaznoval ampak samo opozoril voznika :wink:

Se opravičujem, kr sm se res mal slabo napisal prejšnji post in je zgledalo kot, da ti bom zdej skoz metal tisto nesrečo vn.

Sicer pa vidim, da so se sedaj kazni mal znižale [ok]

Pa še enkrat, brez zamere Ale :)

Tut js ne želim nobene slabe volje tukaj ali pa kakršno koli jezo med dirkači ... Me je pa zmotilo to, da bi konkretno ti Killer_B dajal mene za zgled, za en tak dotik. Zakaj ne daš za zgled nekoga, ki dejansko skos povzroča nesreče ali pa je povzročil kak večji trk na dirki. S tako visoko kaznijo se pač nisem strinjal, to sem povedal - sprejet pa jo še vedno moram, nimam kaj. Kot sem že napisal - zajebal sem in bom zdej to tut sprejel.

Pa še to - kazni so bile namenjene predvsem za tiste, ki so res stalno povzročal incidente - take večje in če si z enim incidentom resnično uničil dirko nekomu. Tisto so bile kazni prejšno sezono 20s - če se prav spomnim (lahko se tut motm).

@Ale - ja to imaš prav. Takoj bi ga moral spustit naprej. Kasneje sem pač poskušal popravit kar sem zajebal ... Gremo v Valencio! :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...