Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Hehe že vidim kako bo... za vikend, ko bo šlo zares bodo časi zlezel pod 1.46.xxx ... tako kot vedno... najprej se samo jamra (jaz dobim občutek da sem super hiter) pol pa ... taki cajti da dol padeš icon_krniki.gif

Jaz sem do danes naredil max 30 krogov brez kil, z gorivom za 5 krogov in nisem še pod 1.47.132

1:46.5xx? Kot sm napisal jst, kralj in čolak nismo šli pod 47 s kg... Od tkt nism še nic pelu.. morm pa še ta glup birmingham dons odpelat. Gripa nima nič. :)

(18:09) PEK: lol

pod 1:46 je Q BREZ kg.

(18:09) PEK: zdj pa 45kg je pa zih pf... orng vlik.

(22:23) B_U_R_I: ma ja

zihr ti bo ratalo

kar vem

(22:23) PEK: sm naredu par krogov

s KG

na Q

in Q set

(22:23) PEK: pa nism sel pod 46.5

[Jaoo]

Jah no, na Q je grip velik boljši, pa še 25kg manj bencina mam.

Ko je H nalozena z benzom pa še +45kg, ko pogledam od zunaj pogled, se zadn konc kr po tleh vleče. Zgledam kot kakšni mađari na naših avtocestah, ko gredo ma morje. :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...