Konami(MNE) 65 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Pozdrav svima na ovom odlicnom forumu. Posto ne znam Sloveacki pisacu na mom jeziku i nadam se da cete me razumijeti. Odusevljen sam oraganizacijom sampionata i mogucnoscu da ja i Marin Colak vozimo ovdje. Najpre bih htio da se zahvalim Janku i Primozu oko pomoci oko registracije. A sada malo o trci. Kvalifikacije su za mene bile mnogo bolje nego sto sam ocekivao,6 mjesto,nijesam mnogo trenirao sa wtcc 08 autima a ispalo je da je velika razlika i u autima a i u samoj stazi, Trka 1:Mijesam uspio iskoristiti bmw-ov dobar start tako da sam lose startovao ali sam ipak sacuvao poziciju.Trka 1 je stvarno bila odlicna i uzivao sam u voznji sa dobri i najvaznije veoma korektnim vozacima.htio bih pohvaliti Matjaz Murn na odlicnoj voznji i super i korektnoj borbi,cestitke Matjaz Murn.Finish 5 mjesto. Trka 2:Opet los start u prvoj krivini nijesam iskoristio brzinu zbog opasnosti od kontakta sa Denisom pa sam izasao kao treci,par krugova sam napravio sitne greske na kocenju tako da su to iskoristili voza iza mene i onda sam pao na 6 mjesto sve do kraja trke i u foto finisu ispijem da dodjem do 5 pozicije. Hvala organizatorima i svim vozacima na odlicne dvije trke. Link to post
bremzy 0 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Dejstvo je, da je Volvo raketa! Volvo ima zgleda že elektronski vbrizg goriva, k mi ostali pa mamo dizo zamašeno, pa nikamor ne gre po ravnini. Sicer pa je treba tud vozite te Volvote tolk hitr kot jih Novak pa Apat. 3x sem rekel Volvo, kje so moji štamplni? Link to post
Killer_B 87 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Ta foto finish je slikan par strani nazaj.....res lepa poteza....Šošter je takrat v zadnjem ovinku zadnjega kroga zgubil 3 mesta. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Pa vse tri zarad mene... denzy 4x si reku! Na pikniku boš spet v horizontali hahah. Mi pa vsi zacudeni: "kje je denzy, ze pu ure nazaj je su scat haha" Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 .htio bih pohvaliti Matjaz Murn na odlicnoj voznji i super i korektnoj borbi,cestitke Matjaz Murn. Hvala lepa, tudi ti se nisi peljal tako slabo Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Magny Cours Ime: Circuit de Nevers Lokacija: Magny-Cours, France Dolžina kroga: 4.411km (2x12 krogov) Dirka 22.11.2009; 21:00 Lanski rezultati Trening Kvalifikacije Dirka 1 Dirka 2 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Letos je enaka proga kot lani na koncu sezone ... Pričakujem, da bojo časi malenkost boljši kot lani, saj ne bomo tako obteženi. Pa škoda ker nimamo rezultatov kvalifikacij takih, da bi videli kakšni so bili časi... Link to post
Mai 134 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Pa škoda ker nimamo rezultatov kvalifikacij takih, da bi videli kakšni so bili časi... ti sam reč pob.. vse je v mojem arhivu ni glih qualy, je pa practice Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Kje piše kok mam kg penalty? Da bom s tok tut treniral... ko enkrat zacnem... čez 10 dni. Link to post
Mai 134 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Seštej si! Drgač pa maš 45kg, ampak bo objavljeno do (prej ko čez 10 dni), ko začneš trenirat Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 9, 2009 Avtor Share Napisano November 9, 2009 Jutri bo, danes so še prijave odprte. Naj vas na nekaj ponovno opozorim, kar večina novincev nebo razumela Ker z kg ne moremo v -, smo 0 postavli na 20 kg....tako, da če imaste 0 kg, je isto kot da bi imeli -20. V Curitibi bi morali imeti vsi +20 kg, ampak ker je za vse enako...nismo dajali kg. Ne bodite presenečeni nekateri, če boste imeli v Franciji +20kg...vem....zakomplicirano je slišati :mrgreen: Skratka, vi samo zaupajte v našo seštevanje kilogramov, ter čim manj sprašujte (obrazlaga kilogramov na PM) Link to post
Mai 134 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Tretja sezona WTCC virtualnega dirkanja na SloRacing! Razpored po trinajstem dnevu, Monza - ITA Točkovanje voznikov - factory: Točkovanje voznikov - privateers: Točkovanje moštev & konstruktorjev : up-to date 2010-05-12 Link to post
play 502 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Boš mal občutil oz kr probej, meni se zdi da, ko ima H več kot 50kil je prou čudna! Matr da do te dirke nardim 500 krogov, dost mam tega. Link to post
noth 3 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Je že kdo kj vozu? Men je zaenkrat ratal 1 47 975, s tem, da mam 20 kg (oz. 0). Lani je pa tak čas dosegu z +55. Še bo dela.. Link to post
Oxy 11 Napisano November 10, 2009 Share Napisano November 10, 2009 Malo pozno ampak vseeno končno prišel do rač. Q so bile spremenljive [Jel] gibal sem se nekje med 11 in 16 ampak nekaj spremenil s setupom in zadnje minute prišel na p4, R1 nič posebnega štartal dobro pridobil mesto proti Apatu in ga držel za sabo 3 kroge nakar me je v zavetrjeu in kasnejem bremzanju prehitel v 1 šikano. Do konca komaj ostal na p4 saj sem imel gume razcefrane. R2 Dober štar ostal na p5 in se počasi prebijal naprej ob napakah drugih in malo svojih. Prišel za Čolaka ampak ga nisem mogel prihitet tip je imel čisto drugačno (zapirajočo ) vožnjo in sem se ji nekako prilagodil. Nakar pride zadnji krog z malo napakami in malo pomoči Glavača v zadnjem ovinku ter zguba 3 mest. Drugače pa ok dirka ki mi sploh ni nekako všeč. Killer drugič pa tiste besede lahko na pm in se tam zmenma. Link to post
Recommended Posts