mm46 11 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 @Ale Opravičilo sprejeto :wink: vem tudi, da sem izbral avto, ki se ga hitro zavrti in niti ne pričakujem, da ste okol bmw-jev kaj bolj pazljivi kot okol fwd avtov...mam občutek, da se v raceon lažje lovi bmw-ja...na uradnem treningu me je v zadnjem ovinku nekdo 2x al 3x butnu in se ga je dalo lepo polovit, kar bi se lani hitro končalo v pesku. Link to post
Mai 134 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Sam ne it po pesku T1-T2 sikano. ne o "po pesku" debatirat.. ker je bo 80%+ krogov odpelanih po pesku. ps: izber avto! pa da vidmo kje smo... ...na uradnem treningu me je v zadnjem ovinku nekdo 2x al 3x butnu in se ga je dalo lepo polovit, kar bi se lani hitro končalo v pesku. če si pa car & si se že nekj nauču od lani Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 No, pa da še jaz par vrstic napišem (bom kaj dodal ko pogledam replay-e). Q: Tema... niti bliz svojega PB... kaj sem delal ne vem... več kot očitno ne tako kot bi moral R1 : Mal nervoze ker mi že Q ni ratalo, potem še slab štart in sem se kar namučil, da sem prišel do P11. Proti koncu (mislim da 12 krog ->) na levi ni bilo več gripa. R2 : Malo preveč pameten in namesto bi pustil setup tako kot je sem čačkal in naredil iz "štale", sekret Gripa je zmanjkalo še prej kot na polovici dirki...Nekje na polovici sem zadel še Mejaka, za kar se mu opravičujem. 3 kroge pred koncem pa tako kot je bilo že napisano ... rookie napaka, direkt v steno in konec dirke... All in all.. za prvič bi lahko bilo slabše, vseeno pa sem pričakoval malo več... Back to training očitno... P.S. : Ene par krogov sva se borila s Čolakom... hehe ni kaj tip zna zapirat ... svaka čast.. in to ves čas pošteno... PA da mal podžgem... hehehe... volvoti imajo očitno res KERS montiran... ko sva se pragnjala s Čolakom je zaveterje pomagalo... ne velik... je pa... na trenignu sem vozil približno enako za enim volvotom pa od zaveterja ni bilo nič... Pa preden me naskočite.... mi je vseeno tud če letitjo mičkeno boljš... med prvimi se ne bom še kmalu vozil in tudi če bi imel volvota mislim, da nebi bilo nič boljše kot je bilo... Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Evo od zdj naprej se ne kregam več o (avtu o katerem ne govorim več), eni si mislmo svoje, drugi pa svoje. :!: So bl pomembne reči. Naprimer ta, da mi ki ne furamo (avta o katerem ne govorim več) spijemo več pira kot pa te trije. Zdj se mormo samo še zment kje sprobamo.... do piknika je še mal dolga. Lahko pa se pomerimo v pitju jegra, glede na to da mam sponzorske jegrčke! Link to post
mm46 11 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 ko se že o avtih menmo...škoda, k ni mel Zanardi že v sezoni 2008 6-stopenjske sekvence Za volvote pa me bk, če so hitrejši, ker če sm iskren, ne bi bil blizu novaku in apatu tudi, če bi vozila npr. seata so pa bli spredaj bolj zanimivi boji in je po moje večje zadovoljstvo, če prehitiš nekoga s "hitrejšim" avtom Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Čist si OFF-TOPIC Mejak. Tukaj je zdj pogovor o pivu in jegru. [Jel] Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 A zdej k si se ti spomnu! Prej si pa cel teden trobil VOLVO to, VOLVO tist, VOLVO... Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 A zdej k si se ti spomnu! Prej si pa cel teden trobil $%# to, $%# tist, $%#... Mam blokado na to besedo, da se ne kregam. PITJE >>> KREG. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Jst sm prec za en PIR TOURNAMENT....zmaga tist k zadnji stoji! Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Če takle turnir organiziramo me pa skrbi, da bomo prevečrat slišal besedo VOLVO. :mrgreen: Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Vsak ga bo omenu predn bo dol padu! To bi se šli lahk mexico Volvo edition. Vse isto sam če rečeš "Volvo" tut piješ. Kak bi bli nabasni... sam se bojim da bi razni denziji nalašč skos upili... "vooolvoo, volvooo,volvoooo... wiii 3 štamprle" Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 lol lol Škoda k ni unga smeškota, k se od smeha po tleh valja...tok sem se narežal - Mexiko Volvo Edition...lol Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Tega ja...kje si to najdu, oz. kako to naštimaš, da je zraven v "zbirki# smeškov? Link to post
Mai 134 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Tega ja...kje si to najdu, oz. kako to naštimaš, da je zraven v "zbirki# smeškov? če klikneš "quote" vidiš, da je pripeta slikca Link to post
Recommended Posts