McGoga 2 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 + pazite na BMWje, vsako božanje po riti se konča z vrtenjem! Link to post
PEK 2 291 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Ah vsaj +10kg bi jim dal... ! Link to post
JeZn 120 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 + pazite na BMWje, vsako božanje po riti se konča z vrtenjem! Ah, dej dej. Zdej se bom pa po jajcih okol BMWjev vozu. Če imate prednost na startu, ste pa vsaj nekje v minusu That is racing, zakaj si si pa zbral BMWja Link to post
MirO 67 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Hm ,ne najdem pass za ded. server SloWTCC. A bi mi kdo pomagal ? Link to post
Ale 472 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Točno tko JeZn...se popolnoma strinjam! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Eh, vi kar bodite agresivni okrog BMWjev ... Pol bojo pa kazni Js se jim ne približam pa če bo gola lepotička notr v avtu sedela... Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Kaj če bi imeli mi tudi po dirki kaj takega : http://race2play.com/broadcast/show/5 Link to post
Jure Skraba 8 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Kaj če bi imeli mi tudi po dirki kaj takega : http://race2play.com/broadcast/show/5 Že video po vsaki dirki zmontirat je težava, saj si mora nekdo vzeti precej časa, kaj šele, da bi dodal komentarje. R2P si to lahko privošči, ker ima plačljivo članstvo in zato večji budget, sloracing je pa še vedno na prostovoljni bazi. Lahko pa se zmenimo, uvedemo članarino , najamemo Ališiča in zadevo spravimo na višjo raven. Link to post
MirO 67 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 o kristus , sam Alešiča ne Link to post
igi 51 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Zgleda, da meni ne bo uspelo priti na dirko, sem se zataknil v službi. Bom vse naredil, da mi uspe, samo slabo kaže Se že vnaprej opravičujem kolegu iz moštva, če me ne bo Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Hehe, dej no glih Alešiča si najdu... glede na to da najde povprečno 10x priliko za svoj ualalala v f1 na eni dirki, bi pri nas samo tulil od začetka do konca Link to post
Killer_B 87 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Hm....jst sm pred parimi urami dobil iglo v koleno in izpustil deci krvi. Zdej bom požru en pain killer in se vidimo na dirki. Link to post
Mai 134 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Hm....jst sm pred parimi urami dobil iglo v koleno in izpustil deci krvi. Zdej bom požru en pain killer in se vidimo na dirki. sliš se super, ju3 in nadaljni teden pa hodit ne boš mogu... ne se zajebavat pob. k se začne enkrat... je PANIKA! sem lani na pripravah za maraton nekj poškodoval, in trmasto nadaljeval s pripravami... še danes ne morem tekat, skakat in imam težave z večjimi "napori"... Link to post
play 502 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Upam da bodo kamermani na delu, da kdor zna, ima veselje, nardi lep video, bo celotna sezona še dosti bolj zanimiva, privlačna itd! Link to post
Recommended Posts