Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Ja iz zadnjega ovinka vn in iz prve šikane gre kr mimo pa ne vem al sm jaz tko slab al ta avto res leti :D Bo pa treba setup še mal poštimat, kr mi mal preveč understeera :evil:

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

R1: Dobr je šlo, zaostanki so bili od začetka konstantni. Potem pa pred ovinkom dol prešaltam za dve naenkrat [wall] in normalno da me je zasukalo.

Do konca samo še križarim.

R2: Vse je šlo kot po maslu, dokler nisem sredi dirke na koncu štartno-ciljne ravnine izza zaveterja enega Seata sam sebe izstrelil iz ovinka. Prepozno zaviranje [buzara]

Sicer pa moj današnji cilj je bil dosežen in sicer spustil sem se pod 1.22.000 na practisu.

Žal pa me verjetno v nedeljo ne bo, ker ima moštvo nizek proračun (pooltovarniško moštvo Amikus racing team) in bo poslalo v boj samo enega voznika v Južno Ameriko.

...mal heca...

Kot dober partner (icon_zvizg.gif) sem svoji dragi obljubil gledališče in kot za k...c je predstava v nedeljo ob 19.30. Upam da se mi izzide, pa mogoče uletim direkt na štart.

Tako da Maxl, to je moje opravičilo, če me ne bo.

dobr se peljete vsi...

Ta prvih par bo letos pač razred zase, ostali se bomo pa zgleda z večjim ali manjšim zaostankom zadi dajal.

Danes sem v drugi dirki zadel Obida, me zanima če bi bila to kazen. Pomoje ja, če se komu od fie ljubi naj pogleda. Je pa neverjetno kok je odskočil ob samo malem dotiku (vsaj z mojega zornega kota :mrgreen: )

bremzy: pošl mmi setup če se res peleš tulk... js pod 1.19.87 danes s PB nism uspel prit... tako da.. bo še veliko dela pred nedeljo da ujamem Glavača.

Drugač pa super dirka. dobro sem se odrezal. Mam še vedno probleme z zadnjm delom, ker mi dviguje notranjo gumo, in to v vsakem ovinku na bremzanju... bo še treba setupo poštimat...

R1: brez težav, malo me je skrbelo mejaka na štartu a sem ga uspel zadržat za mano.. do cilja ni bilo nobenih problemov.

R2: dobr štart in se prebijem na p4 do prve šikane. ZELO SEM VESEL nad današjo kulturo voznikov kar sem uspel opazovat predvsem v drugi dirki. obid, malo ti je preveč avto skakal okrog ne tko kot da bi štekalo ampak kot da imaš ful premehak avto. drgač pa gut gut gut fights!

Morm pohvalit tale avtek.. gre res dobr. Upam da se bo tud na drugih dirkališčih tako lepo obnašal... bomo vidli...

mejak: glede zadnjega ovinka pa si imel full understeera in sem zelo prej pohodil gas, tako da se je res lahko poznalo na koncu ravnine... mislim da sm se kar naučil linije od lani.. Upam da bo dovolj..

Še enkrat pohvale vsem, ki ste se danes udeležili dirke (& ki sem jih videl vozit). Kvalitetna trening dirka...widmo v nedeljo

Good luck (&zadaj ostante icon_krniki.gif)

Moram pohvalt vse, res bo huda sezona letos. V prvi dirki sem najprej Novaku čist za ritjo vozu in NI ŠANS, da prideš mim, razen če tist pred tabo nardi napake. Niti najmanjše varjante ni. Letos bo toooooooook napeto. Komi čakam. Opazu sm tut, da je ta volvo res zverina, že zvok ma tak bolj globok. Na ravnini je bil kar dost hitrejši - js sm se v zavetrju pelal, zavijem ven iz zavetrja, da se bom vštric zapelal, volvo se začne pa oddaljevat. Jebemti icon_jaooo.gif

Podobno je blo s TDIje, s to razliko, da je TDI crappy pol pri bremzanju in ovinkih. Mejak je pa res mel dost understeera, ker sem te tut js v tem zadnjem ovinku pred ciljno prehitel ravno zarad tega, ker sm lahko prej pohodu gas.

Druga dirka je bla pa mal polom. Najprej se je nekdo mal naslonu name pa ne vem kdo in me je mal na travo poslal, tko da sem takoj 2 mesti zgubu. Pol sta se pa še 2 neki zavrtela na ravnini pred zadnjim ovinkom. Tam sm mogu pa zapelat skor v steno, da sm se izognu trku. Tko da sm pol nekako uspel pridt do petga mesta.

Večina nas je opazla da je Volvo hitrejši, sam maxl pa še ni ključev dobu... zih gre za kakšne podkupnine... Dejmo met vote pa ga zamenjamo z Todt-om! [Jel]

In kok ste mel Q time?

Moram pohvalt vse, res bo huda sezona letos. V prvi dirki sem najprej Novaku čist za ritjo vozu in NI ŠANS, da prideš mim, razen če tist pred tabo nardi napake. Niti najmanjše varjante ni. Letos bo toooooooook napeto. Komi čakam. Opazu sm tut, da je ta volvo res zverina, že zvok ma tak bolj globok. Na ravnini je bil kar dost hitrejši - js sm se v zavetrju pelal, zavijem ven iz zavetrja, da se bom vštric zapelal, volvo se začne pa oddaljevat. Jebemti icon_jaooo.gif

Podobno je blo s TDIje, s to razliko, da je TDI crappy pol pri bremzanju in ovinkih. Mejak je pa res mel dost understeera, ker sem te tut js v tem zadnjem ovinku pred ciljno prehitel ravno zarad tega, ker sm lahko prej pohodu gas.

Druga dirka je bla pa mal polom. Najprej se je nekdo mal naslonu name pa ne vem kdo in me je mal na travo poslal, tko da sem takoj 2 mesti zgubu. Pol sta se pa še 2 neki zavrtela na ravnini pred zadnjim ovinkom. Tam sm mogu pa zapelat skor v steno, da sm se izognu trku. Tko da sm pol nekako uspel pridt do petga mesta.

Q ; Tema... še vedno ne morem pod 1.20.5...

Race 1: Štart kot stara mama, potem sem se nekako prebil do 6 mesta če se ne motim.Sva se pa en čas lepo preganjala z enim TDI jem.

V Race 2 sem te jaz butnil dvakrat ;( Prvič več ali manj po lastni bedariji, v zadnji ravnini pred ciljno ravnino pa me je en Volvo mal odrinil in je bila takoj štala... poleg tebe sem zadel še nekoga...

Drugače pa nice race...

Tist volvo sem bil mensezdi jst....bil sem na notranji strani in malce pred tabo....moral bi ti pustiti malce več placa zunaj, ampak mi je avto drsel iz ovinka. Se opravičujem.

PEK: da ne boš mislu....R1 sem zgubil prec 4 mesta na štartu....R2 sem pa še nekako štartal in izgubil samo 1 mesto. Jst res ne vem kaj delam narobe.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...