PEK 2 291 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Lado ti bomo dal da se boš umeru. Link to post
bremzy 0 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Volvota si testiral na online ali offline q sicer so baje stcc avti malenkost hitrejši, lahko pa volvo driverji to zanikate s časom postavljenim z drugim (wtcc) avtom Pa brez zamere, zarad mene se pusti tko k je, bom vsaj mel izgovor zakaj sm počasnejši :mrgreen: Se strinjam z Markotom. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Vsak avto ima svoje prednosti in slabosti. BMWji imate supr štart (v dežju so zanič), Volvoti majo dobr grip (speljat se ne da, al pa vsaj jst ne znam), honde...no honde so pa pač u kurcu ane Če bomo volvote kaznovali s kilami mormo še BMWje s tem, da morjo spelat z drugo brzino. Link to post
play 502 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Jebemti sm jezn....zadnjič sem vozu 1:19:6xx pol sm pa setup presnel....tko da na treningu nisem mogel pod 20 pridt Hvala bogu, prosim še več takih!!Hec nooo Men sm neki ni jasn, ok setupa nimam baš dobrga, res da sem tudi bolj počasen, moj čas tabolši sm naredil v zaveterju++sigurno sem malo sekal, pa je bil 21.xxx, ne vem no. Ne gre mi! Link to post
mm46 11 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Če bomo volvote kaznovali s kilami mormo še BMWje s tem, da morjo spelat z drugo brzino. Že, če samo malo podaljšam prvo brzino, avto zamori in nimam nobene prednosti na štartu, kdor zna solidno štartat s fwd gre lahko tudi mimo, kar se je pokazalo zadnjič v okayami :wink: Link to post
McGoga 2 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Vsak avto ima svoje prednosti in slabosti. BMWji imate supr štart (v dežju so zanič), Volvoti majo dobr grip (speljat se ne da, al pa vsaj jst ne znam), honde...no honde so pa pač u kurcu ane Če bomo volvote kaznovali s kilami mormo še BMWje s tem, da morjo spelat z drugo brzino. Rajši kakšno kilco za balast Link to post
PEK 2 291 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 +10kg vsem razn HONDI! lol hec no... Ma simbin je zajebu da je Volvota not fuknu in zjebu celo sezono nam, zato da je dobil švedske dinarce. Itak je pa sam kopiral iz STCC vse. Pa še bremze zajebu da skos žarijo. Na kolkih dirkah je sploh Volvo bil 2008? Brands? Pa še tam je mel gume tko postavlene da nis vedu a ma ze na startu polomn suspension al kaj je zdj to. Je pa dejstvo da ima končni čas hitrejši na vsaki progi, od ostalih WTCC2008 avtov. Ampak enako je blo z BMW na začetku RACE07, potem pa so dal popravek (ko so vidl cajte na V-WTCC), da so ga nekolko upočasnil... upajmo da bojo tut pri Volvu kej postoril. Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 5, 2009 Avtor Share Napisano November 5, 2009 Uradni trening; 5.11.2009, 21:15 Server: SloWTCC Geslo: sloracing Link to post
Killer_B 87 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Lepa PEK lepa....zdej smo vsi z Volvotom šalabajzarji, ki če bodo slučajno zmagali to naredili samo zaradi avta ane Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Vsi ki imate volvota boste imeli malo drugačen štart kot mi ostali... ko se prižge zelena luč mi štartamo, vi pa v 50m od svojega simulatorja spijete 2 dcl viljamovke, tečete do svojega simulatorja in štartate (zaželjen je še pitstop v wc-ju, če se le da....).... če bo kakorkoli drugače ne bo fer Zdej pa resno.... gre mogoče Volvo res majčkeno boljše.. pri meni med hondo in volvo 0.1 sec razlike na krog tko da ne vem če je to res razlog za paniko... Hitro Volvaši bi bili očitno lahko tudi hitri whatever FWD Link to post
PEK 2 291 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Ma ne sej ni problema no, sam pač sm opozoru na to. Verjamem da z Novakom bo huda borba, tut če ma Lado. Sam bi jim dal pa penalty, k me skos motjo z žarečimi diski !!! Link to post
tifos 1 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Gledam čase od ponedeljkovega treninga, pa mi ni nič jasno. Prvih 15 v manj kot eni sekundi. Jaz pa komaj 1.22.3xx po parih krogih. Huda bo letošnja sezona v bavariji. Sicer pa nekdo mora bit tud zadnji. Tudi Buton ni prišel do naslova svetovnega prvaka v svoji prvi sezoni. Link to post
bremzy 0 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Ah čist krneki, 2 min pred koncem mi vrže internet ven in ko pridem nazaj je že race !!! Link to post
McGoga 2 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Ta volvo je pa res nekaj posebnega, gre ko sputnik Link to post
bremzy 0 Napisano November 5, 2009 Share Napisano November 5, 2009 Ta volvo je pa res nekaj posebnega, gre ko sputnik Sm ga tudi jz stestiral.. Leti ko sneta skira 1.19.8 po 3 krogih z 8L bencina. Hitr je ta avto, dobr so ga razvil med pavzo. Bo treba vsakmu dat eno sovoznico zram, da bo kukr tolk isto hitr. Link to post
Recommended Posts