PEK 2 291 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 Ok R2 se opravicujm, sm jst sprožu eno orng bombo ... Sori eni od hond sm ga mal porinu potem pa sm ga probal poravnat ampak ni šlo, potem sem dobil še celo konjenico od zadaj. Pa nas je blo prec 10 na travi. Na Q smo pa zlo izenaceni... Mislm tut, da ko bo uradno, da bomo bolj resno fural, pa GOVORIL TUDI NE BOMO! Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 Dejte posnetek kaj ste zakuhal da vas je šlo tolk na travo Link to post
Killer_B 87 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 Ja Glavač....dej posnetek Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 O fak keri cajti v Q To bo letos ubijalsko. Od kdaj se vidi dim v replayu, btw? Link to post
mm46 11 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Jaz sam upam, da bo vsaj kakšna točka, ker lani je bla curitiba prava polomoja zame Če bom ponovil tak čas na q v nedeljo bo super, ker ta proga mi nekak ne gre Link to post
McBajs 8 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Mani ta Brazilija očitno res ni usojena... Lani je bilo konec dirke po kvalifikacijah, letos sem pa ob dirko še preden sem sploh lahko kakšen trening naredil :cry: -> službena potovanja Link to post
Mai 134 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 O fak keri cajti v Q To bo letos ubijalsko. Od kdaj se vidi dim v replayu, btw? Po uradnem treningu je šlo še hitrej, a ne PEK? dim > če maš vkloplenga, bi se mogu videt... al ne? Sicer pa ni sam PEK kriv za to bombo. pržgal res da je vrvico, sam opažam, da k se spedaj naredi panika nihče kaj dost ne spušča gasa in še vedno rine naprej, kot da se ni nič zgodilo... Kot da se bo res tulk profiriralo. Če bi vsi mejčkn zmanjšal...bi blo manj trkov. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 No ja....če s tem misliš mene, ki sem pribil v PEKa, lahko povem, da sem ga opazil šele zadnjo stotinko sekunde, ko je že bil postavljen počez. Samo nisem imel kaj narediti. Mogoče se tko iz zunanjega pogleda vidi, kot da bi lahko vse skupi videl in pričakoval, samo notri v avtu je čisto druga zgodba. Link to post
Mai 134 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 No ja....če s tem misliš mene, ki sem pribil v PEKa, lahko povem, da sem ga opazil šele zadnjo stotinko sekunde, ko je že bil postavljen počez. Samo nisem imel kaj narediti. Mogoče se tko iz zunanjega pogleda vidi, kot da bi lahko vse skupi videl in pričakoval, samo notri v avtu je čisto druga zgodba. Ne vrti se vse vedno okol tebe Ne nism mislu tebe. Nobenga specifično, sam tko na splošno opažanje. Že iz okayame... Link to post
PEK 2 291 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Ja problem je ker kater kol od teh za mano bi zabremzu, bi dobil v rit vsaj 2 avta... Vsi nikol ne zabremzajo, tut sam nism upu pa sm mislu da bom Vodičarja (mislm da je on tista honda) pravilno potavu ce mu spredaj mal bok poravnam pa se ni izšlo,... ko sva pa enkrat mela manjšo hitrost pa vidte kaj se je zgodil. Se pa opravičujem Vodičarju za tole pokvarjeno dirko. maxl ti pa nic kazni pisat za pisanje, saj si ti tut pisal. Link to post
Killer_B 87 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Jst se sklicujem na 5. amandma .... pravica govora al nek tazga Link to post
Ale 472 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 ...sam opažam, da k se spedaj naredi panika nihče kaj dost ne spušča gasa in še vedno rine naprej, kot da se ni nič zgodilo... Kot da se bo res tulk profiriralo. Če bi vsi mejčkn zmanjšal...bi blo manj trkov. Ja to sem pa tut jaz opazil. Ko se zgodi nesreča je izobešena rumena zastava zato je itak prepovedano prehitevat ...OK, sej vem, da se ne moreš zaradi tega kr ustavit na progi, sam gas spustit, pa mal zabremzat je pa ponavadi treba. Sej razumem, da ste nekateri že bolj zimsko razpoloženi, sam ne dirkamo s plugi in tisto pred vami ni kup snega, da ga lahko kr odrineš. Link to post
Recommended Posts