Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

To se ti samo zdi, Glavač je tud reku, da je razlika....sam fora je bila, da sem imel jst 3. brzino krajšo naštimano, ker sem imel še od dizla setup. Zato je tam mogoče mal prej potegnlo...drgač se mi pa ne zdi nič hitrejši od ostalih. Kar mi je všeč, je lega na cesti, ki meni osebno glede na moj stil vožnje zelo paše.

Offtopic: delam skin za tega Volvota C30 in sem prišel do problema. Če v .ini fajl napišem Volvo C30, mi skin avtomatično doda pod STCC avte. Mogoče kdo ve, kaj morm napisat, da se bo dodal pod WTCC? Probal sem že Volvo C30 2008 pa ni delovalo.

Pa super bi bilo, če bi Mejak lahko pogruntal, kako bi se dal zrihtat, da bi pobarvali felge pa, da nas ne bi dol metalo s strežnika, ker jst bi full mel rad črne felge.

PEK: sej veš kaj morš....če dela počas....double it....SLI baby..YEAH!!!!!

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Glede na to da bo ta sezona in vse dirke veliko bolj zanimive kot F1 bi blo fajn lepo nardit posnetke tekem, s komentatorji seveda :), pa potem dat na kakšno televizijo... magar SPONKA TV! lol!biggrin.gif

Ampak glede na to da zih maxl pozna Kržišnika pa Ališiča bomo dal kr na POP TV! Tistih 60 minut na TV že ne more bit dragih!biggrin.gif

Smešno ampak,... tukej je prihodnost! ;)

Ampak boš mel stutter samo vsakih 10 sekund in še to samo pol stotinke :)

Črne felge bi tut js mel, mejak prosim ugotovi kako bi se dalo, da bi vsi mel črne felge :D

Glede Skina pa si poglej na nogrip racing, kjer je nekdo pripravil neki za custom skinning, ker za RaceON custom skini še niso podprti...

Glede na to da bo ta sezona in vse dirke veliko bolj zanimive kot F1 bi blo fajn lepo nardit posnetke tekem, s komentatorji seveda :), pa potem dat na kakšno televizijo... magar SPONKA TV! lol!biggrin.gif

Ampak glede na to da zih maxl pozna Kržišnika pa Ališiča bomo dal kr na POP TV! Tistih 60 minut na TV že ne more bit dragih!biggrin.gif

Smešno ampak,... tukej je prihodnost! ;)

No sva že dva enakega mnenja kje je prihodnost ;) A mogoče kdo ve če je možno stream-at iz špila live ?

Pa še eno vprašanje da ne bo napol prazen post ;) A je kdo gledal telemtrijo z Motec i2?

Imam namreč eno težavo z nastavljanjem avta (BUMP - REBOUND) ali pa branjem Motec parametrov, tudi begginers guide in vsa možna literatura mi do sedaj ni razrešila uganke.

Tko, da če ima kdo izkušnje se toplo priporočam za nasvet [ok]

Na race2play so stream-ali neke dirke, sam nism prepričan, če je bla kaka iz Race07. Sej če ne pošlješ replay in voljno (če že sanjamo v to smer :D), ali misliš, da bodo dali v nedeljo zvečer namesto Mariota v živo slo-racing dirke :mrgreen:

Itak bi to replay obdelal in dodal komentatorje, kot nekakšen posnetek dirk. :) Morda mal daljši highlights iz obeh dirk. POL PA NAMES MARIOTA lol. Ma to bi se mogl dat na tv spravt no poglejte sponka tv une2 komentatorja za poker... če unedva lahko po tv komentirata poker lahko tut mi furamo lol biggrin.gif:D:D

Hmmm... probat ni greh... jaz poznam nekaj ljudi na lokalni tv... samo vprašanje kolk so pripravljeni... bi bil pa dober štos nas gledat...

Ej... vprašam frenda za štos... če mi kažejo neke balinarje naj pa še to ;)

Komot bi lahko namesto tistega WTCC komentatorja na Papriki:

- ki nikoli ne prevaja v živo, ampak govori čisto nekaj tretjega, original glasu se pa ne sliši

- ki vedno z zamudo komentira dogajanje na progi

- ki sicer ve dovolj in pozna zgodovino, a je dolgočasen k'svina

predvajali slo-racing replay z nasnetimi komentarji. Bi si ta s Paprike lahko vsaj dopust vzel, pa šel na WTCC dirko v živo pogledat.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...