Killer_B 87 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 To se ti samo zdi, Glavač je tud reku, da je razlika....sam fora je bila, da sem imel jst 3. brzino krajšo naštimano, ker sem imel še od dizla setup. Zato je tam mogoče mal prej potegnlo...drgač se mi pa ne zdi nič hitrejši od ostalih. Kar mi je všeč, je lega na cesti, ki meni osebno glede na moj stil vožnje zelo paše. Offtopic: delam skin za tega Volvota C30 in sem prišel do problema. Če v .ini fajl napišem Volvo C30, mi skin avtomatično doda pod STCC avte. Mogoče kdo ve, kaj morm napisat, da se bo dodal pod WTCC? Probal sem že Volvo C30 2008 pa ni delovalo. Pa super bi bilo, če bi Mejak lahko pogruntal, kako bi se dal zrihtat, da bi pobarvali felge pa, da nas ne bi dol metalo s strežnika, ker jst bi full mel rad črne felge. PEK: sej veš kaj morš....če dela počas....double it....SLI baby..YEAH!!!!! Link to post
PEK 2 291 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Glede na to da bo ta sezona in vse dirke veliko bolj zanimive kot F1 bi blo fajn lepo nardit posnetke tekem, s komentatorji seveda , pa potem dat na kakšno televizijo... magar SPONKA TV! lol! Ampak glede na to da zih maxl pozna Kržišnika pa Ališiča bomo dal kr na POP TV! Tistih 60 minut na TV že ne more bit dragih! Smešno ampak,... tukej je prihodnost! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Ampak boš mel stutter samo vsakih 10 sekund in še to samo pol stotinke Črne felge bi tut js mel, mejak prosim ugotovi kako bi se dalo, da bi vsi mel črne felge Glede Skina pa si poglej na nogrip racing, kjer je nekdo pripravil neki za custom skinning, ker za RaceON custom skini še niso podprti... Link to post
PEK 2 291 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Bugs: No support for the Volvo. Boš mogu še mal počakat s skinom. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Pa če se čez 14 dni že začne!!!!! Ne morm z default skinov vozt, če boste vsi mel popedenane Link to post
mm46 11 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Ja žal se drugače kot s tisto metodo ne da barvat felten, bi pa tudi jaz rad mel pobarvane Pa tudi skin za volvota wtcc 08 si lahko na ta način usposobiš Link to post
McBajs 8 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Dej dej Killer, sej je komot bit zakurjen če imaš pa čist preweč cajta za gont te špile over and over again Link to post
Killer_B 87 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Ampak res....še posebej ker morm poleg 8 ur dela na dan, delat še doma in hodt 3 krat na teden na treninge....hm pa res....cajt....le kaj bi z njim Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Glede na to da bo ta sezona in vse dirke veliko bolj zanimive kot F1 bi blo fajn lepo nardit posnetke tekem, s komentatorji seveda , pa potem dat na kakšno televizijo... magar SPONKA TV! lol! Ampak glede na to da zih maxl pozna Kržišnika pa Ališiča bomo dal kr na POP TV! Tistih 60 minut na TV že ne more bit dragih! Smešno ampak,... tukej je prihodnost! No sva že dva enakega mnenja kje je prihodnost A mogoče kdo ve če je možno stream-at iz špila live ? Pa še eno vprašanje da ne bo napol prazen post A je kdo gledal telemtrijo z Motec i2? Imam namreč eno težavo z nastavljanjem avta (BUMP - REBOUND) ali pa branjem Motec parametrov, tudi begginers guide in vsa možna literatura mi do sedaj ni razrešila uganke. Tko, da če ima kdo izkušnje se toplo priporočam za nasvet Link to post
MatejMejak 11 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Na race2play so stream-ali neke dirke, sam nism prepričan, če je bla kaka iz Race07. Sej če ne pošlješ replay in voljno (če že sanjamo v to smer ), ali misliš, da bodo dali v nedeljo zvečer namesto Mariota v živo slo-racing dirke :mrgreen: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 www.psrtv.com Tuki so prenosi raznoraznih dirk. Glavni so prenosi FSR dirk, vključno s komentatorji. So pa tudi razne dirke z GTR EVO špilom. Kšnga wtcc-ja al pa kšnih švohnej verzij formul pa nism zasledu. Prednjačijo GT avti ter F1. Lp! Link to post
PEK 2 291 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Itak bi to replay obdelal in dodal komentatorje, kot nekakšen posnetek dirk. Morda mal daljši highlights iz obeh dirk. POL PA NAMES MARIOTA lol. Ma to bi se mogl dat na tv spravt no poglejte sponka tv une2 komentatorja za poker... če unedva lahko po tv komentirata poker lahko tut mi furamo lol Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Hmmm... probat ni greh... jaz poznam nekaj ljudi na lokalni tv... samo vprašanje kolk so pripravljeni... bi bil pa dober štos nas gledat... Ej... vprašam frenda za štos... če mi kažejo neke balinarje naj pa še to Link to post
Jure Skraba 8 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Komot bi lahko namesto tistega WTCC komentatorja na Papriki: - ki nikoli ne prevaja v živo, ampak govori čisto nekaj tretjega, original glasu se pa ne sliši - ki vedno z zamudo komentira dogajanje na progi - ki sicer ve dovolj in pozna zgodovino, a je dolgočasen k'svina predvajali slo-racing replay z nasnetimi komentarji. Bi si ta s Paprike lahko vsaj dopust vzel, pa šel na WTCC dirko v živo pogledat. Link to post
Recommended Posts