zamex23 1 242 Napisano October 25, 2009 Share Napisano October 25, 2009 Jast bom vozu volvota, ko si bom kupu. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 25, 2009 Share Napisano October 25, 2009 Itak...zdej bi vsi volvota...BTW, jst pa Kurent menjava iz Seata v Volvota. Link to post
PEK 2 291 Napisano October 25, 2009 Share Napisano October 25, 2009 Eh... Volvo ni WTCC. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 26, 2009 Avtor Share Napisano October 26, 2009 Mislim da je vozil Brands Hatch lani Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 In pokazal totalno ničesar Link to post
PEK 2 291 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 No ja... pomoje nas v reallife vse dol poč kadar ma par minut cajta. Link to post
Ale 472 Napisano October 26, 2009 Share Napisano October 26, 2009 Janko, si včeraj videl, da ni sam v reallife tko. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Se še kdo čist veseli nove sezone al sm sam jst takšn!!!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! [Jel] Link to post
igi 51 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Kaj pa vem. Jaz pa bol tko tko. Vidim da letos konkurenčen nisem preveč, cajta za trening nimam velik, moštva še nimam, avta še nimam... :mrgreen: Se pa samih tekem veselim zelo. Zadnjič na treningu je bil spet stari dobri feeling spet malo dirkat Link to post
Killer_B 87 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Ja no...sej se ne gre za to al si konkurenčen al ne. Jst ko sem začel vozt sem bil prve 3 dirke zadej oziroma na sredini, pa me to ni nč potrlo...še bolj sem bil zakurjen. Če bi dirkali samo za prvo mesto bi itak lahko sam Glavač pa Bonča dirkala mi se pa ne bi prijavili, ker nimamo šans. Sam tukaj ostane še 2. mesto, pa 3., pa konstruktorske stopničke in podobni cilji. Še najboljš je, ko se sredi sezone z nekom dajaš za mesto in potem že med samo dirko računaš na katerem mestu je trenutno on in kje si ti glede na trenutno stanje na dirki, potem greš pa zaradi tega v maline, ker nisi pozoren na cesto U glavnem, dirkanje je carsko pa če si dober ali pa ne, boji se odvijajo tako na začetku, kot na sredini in koncu štartne vrste. Da pa dirke niso dolgočasne, se pa dogajajo tudi nesreče, izleti in podobne zadeve, ki pa so del dirkanja, tako da nima smisla kričat na druge voznike, če te mal vn zrinejo, ampak le, če se te zadeve ne ponavljajo na vsaki dirki. U glavnem, komaj čakam na začetek sezone! Link to post
PEK 2 291 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Js mislm da bo letošnja sezona tooooooooooooooooooooolk zajebana kot še nobena zame.Že ndesign sta na trening dirki pokazala, da bo pomembna vsaka pof****a pika!! Potem so tukaj še ostali, ki se tut niso vozil prav daleč zadaj... Če hočm naslov obdržat se morm bolj posvetit slo-racing ligi kot pa kakšni drugi. No potem mam tukej še makedonsko ligo tko da dolgčas mi ne bo čez zimo, tud če drugih stvari ne bom fural. Stuttering moram popravt v Race07/GTR2 pol se bom pa res veselil sezone! Tko da upam da že od danes naprej... Link to post
Killer_B 87 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Stuttering je pa kaj? A te še zmeri jebe grafična? Link to post
PEK 2 291 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Ja še kr... mogoče sm mal pikolovski lol... sam mene res mot da se ti usake par sekund ustav za kakšno stotinko itak takoj opazis posebej v ovinku. Kaj mi bo 200fps še se pa umes ustavla... Danes probam še neke fore k sm bral na netu o d3doverride, če mi pa to ne uspe se bom mogu pa navadt dokler z driverji (upam da naslednjimi 9.11) ne popravjo. Link to post
play 502 Napisano October 27, 2009 Share Napisano October 27, 2009 Letošna sezona bo kr zanimiva, je pa res da jih je večina vseh nas , ki smo bili lani od 10 do 20 mesta , skorajda čisto skupaj, tako da bo zelo napeto! Moti me pa nekaj, da gre Volvo v hrib-klanec dosti bolje od Honde? Link to post
Recommended Posts