Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Že pri GTR2 dirki se mi je zazdel da bojo težave s temu Vodičarjem... ;) A kdo ve kje je doma da mu gas nogo zlommo? :D

Pa ne me vzet preveč resno :)

hahahhaha...

Zdenska vas 45

1312 Videm-Dobrepolje

Vabljen na litr rdečga al pa kšn pir :wink:

Pol si bomo šli pa noge lomt [it]

maxl zdj sm opazu da je gor koledar WTCC 2010... Dj ne mi Brna vzet no... moja top3 najbolš proga, mene pa ne bo?sad.gif

Če že prestavt za kak tedn ne gre, a lahko zamenjaš datum z eno od uličnih dirk (ki jih ne maram!) icon_opa.gif

Proooosm... [iz]

Predprijave (samo za tiste, ki so že dirkali v WTCC prvenstvu!)

Pogoji & pošlji!

1. prebral sem si pravila

2. ime in priimek obeh voznikov(2 voznika)

3. ime ekipe

4. tovarniška ali privat ekipa

5. številke

6. so 100% da bodo kupili RACE On in vozili

7. sem registriran v programu GPCOS in imam vnesena imena pod Race07 (pravo ime in priimek)

Prijavo pošljite na PM, kjer boste dobili nadaljna navodila...

Kaj je zdej to, a se ne bo nihče drug prjavu? Zaenkrat nas je samo 5!

http://www.slo-racing.com/ekipe-in-vozniki1.html

miomoto%20banner.jpg

Kljub recesiji ekipa Miomoto gradi nov dirkalni center ter povečuje svoje kapacitete. V projekt so med drugim vključeni tudi proga za testiranja, logistični center, razvojni center ter center za stike z javnostmi.

Odločili smo se tudi, da v ekipo sprejmemo nove voznike, za sezono 3 WTCC 09/10, ki bi bili pripravljeni zastopati barve našega moštva.

Zaradi dobrih odnosov z ostalimi ekipami, prestopi voznikov iz konkurenčnih ekip ne bodo mogoči, razen v primeru obojestranskega strinjana vodstva vpletenih ekip.

Ob koncu sezone bomo dirkače ekipe Miomoto nagradili po klavzulah zapisanih v pogodbi med voznikom in našo ekipo.

Prijave lahko posljete na naslov: silverfox1973@miomoto.com

Lep dirkaški pozdrav!

Vrooom!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...