Killer_B 87 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Ma sej zarad mene maste lahk poštiman karkol....jst itak druzga ne govorim kot kletvice med dirko, tko da... Link to post
PEK 2 291 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Ja teamspeak bi blo fajn met. Sam poslušal bi pa itk sam : "ku***, pi***, fak, jao, aaaaaaaaa....!" Link to post
Killer_B 87 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Ma je mal za razmislt....kaj to ste mislili naredit tako, da slišiš vse dirkače na progi? Če ja, potem bi znalo bit moteče, enako kot pisanje med dirko ane. Če pa ste mislili imet pogovore samo med sodirkači v teamu, potem pa ne vem kako je smiselno, ker zelo redkokdaj pride do tega, da bi imel sodirkaču kaj nujnega za povedat. Link to post
play 502 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Heee od mene bi slišal samo med pavzami, kako hitr skadim par čikov in bi pihal v mikro, to bi blo pa tudi vse Link to post
mm46 11 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Midva z matejem že mava teamspeak, kr vozi na sosednji mizi metr od mene :mrgreen: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 ja smiselnost teamspeaka mi je malce vprašljiva ne vem kako lahko nekatere moti ena vrstica na ekranu ... teamspeak jih pa nebi motu itak si nimaš kej med sabo povedat kot kletvice ... Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 11, 2009 Avtor Share Napisano June 11, 2009 Ja ravno malce pa je razlike med branjem in pa poslušanjem med dirkanjem Sicer pa TS sliši samo tisti, ki je stabo v ekipi. Drugače pa sej pravim, če ga bo kdo uporabljal naj pove..če ne, pač ne (sej je tko brati, kot da bo obvezen ). Sej ni treba skozi govort, lahko pa ti pride kdaj prav (spuščanje naprej moštvenega kolega, opozorila pri nesrečah, pri STCC za postanke, izbira gum pred štartom,...) Po želji! Link to post
Killer_B 87 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Škodt ne more! Če ga bo folk uporabljal je pa itak od njih odvisn! Maxl za predsednika!!! Link to post
Ale 472 Napisano June 12, 2009 Share Napisano June 12, 2009 ...lahko pa ti pride kdaj prav (spuščanje naprej moštvenega kolega, opozorila pri nesrečah, pri STCC za postanke, izbira gum pred štartom,...) Po želji! Se strinjam. Bi blo za probat. Play ti pa rajš prid na kkšno dirko, ne sam foruma brat. :mrgreen: Link to post
play 502 Napisano June 12, 2009 Share Napisano June 12, 2009 ...lahko pa ti pride kdaj prav (spuščanje naprej moštvenega kolega, opozorila pri nesrečah, pri STCC za postanke, izbira gum pred štartom,...) Po želji! Se strinjam. Bi blo za probat. Play ti pa rajš prid na kkšno dirko, ne sam foruma brat. :mrgreen: Upam da čimprej, zdej sem še pc ponucal za neke zadeve...berem pa, seveda firbc :mrgreen: Link to post
jure_46 0 Napisano June 15, 2009 Share Napisano June 15, 2009 Lep pozdrav vsem dirkačem. Mene pa zanima če se bi dalo prijavit za dirkanje v 3 sezoni. sem zelo zainteresiran in si ful želim dirkat v tej seriji. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 15, 2009 Avtor Share Napisano June 15, 2009 Zdaj bo ravno pavza tja do avgusta. Konec septembra nova sezona...spremljaj forum in novice... Link to post
jure_46 0 Napisano June 15, 2009 Share Napisano June 15, 2009 Hvala. Me je zanimalo zato ker sm v forumu bral, da boste le par novih dirkačev sprejeli. Aja pa še zanima me če se bi dalo, da bi kje prej probal odvozit kaka krog preden se začne sezona. Link to post
McBajs 8 Napisano June 15, 2009 Share Napisano June 15, 2009 Brez zamere, ampak a sploh imaš original igro? Link to post
jure_46 0 Napisano June 15, 2009 Share Napisano June 15, 2009 sej to me i zanima kje se da dobit špil, zt kr sm v temu bolj novinc.Se bi naslednjo sezono privič udeležil tega tekmovanja. Link to post
Recommended Posts